Canım,tedavine güle oynaya git,umutlu ol,iste yaradan verir.Ben de eğer bir mucize olupta bu ay kendiliğimden kalamazsam eylül 5.gibi, başlıyacağım 2.tedavime.Bak 43 yaşımda olduğum halde nasıl umutluyum gör.Olmaz diye bir şey yok.ana bir dr uğraşan herkesin çocuğu olur demişti.Uğraşıyoruz olacak demekki.Sevgiler...
iyiyim canım sen neler yaptın nasıl gidiyor ?
"40 yaşımın hikayesi"başlıklı yazımı okumanı istemiştim ama okumadın
nasılsınız,
dün doktoruma gıttım bılıyorsunuz 14 gundur lucrın 10mg yapıyordum. dunkü muayenede doktorum ılac ıse yaramış rahım ıncelıgı ıyı durumda dedı. ve menegona basladık 8 gun boyunca 5doz+2 su kalcadan yapacam ve lucrın devam ama 5 mg ındırdı dozu 2eylul cuma gunu dananın kuyrugu kopacak ınsallah yumoslarım olacak:)) doktorumda cok umıtli ınsallah yumurta verırsın diyor... dıger doktorun dedıklerını düşünmüyorum ve düşünmek bile istemiyorum.(
Bu mubarek gecede sızlerle yüzyüze tanısmamıs olsamda gercek ısımlerınızı bılmezsemde hepınız hepımız ıcın dua edecegım Allahıma umarım sesımı ve sesımızı duyar ve dualarımızı kabul eder.
Hepınıze hayırlı kandıller ve ıyı bayramlar
dualarınıza benı katmayı unutmayın benım dualarım hep sızınle...
sevgıler
nasılsınız,
dün doktoruma gıttım bılıyorsunuz 14 gundur lucrın 10mg yapıyordum. dunkü muayenede doktorum ılac ıse yaramış rahım ıncelıgı ıyı durumda dedı. ve menegona basladık 8 gun boyunca 5doz+2 su kalcadan yapacam ve lucrın devam ama 5 mg ındırdı dozu 2eylul cuma gunu dananın kuyrugu kopacak ınsallah yumoslarım olacak:)) doktorumda cok umıtli ınsallah yumurta verırsın diyor... dıger doktorun dedıklerını düşünmüyorum ve düşünmek bile istemiyorum.(
Bu mubarek gecede sızlerle yüzyüze tanısmamıs olsamda gercek ısımlerınızı bılmezsemde hepınız hepımız ıcın dua edecegım Allahıma umarım sesımı ve sesımızı duyar ve dualarımızı kabul eder.
Hepınıze hayırlı kandıller ve ıyı bayramlar
dualarınıza benı katmayı unutmayın benım dualarım hep sızınle...
sevgıler
teşekkür ederim canım...senin de bayramın kutlu olsun.Herkesin bayramı kutlu olsun,inşallah birdahaki bayramlarda bebişlerimiz de bizimle olur,sevgiler
39 yaşındayım.iki tüp bebek denemesi bi aşılama.sonuç negatif.eşim tedaviye karşı.iki hafta önce ağustosta tekrar tüp bebek tedavisi olayım demiştim o da kabul etmişti.şimdi yan çiziyor.moralimi çok bozdu.oysa ona devamlı lütfen bana kötü bişey söyleme pozitif düşün iyi sonuçlansın dedim.boşa atılmış para ona göre.ben ne yapıcam şimdi.sizinde eşiniz benim eşim gibi mi?
benim eşim de öyleydi ama ben de çalışıyorum sonuçta ve tedavi olmak istedim oldum iki kez ama tutmadı tabi. erkekler hep öyle onların lafıyla yola çıkacaksak ohoo işimiz var!Benim esimde ayni.o da istemiyor ve bos oldugunu söylüyor.bir tüp ve asilama var n´benimde.
Benim esimde ayni.o da istemiyor ve bos oldugunu söylüyor.bir tüp ve asilama var n´benimde.
yumoslar 19,7 ve 12 ml olmus. Hadı bakalım hayırlısı carsamba toplayacaklar. ALLAHIM EMEKLERIMIZI BOSA CIKARTMSIN UMARIM KALITELI 2 YUMURTADIR VE TRANSFER EDILECEK KALITEDE OLUR. KIZLAR NE OLUR DUALARINIZI SU 2-3 GUN EKSIK ETMEYIN BENDEN..
ayrıca nerelerdesınız daha donmedınız mı tatıllerden...
Sevgıler
yumoslar 19,7 ve 12 ml olmus. Hadı bakalım hayırlısı carsamba toplayacaklar. ALLAHIM EMEKLERIMIZI BOSA CIKARTMSIN UMARIM KALITELI 2 YUMURTADIR VE TRANSFER EDILECEK KALITEDE OLUR. KIZLAR NE OLUR DUALARINIZI SU 2-3 GUN EKSIK ETMEYIN BENDEN..
ayrıca nerelerdesınız daha donmedınız mı tatıllerden...
Sevgıler
cumartesi günü yine negatif sonuç aldım.5 yumurtadan 4 gelişmişti .3 embriyo oldu.5 . güne gidildi.diğer ikisi 7 . günde yeterince gelişmediği için dondurulmadı.yani dondurulmuşta yok.çok güzel ve heyecanla geçti ağustos ayı.çok umutluydum.ama olmadı.şimdi acaba neden diyorum kendi kendime.yumurta yeterince kaliteli mi değildi acaba.yoksa bilmediğimiz başka sebepler mi?eşim bu tedaviyi bile istememişti.artık benim tüp bebek maceram bitti.yumurta takibine bakarız bi kaç ay sonra diyor.çünkü bir kere o yolla hamile kaldım.tüp bebekte bile bu sonucu alamadık.kızlar sebep ne sizce?ben ne yapmalıyım.doğal yollarla ne kullanmalıyım?çok yorgunum .çok üzgünüm.uyanıkkan görülen bir KABUS bu
cumartesi günü yine negatif sonuç aldım.5 yumurtadan 4 gelişmişti .3 embriyo oldu.5 . güne gidildi.diğer ikisi 7 . günde yeterince gelişmediği için dondurulmadı.yani dondurulmuşta yok.çok güzel ve heyecanla geçti ağustos ayı.çok umutluydum.ama olmadı.şimdi acaba neden diyorum kendi kendime.yumurta yeterince kaliteli mi değildi acaba.yoksa bilmediğimiz başka sebepler mi?eşim bu tedaviyi bile istememişti.artık benim tüp bebek maceram bitti.yumurta takibine bakarız bi kaç ay sonra diyor.çünkü bir kere o yolla hamile kaldım.tüp bebekte bile bu sonucu alamadık.kızlar sebep ne sizce?ben ne yapmalıyım.doğal yollarla ne kullanmalıyım?çok yorgunum .çok üzgünüm.uyanıkkan görülen bir KABUS bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?