Kırk Yaşında Anne Olan Var mı Lütfen Umuda İhtiyacım Var

evet haklısın bır kere daha denemelıyım ama bu adamın dedıklerını aklımdan nasıl cıkartıcagım moralımı nasıl duzeltecegım bılmıyorum

bi kaç gün etkisinde kalırsın elbette.ama başka şeylerle ilgilen.eşini al çık uzun yürüyüşler yap.yemek yap.hırs yap.azmet.Allahtan iste.Meryem suresinin Türkçesini oku.

bana da neler neler söylediler.............

bir arkadaşım çocuğu olmuyor diye izmirden istanbula alman hastanesine gidiyorlar..kız stresten bir tane bile yumurta veremiyor...yani ilaçlara cevap vermiyor... büyük hayal kırıklığı izmir e dönüyorlar... izmir de kent hastanesine gidiyorlar..Dosya açtırıyorlar...ama sürpriz bir şekilde kız kendiliğinden hamile kalıp doğuruyor..:) aradan 2-3 sene sonra 2. bir sürpriz bu kez ikizlere hamile kalıp onu da doğruyor :) şu an sitede üye ve benim gerçek hayatta da tanıdığım bir arkadaşım..o yüzden moralini bozma hemen canım...Allah çok büyük...

lütfen daha fazla üzmeyin kendinizi bu hayatta yanlız değilsiniz çeken bilir ağlamanın sonu yok hayattan keyif almaya bakın

kızlar ınanın sız olmasanız su an tek basıma heralde cıldırırdımm.verdıgınız destek ıcın hepınızden Allah razı olsun..
en azından su an zırlamayı kestim:) gıdıp eşımı alacagım iş yerınden ve dısarda yemek yıyelım dıyecegım ve yarın sabah BIRGUL hanımın verdıgı protokole baslayacagım.. sizler oldukca pes etmeyecegım.

kızlar ınanın sız olmasanız su an tek basıma heralde cıldırırdımm.verdıgınız destek ıcın hepınızden Allah razı olsun..
en azından su an zırlamayı kestim:) gıdıp eşımı alacagım iş yerınden ve dısarda yemek yıyelım dıyecegım ve yarın sabah BIRGUL hanımın verdıgı protokole baslayacagım.. sizler oldukca pes etmeyecegım.

ben tedavi öncesi akupuntur .nöral terapi ve biorezonansa gitmiştim 2 ay kadar..stresimi almıştı...tavsiye ederim...

umudunu sakın yıtırme allah herseye kadırdır ben 58 yasında 60 yasında doguran kısıler tanıyorum allah ıznıyle olur ınsallah

Lenovacığım bu topiğin kızları tatilde galiba..Bende yeni tüp bebek denemesi geçirdim.Sonuç - bu ay preseed kullanacağım.Sonucu pazar günü almıştım.Sen neler yaptın?

Lenovacığım bu topiğin kızları tatilde galiba..Bende yeni tüp bebek denemesi geçirdim.Sonuç - bu ay preseed kullanacağım.Sonucu pazar günü almıştım.Sen neler yaptın?
cnm ben su an tedavıdeyım uzun protokol denıyor doktorum.Ama bu tedavıye basladan çevremdekı herkesın baskısı ıle cok ünlü bır prof gıttım.Adam benım hormon degerlerıme bakmadan yasadıklarımı ,aldıgım tedavılerı sormadan yaşın 41 sansın cok az dedı. Muayene sonrasında cocugun olmaz%1 sansın var ona da ben ıhtımal vermiyorum uzun protoko ıle küllüyen olmaz boşuna uğraşma dıye noktaladı ve donasyonu yanii yumurta naklını tavsıye ettı.. ben tabı suratıma tokat gıbı gelen bu lafları duyduktan sonra cok agladım cok üzüldüm ve gunlerce ne yedıgımı ne ıctıgımı bıldım .

sonra eşimle oturup son bır kez uzun protokolu denemeye karar verdık.Daha once denenmedı. Anlayacagın canım bende umitler tükeniyor cok üzgünüm ama elimden geleni yapıyorum ama olmayınca olmuyor işte.Şimde tek duam vucudum uzun protokoa tepkı versın bır mucıze olsun vkalıtelı yumurtalarım olsun..

senın kacıncı denemen hangı sehırdesın ?yas kac?

merhaba lenova,

uzun zamandır yoktum ben de..şimdi okuyordum yazılanları...üzülme...o bahçeci burada başka birisine de yumurta donasyonu demişti..o kişi şu an hamile...inanma o adama..

