Kırk Yaşında Anne Olan Var mı Lütfen Umuda İhtiyacım Var

Merhaba,aramıza hoşgeldin,umutlu olacağız tabi ,rabbim bize evlat verecek ki bizi bu yola sevkediyor değil mi?Bu dünyada herkesin bir imtihanı var diye düşünürüm hep bizimki de bu işte,rabbim hakkımızda hayırlısını versin,bize de bu güzel duyguyu tatmayı nasip etsin,AMİNNNNNN,sevgiler

nasılsınız,
dün doktoruma gıttım bılıyorsunuz 14 gundur lucrın 10mg yapıyordum. dunkü muayenede doktorum ılac ıse yaramış rahım ıncelıgı ıyı durumda dedı. ve menegona basladık 8 gun boyunca 5doz+2 su kalcadan yapacam ve lucrın devam ama 5 mg ındırdı dozu 2eylul cuma gunu dananın kuyrugu kopacak ınsallah yumoslarım olacak:)) doktorumda cok umıtli ınsallah yumurta verırsın diyor... dıger doktorun dedıklerını düşünmüyorum ve düşünmek bile istemiyorum.(

Bu mubarek gecede sızlerle yüzyüze tanısmamıs olsamda gercek ısımlerınızı bılmezsemde hepınız hepımız ıcın dua edecegım Allahıma umarım sesımı ve sesımızı duyar ve dualarımızı kabul eder.

Hepınıze hayırlı kandıller ve ıyı bayramlar

dualarınıza benı katmayı unutmayın benım dualarım hep sızınle...
sevgıler

Allahım hepimizin duaların kabul etsin.en kısa zamanda hayırlı ,sağlıklı bebişlerimizi kucaklarımıza versin.hayırlı kandiller.unutma moral çok önemli. :)

kandilin mübarek olsun canım...inşallah en kısa zamanda güzel haberi verirsin...lütfen hiç olumsuz bişey geçirme aklından,bir sürü yumurtan olacak,inan buna ama gerçekten kalpten inan......senin için ben de isteyeceğim ve dua edeceğim....

Selam kızlar,nasılsınız bakalım!Herkesin kandili mübarek olsun rabbim bu mübarek günler hürmetine dualarımızı kabul etsin,hepiniz için dua ediyorum lütfen siz de benim için dua edin,hepinizi seviyorum,hayırlı iftarlar

Ben herkesin bayramını bu günden kutlamak istedim arkadaşlar...Ama benim bayram biraz zehir zemberek geçecek bu günden belli oldu çok üzgünüm((Temmuz 12 adet olmuş 3.gün tüp bebek tedavisine başlamıştık.16. gün 2 yumurta toplanıp döllenemeden hüsranla bitmişti.28.gün yani ağustosun 8'inde adet oldum.Hiç tedavisiz 3 kocaman yumurta oluştu.progesteron tahlili istedi dr yaptırdım çok iyi herşey yolunda belki kendiliğinden hamile kalırsın demişti.Adetimin başlamasıyla birlikte 10 gün soğan kürü yaptım.hayıt suyu içtim arı bal polen yedim.bir kaç günde incir suyu içtim.Hesabıma göre 28 günde bir adet görüyorum ya eylülün 4'ünde hastalanıcam ve gidip 2.tüp bebek tedavisine başlıyacaktım.Bayramda da eşimle 4 gün egeye kaçıp dinlenecektik moral olacaktı.Dün gece karnım ağrımaya başladı ve az bir leke gördüm.Acaba hamile kaldım da bebek yerleşme kanımı diye umutlandım .Sabah uyandığımda baya baya adet olmuşum hem de daha 21.gün.28 günde gelen adet kanaması 21.günde teşrif etti.Diyorum ki şimdi acaba soğan suyu hayıt filan mı erken hastalanmama sebep oldu.Çünkü bu tip şeylere bünye alışık değil.Böylelikle tedavide aksadı.Keşke hiç tatil rezarvasyonu yaptırmasaymışım.Ne denize girebilirim ne de bi şey.kös kös tatil.Neyse benim hikaye acıklı umarım sizlerin durumu iyidir ve her şey yolunda gider.Yeniden bayramınızı kutluyorum dönüşte görüşmek üzere kader arkadaşlarım...

Benim esimde ayni.o da istemiyor ve bos oldugunu söylüyor.bir tüp ve asilama var n´benimde.

Benim esimde ayni.o da istemiyor ve bos oldugunu söylüyor.bir tüp ve asilama var n´benimde.
benim eşim de öyleydi ama ben de çalışıyorum sonuçta ve tedavi olmak istedim oldum iki kez ama tutmadı tabi. erkekler hep öyle onların lafıyla yola çıkacaksak ohoo işimiz var!

merhaba kızlar herkesın gecmıs bayramını kutlarım

alkan59 üzülme lütfen denemeye devam pes etmek yok
ben yarın sabah 10 da doktora gıdıyorum 9 gundur ıgnelerımı oldum kasıklarımda hafıf agrı var bakalım yumurta verecekmıyım. cok dua ettım umarım allah yuzume bakar yarın yumurtam olur dualarınızda benı eksık etmeyın

yarın umarım guzel haberler verırım sızlere..

