Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- Konu Sahibi EU1
amannn canım dert ettigin seye bakkk benimkide hemen hemen aynııı nolmusss yanii..... hayalındeki gelinligi giy derim nasıl olursa olsun önemli olan senin begenmennkaydirigubbakcemile5hihoyyyt
Kesinlikle katılıyorum kilo sorunun yoksa istediğin her modeli giyebilirsin boyun kısa değil,topuklu ayakkabılarıda giyince en güzel gelin sen olursun hiç takılma bence...kaydirigubbakcemile5
Şimdiden mutluluklar Allah mesut etsin...yerimseniben
- Konu Sahibi EU1
Kiz ne guzel iste, bende oyleyim (biraz daha uzunum ) ve banada dun doktor 17 yasindasin niye erken evlendin dedi :-D
kisayim kisayim deme !
gelinlige gelince..kabarik olmamasina dikkat et bence
gerçi gelinlikçiler daha iyi bilirler ama eger ince zarf bir gelinlik seçersen seni uzun gosterebilir
kisayim kisayim deme !
gelinlige gelince..kabarik olmamasina dikkat et bence
gerçi gelinlikçiler daha iyi bilirler ama eger ince zarf bir gelinlik seçersen seni uzun gosterebilir
- Konu Sahibi EU1
arkadaşşar boyum 1.57 kısayım anlıcanız minyon tipliyim yaşımıda hiç göstermıyrum 23 yaşındayım ama17 18 dersiniz (görenler öyle dio) sizce benım tipimde birine nası bi gelinlik yakışır.Daha uzun göstermek için fikirleriniz neler mesela bayanlar.
Kesınlıkle kuyrukluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu derımmmmmmmm
157 boyun peki kilon kaç ? minyonum dediğine göre herhal zayıfsın hihoyyyt
benim de boyum 167 ve topuklu ayakkabı giyemiyorum..hiç de çirkin olmadı..
sen 10 cm topuklu giyersin,tek parça ve çok kabarık olmayan gelinlik seçersin arkadaşların dediği gibi süper oalrsın :lepi:
mızmızcım sana katılmıyorum benim gelinlimde sadece 1 metre kuyruk vardı çok zorlandım oynarkene -tatlicadiarzu- hiç rahat hareket edemedim -tatlicadiarzu-
- 14 Aralık 2008
- 5.297
- 122
- 173
- Konu Sahibi EU1
Arkadaşım çok kızdım sana çünküm bende 1.57 boyundayımyasakkelime ve bunu dert etmiyorum üstelik nişanlım benden baya baya uzun.. Gelinlik bal gibide yakışır kendine güvenmezsen kimsenin seni beğenmesini bekleyemezsin bunu unutma.. Kısa arkadaşından naçizane bi tavsiyedir..
- 28 Kasım 2008
- 6.205
- 59
- 158
- 39
- Konu Sahibi EU1
canım bende aynı senin gibiyiim:)
boy 1,58 minyon tipliyim hep 16 17 derler:) birde renklii giyiniyoorum o yüzden sanırım:)
ben taşlı altı kaylı çok kabarık yada altı tüylü çok kabaruık gelinlik düşünüyoorum:) zaten topuklu giyicez şıkda olur.
boy 1,58 minyon tipliyim hep 16 17 derler:) birde renklii giyiniyoorum o yüzden sanırım:)
ben taşlı altı kaylı çok kabarık yada altı tüylü çok kabaruık gelinlik düşünüyoorum:) zaten topuklu giyicez şıkda olur.
- Konu Sahibi EU1
- Konu Sahibi EU1
157 boyun peki kilon kaç ? minyonum dediğine göre herhal zayıfsın hihoyyyt
benim de boyum 167 ve topuklu ayakkabı giyemiyorum..hiç de çirkin olmadı..
sen 10 cm topuklu giyersin,tek parça ve çok kabarık olmayan gelinlik seçersin arkadaşların dediği gibi süper oalrsın :lepi:
mızmızcım sana katılmıyorum benim gelinlimde sadece 1 metre kuyruk vardı çok zorlandım oynarkene -tatlicadiarzu- hiç rahat hareket edemedim -tatlicadiarzu-
ben o yonden demedım kuyruklu uzun gosterıyo ama rahalık acısından sorsaydı bıraz tabıkı zorlanıo ınsan
E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
aman ne olacak kısa olsan, bır de cok uzun olanları dusunsene hıc uzamaları durmayacak gıbı korkunc yanı
şık bısey sey uzun topuklar gıyersın prenses yaka mı ne onlar ıyı gıdıyor bı mınık gelınde görmustum acayıp sırın durmustu sen bılırsın
şık bısey sey uzun topuklar gıyersın prenses yaka mı ne onlar ıyı gıdıyor bı mınık gelınde görmustum acayıp sırın durmustu sen bılırsın
- Konu Sahibi EU1
bencede çok kabarık bir gelinlik alma derim
birde şöyle topuğu uzun bir ayakkabı giy güzel olur.
amann boyuda dert etme negüzel yaşını göstermiyormuşun
ben 1.60 eşim 1.82 düşün yani hiç takmıyom valla
spor ayakkabı giyorum sürekli
mutluluğu boyla kiloyla degerlendirmemek lazımmış
bunu anladım.
birde şöyle topuğu uzun bir ayakkabı giy güzel olur.
amann boyuda dert etme negüzel yaşını göstermiyormuşun
ben 1.60 eşim 1.82 düşün yani hiç takmıyom valla
spor ayakkabı giyorum sürekli
mutluluğu boyla kiloyla degerlendirmemek lazımmış
bunu anladım.
