Kısayım ben kısayım kısayım kısayım:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaşşar boyum 1.57 kısayım anlıcanız minyon tipliyim yaşımıda hiç göstermıyrum 23 yaşındayım ama17 18 dersiniz (görenler öyle dio) sizce benım tipimde birine nası bi gelinlik yakışır.Daha uzun göstermek için fikirleriniz neler mesela bayanlar.

canım 1,57 cok kısa bi boy değil
her ne olrsa halibe sükret
ne cüceler var hayatlarından memnun
minyon göstermen senin için avantaj
büyük göstermekten daha iyidir yerimseniben
gelinlik modeline gelince ben anlamam ama moda evlerinde sana uyanı bulacaklardır

ne güzel ,hiç yaşını göstermeyeceksin.
gelinliğe gelince çok kabarık olmasın.boyuna verevler taşısın.zaten gelinlik altına giyilen ayakkabılar 12 santim,oldunmu 1,70 e yeter.

Ay canım dert ettiğn şeye bak. Bikere yaşını göstermiyorsun. üstelik boyun o kadar da kısa değil. Ne kadar şık topuklu ayakkabilar var. Benim boyum da 1.69 ben isteyipde giyemiyorum. Allahtan eşim benden uzun. onun yanında giyiyorum ama işyerinde giyemiyorum mesela. Herkesi geçiyorum. Gelinliğin da çok kabarık olmadıktan sonra no problem...

canım bencede gelinlik modeli seçerken çok kabarık olmayan modeller seçersen seni daha uzun göstermiş olur.çok kabarık bir model seçersen daha da kısa gösterir.ayrıca 1,57 boy çok kısa bir boy da değil yani..ne güzel işte minyon tipli hep genç bir görüntün olacak:))))

amannn canım dert ettigin seye bakkk benimkide hemen hemen aynııı nolmusss yanii..... hayalındeki gelinligi giy derim nasıl olursa olsun önemli olan senin begenmennkaydirigubbakcemile5hihoyyyt

o kadar kısa değilsin bence üzülme
gelinliğin altına çok topuklu ayakkabı giyersin 10 cm olur biter yerimseniben

bence hangi geliliği giyersen giy çok güzel olur bide çok kabarık olmasın

ne güzel işte hayatın boyun ca yasından küçük göstercen
gelinlige gelin uzun vucuda oturan tip topuklu ayakkbıyla güzel olur

1,57 kısa değil canım halimize şükredelim bence kaydirigubbakcemile5
Benim de boyum 1.57 fakat takmıyorum buna da şükür.

bende kısaym ve cok memnunum mınyon tıplı olmktanda allah sağlık sorunu vermesın şükretmeyı bıl cnm

gelınlık tek parça olmalı ve saçların tepeden topucz seklınde olmalı cnm yada dağınık topuz olup bı guzel taçla havalandrsın az bu kadr basıt bıde ayakkabın topuklu olursa sende 170 olursun artık hiç üzülme:)

Ben de kısayım ben de kısayım birazda balık etkliyim çok memnunum,32 yaşındayım 25 gösteriyorum öyle derler :))) Ne büyük bir şans düşünsene arkadaşım,hayat boyu devam edecek gençlik iksiri gibi.

1 ay sonra evleniyorum,dün gelinlik provasına gittim.
Gelinliğimi önceden belirlemiştim tam isabet dediler hiç öyle kataloglara dergilere falan bakmadım.

Sana önerim;tek parça-kulplu vede çok kabarık olmayan bir gelinlik giymendir.
Ben şu tarlatan denen -insanı alçıya alınmış gibi gösteren şeyi hiç giymek istemiyordum.Gelinlikcim de dedi ki;o zaman gece kıyafet gibi durur.Tarlatan birkaç çeşit,çeşidi içindeki metal çemberin sayısına bağlı.Bize uyan en az kabarık gösteren iki çemberli tarlatanmış.Ben bir sonraki provada tarlatansızda deneyeceğim :)

Tarif ettiğim gelinlik türlerinden bir model yani benim şu an dikileni görmek istersen forumdaki kış gelinleri başlığının son sayfalarına bak cnm.

Hiç te canını sıkma harika olacaksın.Hem güzel hem de şirin :)))))

cnm kesınlıkle kuruklu olsun bende kısayım gelınlıgım kuyrukluydu herkes asırı uzun gozukuyorsun dıyordu bırde gelınlık tek parca olunca daha uzun gozukuyor ınsan

Canım dert ettiğin şeye bak..Seni beğenenen beğenmiş.Boşver boyu moyu.Ben de aksine uzun boyluyum ve yaşımdan çok genç dururum..Allah mutlu etsin..:1hug: a.s.

Valla ben de 1.53 :)) Bazen "Allahım vereyedin ya bir on cm daha" dediğim oluyor tabi. Ama genç göstermenin keyfi de ağır basıyor aslında.
Gelinliğe gelince;
1. Mutlaka tek parça olmalı. Büstiyer ve etekten oluşan gelinlikler kısa gösterir.
2. Kesinlikle çok kabarık olmasın. İçine kasnaklı tarlatan değil de tüllü tarlatan giyebileceğin bir model seç.
3. Kuyruk gerçekten uzun gösteriyor. Benim sadece arkamda yarım metreden fazla kadar kuyruğum vardı, çok şık duruyor.
4. Gelinlik ayakkabıyı gösteren yerden hafif yukarda modellerden olmasın, tamamen yere kadar olsun.
5. Ayakkabın topuklu olsun. (Ama rahatlık daha önemli, dolgulu olanlar filan olmasın, çok abartma toğuğu. Ayrıntı gibi ama ayakkabı en önemli şey bence ogün, eğer ayağın rahat etmezse kabus gibi gelir her ayağa kalkışın, çok dikkat et rahat olmasına.)
6. Saçın yüksekçe bir ptopuz olsun, yani ensede değil tepede toplansın.
Hepsi tecrübe ile sabittir. Mutluluklar.

ne diyim benim de boyum 1.58 almanyada gerkectende miniyim ama türkiye standartlarina göre bir bayan icin normal. Canim dert ettigin seylere bak 1.57 boyundasin 10 santim topuk gidin mi nerdeyse170 boyunda oluyorsun bence hic güzel hic de öyle kötü durmuyor. Ben de kendime bunu dert ediyordum ama türkiye gelinlik denedim, ve güzel durdu etegin boyu "Standart" boydu ve tam oldu ayakkabiyla.
Cici kiz yasini göstermemen bir avantaj büyük gösterince ne oluyor... Ben 27 yasindayim beni görenler ögrenci saniyor 20 gibi gösteriyorum ve bende bunun farkindayim hele makyas olmadan yasimi tahmin etmek zor makyaj olunca hanca, ama ben bundan memnunum insallahda uzun uzun yillar böyle yasimi kücük gösteririm sonucta zaman ilerliyor ve herzaman 20li yaslarda kalmicaz.
Gelinlik olarak belden baslasin kabariklik (kalcalardan degil) bide asiri kabarik modeller tercihin olmasin ama gelinlik denerken zaten sende göreceksin 157 boylu bir bayanda gelinligin ne kadar güzel olacagini... mutluluklar canim

Kesınlıkle kuyrukluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu derımmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…