- 15 Kasım 2023
- 167
- 110
- 23
- Konu Sahibi barbiebabe
Hayırlı olsun canımRabbim imtihanınızı kolaylaştırsın inşallah bende bugün gittim başladık tedaviye hayırlısıyla![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canımRabbim imtihanınızı kolaylaştırsın inşallah bende bugün gittim başladık tedaviye hayırlısıyla![]()
Çok teşekkür kalbim ağzımda atıyor bi yandan da korkuyorum duygukar karman çormanHayırlı olsun canım![]()
Merhaba çok teşekkür ederim devlet hastanesi zeynep kamil de basliycamAaa hayırlı olsunn nerede başlayacaksınız güzel sonuçlar alalım inşallah![]()
Merhaba çok teşekkür ederim devlet hastanesi zeynep kamil de basliycam
Hadi bakalım, güzel haberlerini bekliyoruz.Çok teşekkür kalbim ağzımda atıyor bi yandan da korkuyorum duygukar karman çorman![]()
Hadi hayırlı olsun inşallah peşpeşe bebişlerimize kavuşalımRabbim imtihanınızı kolaylaştırsın inşallah bende bugün gittim başladık tedaviye hayırlısıyla![]()
Ahahah bende öyle kızzzz bir günde 1 kilo alırım bir haftada zor veririmBen dikkat etmeyince hemen alanlardanım amahayatım boyunca dikkat etmem gerekiyor . Yani mutfağın önünden geçince 3 kg alıyorum öyle diyim
![]()
Çok güzel heyecanlar canım tadını çıkartalım stres yapmadan...mucizemize kavuşmak için emek veriyoruz ne mutlu bizeÇok teşekkür kalbim ağzımda atıyor bi yandan da korkuyorum duygukar karman çorman![]()
İnşallah canım hepimiz güzel haberler verelimHadi bakalım, güzel haberlerini bekliyoruz.
İnşallah inşallahh mutluluktan ağladığımız günler olsun inşallahhÇok güzel heyecanlar canım tadını çıkartalım stres yapmadan...mucizemize kavuşmak için emek veriyoruz ne mutlu bize![]()
Aminnn inşallahhHadi hayırlı olsun inşallah peşpeşe bebişlerimize kavuşalım![]()
Hayırlısı olsun inşallahh herşey gönlümizce olsun birbirimize bol bol dua edelimMerhaba çok teşekkür ederim devlet hastanesi zeynep kamil de basliycam
Doğrudur. Kilo vermeyi kendi sağlığım için istiyorum. Benim yumurta sayımla alakalı bir sorun yok ama kaliteliler mi bilinmez tabi. Beslenmeye de dikkat etmek lazım.barbiebabe Ben de 2 kez OPU oldum, henüz transfer düşünmüyorum. AMH'ım çok düşük olduğu için havuz yöntemi önerilmişti. AMH düşüklüğü/yüksekliği genetik bir durum. Diyetle, macunla, kimyasaldan uzaklaşarak ya da zayıflayarak yükseltebileceğiniz bir şey değil. O ayki atılan yumurta sayınız ve kalitenizi değiştirebilirsiniz desteklerle sadece. Bu nedenle bu tarz şeyler vadeden kişilere paranızı kaptırmayın.
Yarın 2. Kontrolüm var. Bakalım ne durumdayız.Çok güzel heyecanlar canım tadını çıkartalım stres yapmadan...mucizemize kavuşmak için emek veriyoruz ne mutlu bize![]()
Oo hadi bakalım inşallah güzel olacakYarın 2. Kontrolüm var. Bakalım ne durumdayız.
Yok canım, iyiyim gayet. Sadece çok uykum geliyor.Oo hadi bakalım inşallah güzel olacakağrın sızın var mı nasılsın
Yorgunluk hissi var bendede ağrılarımda arttı bakalm hayırlısıYok canım, iyiyim gayet. Sadece çok uykum geliyor.
Canım benimde ilk denemem bu ay 25 yumurta toplandı 10 tane mikro enjeksiyon yapıldı 9 u dollendi 12 tanede doğal ortama bıraktık dediler ben hiç birşey anlamadım hemen 3. Gün transferi oldum bugün aradım kalan embriyonuz yok dediler bilgin var mı bu durumla ilgili kafam çok karıştıEvet PCOS yatkınlığı bende de vardı, 30 yumurta büyümüştü bu yüzden, karnım davul gibi olmuştu. Vücudu dinlendirmek en doğrusu oluyor bu durumda. Ben başta hemen olsun bitsin istiyordum ama transfer için ve transfer sonrası da bir sürü hormon kullanıyorsun. O yüzden gerçekten hayırlısı böyleymiş. Ben Kasım’da OPU olmuştum, transfer Mart ayına nasip oldu. Beslenmeyi de sormuşsun, ben açıkcası aylar önce başlamıştım. Hem eşim hem ben takviyeler kullanıyorduk hem şekeri gluteni kesmiştim mesela. Yani yaklaşık 3 ay öncesinden hazırlığa başlamıştım
25 yumurta toplandıktan sonra taze transfer mi yaptılar? Pek yapıldığını duymadım. Yumurta veya sperm kalitesinde bir sorun mu var acaba, hemen 3. Gün transfer yapılması ve şuan hiç embriyo olmamasının bir sebebi olmalı. Bilgi verdiler mi?Canım benimde ilk denemem bu ay 25 yumurta toplandı 10 tane mikro enjeksiyon yapıldı 9 u dollendi 12 tanede doğal ortama bıraktık dediler ben hiç birşey anlamadım hemen 3. Gün transferi oldum bugün aradım kalan embriyonuz yok dediler bilgin var mı bu durumla ilgili kafam çok karıştı
Hayır hiçbir bilgi verilmedi ama yumurta kaliteleri iyi dediler bana aradan daha bir gün geçmeden apar topar arayıp transfere çağırdılar şok geçirdim bugün arayıp bilgi istediğimde ise kalan embriyo yok donduracak dendi nasıl birşey oldu anlamadım açıkçası 22 tane döllenemeye çalışıp bir tane bile donduramamış olunması beni strese soktu25 yumurta toplandıktan sonra taze transfer mi yaptılar? Pek yapıldığını duymadım. Yumurta veya sperm kalitesinde bir sorun mu var acaba, hemen 3. Gün transfer yapılması ve şuan hiç embriyo olmamasının bir sebebi olmalı. Bilgi verdiler mi?