- 12 Mart 2023
- 1.401
- 1.493
- 63
Y
Hakkında hayırlısı olsun bu çocuğu düşünme artık şöyle böyle oldu dedi diye kafanda sebep sonuc ilişkisi kurma cidden üzülürsün benim anladığım bu sazan erkeklerin hiçbir hareketine anlam yüklemeye değmez düşünmeye bile değmez sal kafanı gitsin kendini üzme artık@Artemidaa aynen cnm kabalık tak anlamıyla tartışma yaşanacak bir şey yok aynı yerde çalışmıyoruz sadece ay başında gıda temizlik peçete ürünlerini aldığım bir tedarikçi firma sadece.
Sadece anlamsız ve dalga geçer gibi geleceğim geleceğim bir firmaya gideceksen bile hiçbir firma 4 5 kere söylemez bir gün önce yazar ya da arar müsaitseniz bu tarafta firma ziyaretlerim olacak gelsem musait olur musunuz dersin bu daha ramazandan önce ofise geldiginde geleceğim demişti mart nisan 2 ay oldu neredeyse hani ramazanı sayma 1 ay oldu iş için whatsaptan yazmayı tercih ediyorum konuyu kapatıyoruz sen beni arıyorsun diyarbakira gidiyorum söyle yapacağım böyle yapacağım var mı bir isteğin yok diyorum tekrar soruyorsun ben de ufak bir şey olsun madem bu kadar sordun kahve dedim .
Sali ya da en geç perşembe geleceğim diyorsun gelmeyi bırak insan kusura bakma gelemedim yoğundum kahveni getiremedim der o da yok.
Ne yaptığını bilmeyen kaba ve saygısız biri çoluk çocukla uğraşma yaşını geçtim kahveyi de kendi içsin.
Zaten iş ve ev yoruyor bunun gibi yalancı insanla işim olmaz