Kırk Yaşında Anne Olan Var mı Lütfen Umuda İhtiyacım Var

2 yumurtamdan bır tanesı alınabıldı dıgerı erken catlamıs yanı sadece tek yumurta var doktorum ılk soylemı guzel pasparlak bır yumurta gozukuyor dedı yarın bellı olur sonuc dedı. dua edın canların yumurtam kalıtelı olsun tek yumurtam can olsun allah yardımcım olsun dualarınıza ıhtıyacım var

bu gece sabahı nasıl edıcem bılmıyorum allah yardımcım olsun ıyı haberler gelsın

sevgıler

Selam lenova bak ne güzel yumurtan güzel görünüyormuş.İnşallah o yumurtan can olur.Dualarım çocuğu olmayanlara.Biliyorum o süreç çok heyacanlı transfere kadar insan 9 doğuruyor. Yarın güzel sonuç alacaksın...

Allah razı olsun canım dua edıyorum bol bol umarım bende sızlere ııyı haberler verebılırım.

Allah bebegını kucagına saglıklı aldırsın ınsallah emeklerımız bosa gıtmesın dualarım hep sızlerle..

sagol canım ınsallah allah utandırmasın emeklerımı bosa cıkartmasın yüzüme baksın ınsallah..

Selam Gülbahar dediğin kitabı internetten araştırdım.Fakat yaklaşık 30 dolar fiatı.Sen kitabınımı aldın.İkinci bebeğini ilkinden bir ay sonra hamile kalmış.O kadar kısa süre de hamile kalınabilinir mi?Prolaktin hormonu çok yüksekken.Bilemedim.Sen okuduysan zaten o dediğin şeyleri yapıyoruz zaten.Neden bizim olmuyor yani...

tek yumurtam döllenmiş eger Allah bır aksılık cıkartmazsa cumartesı transfer edılecek. Allahım yardım ettı gerısıde gelecek ınsallah bana dua eden etmeyen herkese ama herkese tesekkur ederım. Umarım 15 gun sonra POZITIF dıye sızlere buradan yazarım.
transferden sonra neler yaptınız bılgı verırmısınız işe gıdebıldınız mı yoksa evdemı gecırdınız o sureyı?

çokkk sevindimm inşallah güzel haberler vereceksin. Sana transferden sonrayla ilgili birşey demeyeyim çünkü ben hiç dikkat etmiyorum, yatmıyorum, ananas, çekirdek yemiyorum tutmuyorda :) İlgisi var mıdır yoktur çünkü inanmıyorum yatmaya. Sen herkesi boşver için nasıl rahat edecekse öyle yap, şunu yapsaydım ne olurdu deme. Bol şanslar dualarımız seninle.

Son düzenleme:
canım cokkk tsk ederım darısı senın basına ısteyen dıleyen herkesın basına Inancımızı yıtırmek yok hepımızın bebıslerı olacak yeterkı Allahım ol desın herseyın bır zamanı var umarım dogru zaman benım ıcın gelmıstır yıllardır cektıgım hasretle bekledıgım yavruma kavusurum. Yumurtam yok denecek kadar az bu aşamalara hıc ama hıc gelmemıstım yumurta olmuyor hopp tedavı ıptal bunca zaman sonra ılk defa yumurtam dollendı allahım yardım etsın bu bır ısaret olsun hersey yolunda gıtsın ınsallah. Bırde inşirah suresını oku bol bol bana cok ıyı gelıyor cok guzel bır dua..
sevgıler

Lenova inşallah herşey gönlünce olur.şimdiden tebrik ediyorum.Allah dualarını kabul etsin.

lenova,gözün aydın canım.
çok sevindim....dualarım seninle....inşallah hayılrısıyla pozitif habeirni alırız....

sağol canım, duayı edeceğim elbet. bende bu ay tek 6.gün dondurulmuşuyla bir şans daha diyeceğim. Bilen bilir eskiden laylaylom gittiğim tedavilere olmadıkça, olmadıkça korkuyla gitmeye başladım. İnşallah güzel çözülür diye umut etmekten başka çare yok.

Son düzenleme:

olacak olacak sana tutunacak bebegın umut et ama hep pozıtıf ol benım ıcımden buradakı herkesın bu savası kazanacagını soyluyor.. Yeterkı moralımızı yuksek tutalım. Yuz yuze tanısmamısta olsak aynı kaderı aynı savası veren kısıler olarak bızı bızden baskası anlamaz dıyorum ben en yakınlarımla konusamadıklarımız sızlerle paylasıyorum. Sızlerı coook sevıyorum...

olacak olacak sana tutunacak bebegın umut et ama hep pozıtıf ol benım ıcımden buradakı herkesın bu savası kazanacagını soyluyor.. Yeterkı moralımızı yuksek tutalım. Yuz yuze tanısmamısta olsak aynı kaderı aynı savası veren kısıler olarak bızı bızden baskası anlamaz dıyorum ben en yakınlarımla konusamadıklarımız sızlerle paylasıyorum. Sızlerı coook sevıyorum...

Allah gönlüne göre versin, gerçekten çok sevindim, görüyorsun işte, Allah'tan umut kesilir mi hiç? Yüce rabbim herşeyin en hayırlısını verendir, Allah devamının gelmesini nasip eylesin, Allah isteyen dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Bana da versin.

