Merhabalar arkadaslar!
Uzun suredir tatildeydim ..... kafami toparlamak istedim. Umarim iyisinizdir ve morelinizi yuksek tutuyorsunuz.
Ben Tup bebek'e biraz ara verdim, acikcasi hic umudum kalmadi. Birde IVF'den sonra butun organizmam mafoldu, sivilceler, ayni zamanda kuru cilt.. ve adetim duzensiz olmaya basladi..
Sizlerinizin azminize, direncinize hayranim.....pes etmiyorsunuz.
Lenovacim inaniyorumki senin o 2 folikullerin sapa saglam ve dollenir ...ve hamile kalirsin, insallah. Hep morelini yuksek tut, strese girme, cunku stres faktorude cok onemli....Cok inaniyorumki bu sefer dogru Doktora denk geldin... ve sonuc pozitif olacak... bebegin ile bulusacaksin.

Ben cok inaniyorum doktorun ilgisine....o insana dahada bir direnc veriyor.
Son uc ay icinde cok okudum, ingilizce biliyorsaniz Beth Kiley diye bir bayan kendi arastirmasi ile bazi seyler uygulamis ( ari sutu, polen, belli saatlerde beraber olmak, esleriniz banyo yerine ilik dus tercih etsinler, kahve & sigaralara son vs....) bu uyguladiklari ile 2 cocuk sahibi olmus.
Ben hayit tohumu denedim ama kalbim sikisiyor onu aldigim an..... durdurdum, sizede oldumu?
Kitabin adi : "Personal Path to pregnancy"
Butun bu "uzun yolda" ugrasan arkadaslara bol dualar ediyorum... en kisa zamanda yuce Rabbim kucaklarimizi doldurur.. ve bu ozleme son verir... gercekten cok zor.
Lenova dualarim seninle carsamba icin.
Butun cocuk sahibi olmak icin ugrasan arkadaslara bol bol sanslar, hayirli evlatlar, en kisa zamanda bitsin bu ozlem
kendinize iyi bakin, uzmeyin kendinizi
Sevgiler