- 27 Ocak 2016
- 560
- 208
- 103
- Konu Sahibi Kuzeymasal
-
Cok sinirlendigi zaman siddet var ama bende asla kendimi ezdirmem o yapiyosa vuruyosa ben daha kotusunu yapiyorum
Haklisiniz en azindan diyorum cocuklarim okula baslasin bende bi ise girerim bidaha kendi yoluma bakarim21 yasinda iki cocuklu kadin olmuşsun. :/ cocuklarimdan pisman degilim diyeceksin herkes gibi ama hayatini mahvetmissin.
Ben de 21 yasimdaydim evlendigimde, suan 25 yasindayim cocuk isteseydim yeni yeni dusunmeye baslardim belki.
Tek basina, basinin caresine bakmakla bir degil cocukluluk . Yazik. Esin herkesin orasindan burasindan tahrik olan bir insan oldugu icin bu kadar abartiyor malesef. Bu konularda asiriya kacanlarin hep kendiyle bir sıkıntısı oluyor genelde.
Siddet uyguluyor ama ben daha kotusunu uyguluyorum diyorsun. Boyle evlilik mi olur? O cocuklar duymuyir mu gormuyor mu bu hallerinizi, bugun anlamasalar yarin anlayacaklar.
Haklisiniz en azindan diyorum cocuklarim okula baslasin bende bi ise girerim bidaha kendi yoluma bakarim
,https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/erken-evlenip-bosananlar.962038/
2016da açmışsın bu konuyu. o zaman da aşırı derecede şiddet varmış. bu olayın üstüne sevişmekten geri kalamayıp ama korunmayı da akıl edemeyip 1 çpcuk daha yapmışsın.
hani hakediyorsunuz demiycem ama daha iyi muameleyi siz kendinize reva görmüyorsanız hiç kimse görmez. böyle dayağı yeyip yeyip konu açarsınız buralara.
Dogru orasida var tabi normalde cocuk gelisimi bitirdim yani okullarda kreslerde calisabilirim 3 yerde calistim ama simdiden soyledigimde bile diyo ben sana kadin giyim acicam orda calis katlanmak cok zor boyle bi adama insallah en yakin zamanda kurtulurumbu adam da çalışmanıza izin verecek sanki.
Dogru orasida var tabi normalde cocuk gelisimi bitirdim yani okullarda kreslerde calisabilirim 3 yerde calistim ama simdiden soyledigimde bile diyo ben sana kadin giyim acicam orda calis katlanmak cok zor boyle bi adama insallah en yakin zamanda kurtulurum
Sanmiyorum cunku cocuk olmasin diye elimden geleni yapiyorumboşanmazsan kurtulamazsın. iki sene sonra 3 çocukla konu açarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?