• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek tedavisi yardım!!

Benim amh 10.40
Ve Ohss geçirdim aşılama yaptırırken
Sıkıntılı süreç ama kendini böyle korkutman internetten araştırman çok saçma olmuş. Orda başın ağrısa kanser çıkarsın. Bol su içeceksin protein besleneceksin. 1 hafta hastanede kaldım serum taktılar 10 günde düzeldim.
Tüp bebekte Ohss olmadım mesela. Doktorunun tecrübesine bağlı bu durum önlemini alması gerekiyor
Nerde yaptınız tüp bebeği

Kızlar merhaba 3yıllık evliyim polikistik overim ileri düzeyde ilaç tedavisine rağmen hamile kalamadığım için doktorum tüp bebek kararı aldı 24 yaşındayım amh değerim 9.51 doktorumohss risk gurubuna girdiğimi ve transfer için 3 ay falan bekleyeceğini söyledi internrtten bakıyorum böbrek kaybına ta ölüme kadar gidebiliyormuş çok kötü şeyler okudum.panik atağım da var bunu kafaya taktım diğer ay tedavim olacak yumurta gelişyirme ve opu bu durumu yaşayanlsr var mı nasıl atllatınız:((((
Canım merhaba korkmanı gerektirecek bir durum yok. Evet ohss zor sıkıntılı bir süreç ama o yumurtalarını zaten büyürken takip ediyorlar sana gereksiz fazla hormon basmaz hoca. Yani çok düşük ihtimaller bunlar. Opudan sonra zaten doktorlar da süreci dikkatli takip ediyor korkma bu kadar panik olmak iyi birşey değil. Yani hamile kalsan doğumunda da başına gelebilecek bir yığın kötü senaryolar var bunları düşünürsek yandık gitti…
Ben senin yerinde olsam ohss filan düşüneceğime nasıl sağlıklı beslenirim, yumurtalarım nasıl sağlıklı çıkar embriyolarım nasıl sağlıklı olur onları düşünürdüm. Sen iyi beslenmeye çalış, pozitif düşün o stresten yumurtaların sağlıklı gelişmeyebilir. Bu sebeple bir sakinleş. Kendine güvenmiyorsan 1 ay daha ertele tedavini böyle işin çok zor çünkü.

Back
X