sevgıler

sanırım herkes tatılde henuz donen olmadı( neyse ben bugun bılıyorsunuz doktora gıdecektım. gıttım sonuc 2 tane yumurtam var bırı 15 ml dıgerı 8 ml yanı cok parlak gozukmuyor bugun yarın ılacın dozunu dusurerek 2 gun daha devam edecegım pazartesı gunu tekrar kontrola gıdecegım eger yumurtalar buyuduyse carsamba toplayacaklar tabı sonrası da cok onemlı toplama ıslemı sonrası yumurtanın kalıtesı.......!!! umarım bır oncekı gıbı olmaz bılıyorsunuz bırı erken catlamıs dıgerı de kalıtelı cıkmamıstı.( kısmet yanı şekerler dualarınızı eksık etmeyın benden umarım yumoslarımdan en az bırı can olur ve yıllardır ozlemını cektıgım evladıma kavusturur..

hadı cabuk donun ozledım sızı:))

sevgıler

yumoslar 19,7 ve 12 ml olmus. Hadı bakalım hayırlısı carsamba toplayacaklar. ALLAHIM EMEKLERIMIZI BOSA CIKARTMSIN UMARIM KALITELI 2 YUMURTADIR VE TRANSFER EDILECEK KALITEDE OLUR. KIZLAR NE OLUR DUALARINIZI SU 2-3 GUN EKSIK ETMEYIN BENDEN..
ayrıca nerelerdesınız daha donmedınız mı tatıllerden...

Sevgıler

Canim, Allah yardimcin olsun, dualarim seninle, insaallah tedavin cok guzel sonuclahir sana bebisler olarak geri doner, mini mini mis kokulu bebisler... Tum dualarim surada dertlesen tum insanlarin bebeksizgecirdigi son bayram olur insaallah, kurban bayramina hepimiz bebeklerimizle gireriz...

Ben cumartesi dondum tatilden, hic umursamadim denize girdim bolbol yuzdum, gezdom eglendim ama eve geldim yine bombos kollarim. Gelir gelmez de adet oldum, yani mikroenjeksiyondan sonraki ilk ayim bos gecmis oldu, yeni bir ay yeni yumurta takibine basliyoruz bakalim, yemelere icmelere devam yine...

cumartesi günü yine negatif sonuç aldım.5 yumurtadan 4 gelişmişti .3 embriyo oldu.5 . güne gidildi.diğer ikisi 7 . günde yeterince gelişmediği için dondurulmadı.yani dondurulmuşta yok.çok güzel ve heyecanla geçti ağustos ayı.çok umutluydum.ama olmadı.şimdi acaba neden diyorum kendi kendime.yumurta yeterince kaliteli mi değildi acaba.yoksa bilmediğimiz başka sebepler mi?eşim bu tedaviyi bile istememişti.artık benim tüp bebek maceram bitti.yumurta takibine bakarız bi kaç ay sonra diyor.çünkü bir kere o yolla hamile kaldım.tüp bebekte bile bu sonucu alamadık.kızlar sebep ne sizce?ben ne yapmalıyım.doğal yollarla ne kullanmalıyım?çok yorgunum .çok üzgünüm.uyanıkkan görülen bir KABUS bu

Dün gece tatilden döndük ve hoooop yine sil baştan aynı şeyler başladı.Tek fark 6 gündür sigara içmiyorum hepsi bu.Canım senin günlerin çok yoğun geçmiş,bayram mayram anlamamışsındır.Ama allahım kurban olduğum ,yüzüne bakarda bebişler gelirse gör sen bayramı seyranı ozaman.Hadi bakalım moralini yüksek tut az kalmış.Allah yardımcın olsun dualarımız seninle.sevgiler....

Beskerebes cok gecmis olsun, Rabbim sabir versin, umutsuz olma... Bir yola ciktik, yuruyoruz, nereye gittigimizi bilmiyoruz, dogru yolda miyiz bilmiyoruz, sadece davet edilenler dogru yolu bulabilir, bize dusen sadece yurumek, vazgecmemek, dua etmek...

Ben adetimin ikinci gunu adacayi aslanpencesi civanercemi cobancantasi caylari, hayit tohumu cayi bir de bal& corekotu & tarcin karisimi ile hayata devam ediyorum... Benim esim de cok anlayissiz bu konuda problemimiz onunla ilgili daha cok ama maalesef o proxeed falan icmiyor sirf kokusunu sevmedigi icin, sadece benim gayretime rabbim acir da insaallah bir evlat nasip eder diye yalvara yalvara ben de akintiya kurek cekip duruyorum...

Allahim senin de benim de hepimizin de yardimcisi olsun...

canım üzme kendını her işte bır hayır vardır. Olacak senın cocugun hatta buradakı herkesın sız bana demıyormuydunuz pes etme dıye.. yok oyle pes etmek denemeye devam...Senın doktorun kım? nerede yapılıyor tedavın?kacıncı tup bebegın bu ? sana benım doktorumu tavsıye ederım. cok tatlı ve halden anlayan bır doktor bırd ona gıt gorun bakalım ne dıyecek. Tabı ıstanbul'daysan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…