Ben iki başarısız denemeden sonra inzivaya çekildim. Çok kilo almıştım, şimdi o kilolarımı veriyorum. biraz daha vermem lazım. kalanları da verince ben de tekrar denemeyi düşünüyorum. benim durumumu hatırlarsın, bende rezerv azlığı var, eşimde de morfoloji sıfır. romatizma ilaçlarını 3 ay bıraktı, o dönemde sperm dondurttuk. dondurulmuş spermlerle deneyeceğim. Allah bana yardım etsin. benim durumum çok zor...imkansız gibi birşey.

biliyorsun ilkinde 3 yumurta vardı 3 de döllendi, 2 transfer 1'i tuttu. hamile kaldım, 7 haftalıkken düştü. ikincide 3. gün 1. kalite 2 embriyo vardı, hiç tutmadı.

ancak bu hormonlar mahvetti beni. kilo aldım, uykularım tuhaflaştı, psikolojim bozuldu, 3 aydır kendimi daha iyi hissediyorum.

Sevgili Lenova umarım hayırlı ve güzel haberler veririsin bize...Senin adına çok ama çok mutlu oldum.

Sevgilerimle,

Dualarım seninle...Çoğu gitmiş azı kalmış geliyor bebek...Sana mutluluk bize de ümit getirsin inşallah.Kendine iyi bak,transferden sonra yat dinlenkımıldama.Allah yardımcın olsun sevgiler...

sevgılı rozalıne

oncelıkle ıyı dıleklerın ıcın tesekkur ederım. Allah ınsallah bu yolda hıc bırımızı utandırmaz.yasadıklarına cok uzuldum. Ama lutfen aklından ımkansız lafını cıkart cunku yumurta rezervı azlıgı dıyorsun ama 3 taneyı gormussunuz. Ben 1 senedır 4 kez tup bebek tedavısıne basladım.İlkınde tek yumurta oldu tedavı ıptal 2. sınde sıfır yumurta tedavı ıptal 3.sünde 2 yumurta oldu bırı erken catladı dıgerı bos cıktı.sonra doktorumu degıstırımdım. Bu 4 . baslangıctı, doktorum uzun protokolu denedı 2 yumurta oldu onunda bırı bos dıgerı Allah'ın mucızesı ıle dollendı. Ama sımdı bolunme asaması var sanırım umarım bugun bır aksılık cıkmaz.tabı sonrasında da 12 gunluk hamılemıyım degılmıyım bekleyısı.. Biliyorsundur belkı daha once yazmıstım bana oldukca unlu bır prof "sen anne falan olamazsın bosuna ugrasma" demıstı sansın hıc yok cunku yumurtan olsa bıle folıkulun yok demıstı dunya basıma yıkılmıstı. Ama sımdıkı doktorum bır harıka oncelıkle ınsan.... ve tum denenmesı gereken protokollerı deneyecegım ama olmuyorsada senı kandıramam dıyor. ayrıca sen bır hamıleleık gecırmıssın ben hıc ama hıc hamıle kalmadım bugune kadar , doktorlar hamıle kalabılmıs olan kısılere daha umıtlı konusuyor en azından olmus 2.kezde olur dıyebılıyorlar benım ıse hıc hamılelıgım yok
Istanbuldaysan benım doktoruma gorun derım.. Ben emınım senın cocugun olacak buna gonulden ınanıyorum.
ısyerınde bır arkadasım 100 kılonun uzerındeydı. 4 senedır tup bebek denıyordu. neredeyse ıstanbuldakı bırcok profu dolastı. maddı manevı mahfoldu. Hem kendısınde hem esınde problemler vardı. doktorların bır kısmı sen anne olamazsın derken; bır kısmı bu kılo ıle ımkansız gıt 30-40 kılo ver dedı. bu arada kız cıddı bır seker hastası.. senelerce ugrastı hormon ılaclarıyla daha da kılo aldı. ve sonuc olarak son gıttıgı doktorun tedavısı ıle tüp bebek ıle hamıle kaldı hıc pes etmedı ve 31 Agustos'da bır kızı oldu.:) Hem o kılo ıle hemde seker hastalıgı ıle.. yanı moralını yuksek tut kac kılosun bılmıyorum ama onu da takma canım vakıt kaybetme bıran once basla ben 1 sene once 65 kıloydum sımdı 73 kıloyum..

dualarım senınle arkadasım.

sevgıler

Dualarım seninle...Çoğu gitmiş azı kalmış geliyor bebek...Sana mutluluk bize de ümit getirsin inşallah.Kendine iyi bak,transferden sonra yat dinlenkımıldama.Allah yardımcın olsun sevgiler...

canım tsk ederım. Icımde garıp tarıf edemedıgım bır hıs var mutluluk endıse korku hepsı bır arada kalbım pır pır edıyor. Umarım bugun bır aksılık cıkmaz yarın transferım olur. Darısı basına canım bılıyorum senınde olacak ama sende vakıt kaybetmeden tedavıne basla bızım yasımızdakı kısıler ıcın ayları bırak haftaların onemı var.

sevgıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…