İsyerine gelen çalıştığım tedarikçi firmadaki çocuk yakın tavırları anlamlandiramadim.

Y
@Artemidaa aynen cnm kabalık tak anlamıyla tartışma yaşanacak bir şey yok aynı yerde çalışmıyoruz sadece ay başında gıda temizlik peçete ürünlerini aldığım bir tedarikçi firma sadece.
Sadece anlamsız ve dalga geçer gibi geleceğim geleceğim bir firmaya gideceksen bile hiçbir firma 4 5 kere söylemez bir gün önce yazar ya da arar müsaitseniz bu tarafta firma ziyaretlerim olacak gelsem musait olur musunuz dersin bu daha ramazandan önce ofise geldiginde geleceğim demişti mart nisan 2 ay oldu neredeyse hani ramazanı sayma 1 ay oldu iş için whatsaptan yazmayı tercih ediyorum konuyu kapatıyoruz sen beni arıyorsun diyarbakira gidiyorum söyle yapacağım böyle yapacağım var mı bir isteğin yok diyorum tekrar soruyorsun ben de ufak bir şey olsun madem bu kadar sordun kahve dedim .
Sali ya da en geç perşembe geleceğim diyorsun gelmeyi bırak insan kusura bakma gelemedim yoğundum kahveni getiremedim der o da yok.
Ne yaptığını bilmeyen kaba ve saygısız biri çoluk çocukla uğraşma yaşını geçtim kahveyi de kendi içsin.
Zaten iş ve ev yoruyor bunun gibi yalancı insanla işim olmaz
Hakkında hayırlısı olsun bu çocuğu düşünme artık şöyle böyle oldu dedi diye kafanda sebep sonuc ilişkisi kurma cidden üzülürsün benim anladığım bu sazan erkeklerin hiçbir hareketine anlam yüklemeye değmez düşünmeye bile değmez sal kafanı gitsin kendini üzme artık

Selam kızlar tekrardan bu pazartesi ogleden sonra siparişler için adetlerini yazdım neyse iyi haftalar huvese nasılsın var mı yoğunluğun hangi gün müsait olursun kahveni fe getiremedim ben de zahmet ettin sağol cuma 16.00 gibi gelebilirsin dedim.Tamamdir geleceğim dedi.
Üstünde durmadım gelirse gelir gelmezse gelmez dedim neyse fiyat teklifini dün attı ben de yoğundum bugün 15.30 gibi aradı nasılsın huvese yoğun musun ben de biraz dedim o da yoğunluğundan bahsetti siparişle ilgili tek bir şey söylemedi sezen aksu dinliyorum dedi falan filan zaman geçmiyor bazen bazen de çok çabuk geçiyor kahveni de geç getirebildim klasik var mı bir isteğin neyse 7 8 dk sürdü böyle sonra ben siparişi cuma günü atarim dedim onayını. O da tamam dedi.
Yani anlam veremediğim durduk yere o an niye arıyorsun konuşup konuşup duruyor.
Gerçekten anlamadım işle ilgili de konuşmadı işin garibi sipariş onayını merak etse dedim whatsaptan yazarsın huvese onay bugüne olur mu diye .
Ben beklentiye girmedim zaten kimse için kolay kolay beklentiye girmiyorum artık sadece anlamlandiramadim.

Selam kızlar tekrardan bu pazartesi ogleden sonra siparişler için adetlerini yazdım neyse iyi haftalar huvese nasılsın var mı yoğunluğun hangi gün müsait olursun kahveni fe getiremedim ben de zahmet ettin sağol cuma 16.00 gibi gelebilirsin dedim.Tamamdir geleceğim dedi.
Üstünde durmadım gelirse gelir gelmezse gelmez dedim neyse fiyat teklifini dün attı ben de yoğundum bugün 15.30 gibi aradı nasılsın huvese yoğun musun ben de biraz dedim o da yoğunluğundan bahsetti siparişle ilgili tek bir şey söylemedi sezen aksu dinliyorum dedi falan filan zaman geçmiyor bazen bazen de çok çabuk geçiyor kahveni de geç getirebildim klasik var mı bir isteğin neyse 7 8 dk sürdü böyle sonra ben siparişi cuma günü atarim dedim onayını. O da tamam dedi.
Gerçekten anlamadım işle ilgili de konuşmadı işin garibi sipariş onayını merak etse dedim whatsaptan yazarsın huvese onay bugüne olur mu diye .
Ben beklentiye girmedim zaten kimse için kolay kolay beklentiye girmiyorum artık sadece anlamlandiramadim.
Adamın canı sıkılmış konuşacak insan mı arıyor nedir tuhaf tuhaf dengesiz hareketler. Bence de boşverin gitsin, he deyip geçin bundan sonra

Bu mevzuyu kapatmamış mıydınız en son?
Karar verilmişti, vakit kaybı denmişti.

Gerçekten hiç anlamış değilim istesin yoğunsun durup beni ne diye arıyorsun arkadaşım 5 dk sohbet etsen ne oluyor benle ya cidden dengesiz ya gercekten düşünemiyor .

Gerçekten hiç anlamış değilim istesin yoğunsun durup beni ne diye arıyorsun arkadaşım 5 dk sohbet etsen ne oluyor benle ya cidden dengesiz ya gercekten düşünemiyor .