- 20 Şubat 2009
- 2.165
- 2.255
- 448
- Konu Sahibi EU1
Canım gelinlik modelini iki parçalı olanlardan düşün. Basenden sonra kabaran eteklere falan sakın yanaşma :) Belden evazeli olanlar insanın boyunu daha uzun gösteriyor. Birde etek uçlarına herhangi bir işleme falan yaptırma. Üst tarafın daha gösterişli olsun. Alttan 10 cm lik sağlam bir ayakkabı giy. Gelin çiçeğini de büyük seçme. Sonunda da ne olursa olsun çok güzel görüneceğinden de şüphen olmasın canım.
Ay çok konuştum hihoyyyt
Ay çok konuştum hihoyyyt
- Konu Sahibi EU1
çevrene bir bakar mısın canım.. bende bu boydayım ve çevremdeki herkes hemen hemen bu ortalamada tasa etme bence. daha kısa olmamış olmanın keyfini çıkar
- Konu Sahibi EU1
ya inanmıyorum benim boyum 1.80.topuklu giyemiyorum diye üzülüyorum.senin boyumda olmak için neler verirdim.kafana takılacak degil hatta sevinilecek bir durum.bende arkadaslara katılıyorum canım kabarık olmasın yeter.eminim melekler gibi olacaksın
- 19 Aralık 2008
- 168
- 2
- 118
- Konu Sahibi EU1
bi laf vardir boyu uzun olanin akli kisa olurmus derler
aman sen 1.57 kafayi yoruyorsan o zaman ben hepten bunalima girmeliyim demek
benim boyum senden dahada kisa 1.45 ama takmiyorum cok sükür elim ayagim yerimde
uzun boylu, kisa boylu, insanlar hep degisiktir yani ayni esmer, sarisin, kumrallar misali gibi.
topuklu ayakkabi giyersin olur biter arkadaslarin dedigi gibi sade bir model sec kabarik degil
aman sen 1.57 kafayi yoruyorsan o zaman ben hepten bunalima girmeliyim demek
benim boyum senden dahada kisa 1.45 ama takmiyorum cok sükür elim ayagim yerimde
uzun boylu, kisa boylu, insanlar hep degisiktir yani ayni esmer, sarisin, kumrallar misali gibi.
topuklu ayakkabi giyersin olur biter arkadaslarin dedigi gibi sade bir model sec kabarik degil
- Konu Sahibi EU1
canım bende kısalardanım ve kilom da boyuma göre biraz fazla sayılır.evet kilomu zaman zaman
kendime dert ederim ama boyumu hiçbir zaman dert etmedim.böyle kısa minyon olanlar
hemen hemen herkes tarafından daha sevimli görülürler unutma.senin kalbin güzel olsun,dış görünümün isterse güzel olmasın ne farkederki.seni sevenler böyle kabullenmis demektir sen kendini hiç uzun
düşünebiliyor musun 1.70 falan ? sen teksin ve özelsin unutma
kendime dert ederim ama boyumu hiçbir zaman dert etmedim.böyle kısa minyon olanlar
hemen hemen herkes tarafından daha sevimli görülürler unutma.senin kalbin güzel olsun,dış görünümün isterse güzel olmasın ne farkederki.seni sevenler böyle kabullenmis demektir sen kendini hiç uzun
düşünebiliyor musun 1.70 falan ? sen teksin ve özelsin unutma
- Konu Sahibi EU1
yaa ne güzel işte hayatım boyunca hep minyonlara özenmişimdir.arkadaşlarımın çoğu kısa boylu zayıf ve minyon tiplilerdi.bense 1.70 boyunda onların yanında dev gibi kalıyodum kendimi çok kötü hissediyodum.ama işin garip yani onlarda hep benim gibi olmak istiyodu.insanoğlu işte hep kendinde olmayanı istiyooo.
- Konu Sahibi EU1
canım benimde boyum 157 bende kısa ve minyon tipliyim aynı senin gibi benden sana tavsiye uzun gösteren ve kabarık olmayan şık bir gelinlik seçsen çok iyi olur en azından boyumuzu uzun durur dimi yanii ben evlenicek olsam kesnilikle öyle seçerdim ama yine seçim senin canım... naniknanik