Lenovacığım benim 4. denememdi.Benim 3.gün 8 hücreli 2 embriyo transfer edildi.Kaliteli av kalite demişlerdi.Olmayınca olmuyor işte.Yaş 42 bu arada.Ben Ankaradayım.Ben kasım aralığa kadar tüp bebek düşünmüyorum artık.Çok stresli.Tedavisi öyle.Beklemesi öyle.Bana 375 mg 8 gün verdiler son 2 gün 300mg gonal f verdiler.Bilmiyorum neden olmadığını.Demek daha zamanı gelmedi.Yaşla olsa 44 yaşında bir bayanın hamileliği var gittiğim klinikte...Biraz kader kısmet işi gibi..Uzun protokol ne kadar sürüyor.İnşallah istediğin gibi olur sonuç.Bu mübarek günlerde bol bol dua et.

Canım ınsallah nasıl dua edıyorum bır bılsen ısteyen herkes ıcın dualarım. Allah hepımıze nasıp etsın ınsallah.sEVGILER

merhaba lenova,

uzun zamandır yoktum ben de..şimdi okuyordum yazılanları...üzülme...o bahçeci burada başka birisine de yumurta donasyonu demişti..o kişi şu an hamile...inanma o adama..
Rozaline ınanmak hıc ama hıc ıstemıyorum zaten hıc muayene etmen testlerıme bakmadan yasın 41 sansın azdır dedı. sonrada muayende hemen olmaz dedı ve yumurta donasyonu dedı.. ınsallla cocugum olur onun gıbıp burnuna sokarım. Allah buyuktur hergun dua edıyorum. Allah kucaklarımızı bos bırakmasın dıye...

merhaba lenova,

Rozaline ınanmak hıc ama hıc ıstemıyorum zaten hıc muayene etmen testlerıme bakmadan yasın 41 sansın azdır dedı. sonrada muayende hemen olmaz dedı ve yumurta donasyonu dedı.. ınsallla cocugum olur onun gıdıp burnuna sokarım. Allah buyuktur hergun dua edıyorum. Allah kucaklarımızı bos bırakmasın dıye...

40 yaşın üzerinde hamile kalanlar var çok olmasa da .Mensin olduğu müddetçe şansın vardır.Bence olumsuzlukları düşünme.Hele tedavi aşamasında.Biraz öncede 40 yaşın üzerinde bir bayanın 18 yıl mücadeleden sopnra tek yumurtası ile oğlu olmuş.Hemde bir sürü medikal problemleri varmış ona rağmen tek yumurta ile çocuğu olmuş.Kaderde kısmette varsa zamanıda geldiyse zaten çok çabalamadan olur.Allah yeterki ol desin.İnşallah bebeğin seni fazla bekletmeden gelir.

Canım ınsallah nasıl dua edıyorum bır bılsen ısteyen herkes ıcın dualarım. Allah hepımıze nasıp etsın ınsallah.sEVGILER

inşallah biran önce hayırlısıyla bebeklerinize kavuşursunuz...isteyen herkes için dua ediyorum....

inşallah biran önce hayırlısıyla bebeklerinize kavuşursunuz...isteyen herkes için dua ediyorum....

inanma da zaten ona...yumurtası olan kadına ne donasyonuymuş. hatırlarsan nazenin vardı bir zamanlar..bahçeci ona da demişti. kızın daha sonra bi sürü yumurtaları oldu...hatırlasana..takma kafana..sen birgül hanımdan şaşma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…