Size yazılan yorumları hiç dikkate almıyorsunuz değil mi?
Herif manyak, gevşeğin teki, söz veriyor tutmuyor, telefonla arayıp boş beleş gevezelik ediyor. Sonra sırra kadem basıyor.
Sayfalarca size söylenmiş. Sal gitsin denmiş.
Yani hala "anlamış değilim" demenin bir anlamı var mı?

Alıyorum almaz olur muyum sadece yaptığı gereksiz bana ne senin günün nasıl geçtiğinden ne yaptığından canın sıkılıyorsa git başkasıyla konuş yani .
Ben de sipariş için aradığını düşündüm ondan açtım dedim onaylandı mı diye sorar ben de 5 dk üstün körü konuşup yoğunum dedim.
Bir daha aradığında acmayayim

Alıyorum almaz olur muyum sadece yaptığı gereksiz bana ne senin günün nasıl geçtiğinden ne yaptığından canın sıkılıyorsa git başkasıyla konuş yani .
Ben de sipariş için aradığını düşündüm ondan açtım dedim onaylandı mı diye sorar ben de 5 dk üstün körü konuşup yoğunum dedim.
Bir daha aradığında acmayayim
E deseydiniz böyle.
Bana bak ben canın sıkılınca arayacağın boş beleş insan değilim, işim gücüm var kapat telefonu deseydiniz.
Kendi kendinizi kandırmayın lütfen. Hala tavırlarına anlam kazandırmaya çalışıyorsunuz. Geçen zamana yazık. Ramazandan önce başladı mevzu hala abuk sabuk devam ediyor. Değmez.

Yok anlam kazandırmiyorum bana da boş geliyor bana ne ya sen napiyorsun ia yaptığım yer saygısız davranmam da en kötü bir daha aradığında açmam yoğundum derim o da baktı ki açmıyorum aramaz
Ne bileyim ben boş boş konuşacağını dedim herhalde fiyat teklifi onaylandı mı onun peşine düşecek

Plan yapmıyorum gelirse gelir gelmezse de gelmez duygum yok ki zaten aradığında da iş için aradığını düşündüm boş boş konuştu işte. Hevesim olsa ben de arar mesaj atarım cuma günü gelirse konuşur bir daha da uzun süre gelmez aramaz da inşallah ararsa da işim var kapatmam lazım diyeyim.

Plan yapmıyorum gelirse gelir gelmezse de gelmez duygum yok ki zaten aradığında da iş için aradığını düşündüm boş boş konuştu işte. Hevesim olsa ben de arar mesaj atarım cuma günü gelirse konuşur bir daha da uzun süre gelmez aramaz da inşallah ararsa da işim var kapatmam lazım diyeyim.
Gelsin diye bekliyorsun Huvese, umursamaz insan halleri mi şunlar, yapma Allah aşkına ya.

Yok gerçekten hiç beklemiyorum hissim olsa beklerdim de çok bos konuşuyor söz verip tutmuyor cazibesini kaybetti cuma gününden sonra inşallah bir daha gelmez

Selam kızlar gelmedi cuma öğlen 15.00 gibi beni aradı açtım teli huvese kusura bakma bizimkiler köyde biri vefat etti oraya gittiler ben de yoldayım sirkette kimse yok gideceğim aile şirketi onların ki kuzenleri falan da çalışıyormuş önümüzdeki hafta içi müsait olduğun bir vakitte geleyim desi ben de kapımız herkese açık dedim istifimi bozmadan ne zaman istersen gelebilirsin dedim basın sagolsun teli kapattım.
Yani gerçekten şahsına münhasır biri ya gerçekten yalancı ama insan bu konuda da yalan söylemez diye düşünüyorum.
Sanki dört gözle onun yolunu gözlüyorum mesaj at gelemiyorum diye illa arayacak .
Sen benim için sıradan birisin mart ramazan ayiydi geleceğim diyorsun nisan koskoca 1 ay geçti yine gelmedin.
Bir daha gelmek isterse yarım saat vaktim var diyeyim yoğunum.
Ben sana notumu verdim zaten çok da umurumda sadece yaptığı hoş değil ve komik görünmeye başladı

Selam kızlar gelmedi cuma öğlen 15.00 gibi beni aradı açtım teli huvese kusura bakma bizimkiler köyde biri vefat etti oraya gittiler ben de yoldayım sirkette kimse yok gideceğim aile şirketi onların ki kuzenleri falan da çalışıyormuş önümüzdeki hafta içi müsait olduğun bir vakitte geleyim desi ben de kapımız herkese açık dedim istifimi bozmadan ne zaman istersen gelebilirsin dedim basın sagolsun teli kapattım.
Yani gerçekten şahsına münhasır biri ya gerçekten yalancı ama insan bu konuda da yalan söylemez diye düşünüyorum.
Sanki dört gözle onun yolunu gözlüyorum mesaj at gelemiyorum diye illa arayacak .
Sen benim için sıradan birisin mart ramazan ayiydi geleceğim diyorsun nisan koskoca 1 ay geçti yine gelmedin.
Bir daha gelmek isterse yarım saat vaktim var diyeyim yoğunum.
Ben sana notumu verdim zaten çok da umurumda sadece yaptığı hoş değil ve komik görünmeye başladı
Gelmeyeceği belliydi bastan söyledim sizinle görüşmek istese 20 dk yolu 100 sefer gelirdi emin olun.

Adam telefon arkadaşı arıyor heralde baska açıklaması yok ki cenaze konusunda da yalan söyler niye söylemesin uyduracak bir bahanesi olmayanlar cenazemiz var der.

Back
X