Dün gece tatilden döndük ve hoooop yine sil baştan aynı şeyler başladı.Tek fark 6 gündür sigara içmiyorum hepsi bu.Canım senin günlerin çok yoğun geçmiş,bayram mayram anlamamışsındır.Ama allahım kurban olduğum ,yüzüne bakarda bebişler gelirse gör sen bayramı seyranı ozaman.Hadi bakalım moralini yüksek tut az kalmış.Allah yardımcın olsun dualarımız seninle.sevgiler....
cumartesi günü yine negatif sonuç aldım.5 yumurtadan 4 gelişmişti .3 embriyo oldu.5 . güne gidildi.diğer ikisi 7 . günde yeterince gelişmediği için dondurulmadı.yani dondurulmuşta yok.çok güzel ve heyecanla geçti ağustos ayı.çok umutluydum.ama olmadı.şimdi acaba neden diyorum kendi kendime.yumurta yeterince kaliteli mi değildi acaba.yoksa bilmediğimiz başka sebepler mi?eşim bu tedaviyi bile istememişti.artık benim tüp bebek maceram bitti.yumurta takibine bakarız bi kaç ay sonra diyor.çünkü bir kere o yolla hamile kaldım.tüp bebekte bile bu sonucu alamadık.kızlar sebep ne sizce?ben ne yapmalıyım.doğal yollarla ne kullanmalıyım?çok yorgunum .çok üzgünüm.uyanıkkan görülen bir KABUS bu
canım üzme kendını her işte bır hayır vardır. Olacak senın cocugun hatta buradakı herkesın sız bana demıyormuydunuz pes etme dıye.. yok oyle pes etmek denemeye devam...Senın doktorun kım? nerede yapılıyor tedavın?kacıncı tup bebegın bu ? sana benım doktorumu tavsıye ederım. cok tatlı ve halden anlayan bır doktor bırd ona gıt gorun bakalım ne dıyecek. Tabı ıstanbul'daysan...
Canim, Allah yardimcin olsun, dualarim seninle, insaallah tedavin cok guzel sonuclahir sana bebisler olarak geri doner, mini mini mis kokulu bebisler... Tum dualarim surada dertlesen tum insanlarin bebeksizgecirdigi son bayram olur insaallah, kurban bayramina hepimiz bebeklerimizle gireriz...
Ben cumartesi dondum tatilden, hic umursamadim denize girdim bolbol yuzdum, gezdom eglendim ama eve geldim yine bombos kollarim. Gelir gelmez de adet oldum, yani mikroenjeksiyondan sonraki ilk ayim bos gecmis oldu, yeni bir ay yeni yumurta takibine basliyoruz bakalim, yemelere icmelere devam yine...
umut tüp bebek.eşim bunu bile istemedi.bir daha tüp bebek denemiyeceğiz.bu benim son şansımdı.ama kullanamadım ne yazık ki.o da haklı.nereye kadar bu böyle gidecek.bende yoruldum.ama evlat hasreti çok ağır basıyor
Arkadaşlar ovulasyon takibini nasıl yapıyorsunuz?Doktoramı soruyorsunuz yoksa piyasalarda olan ovulasyon testleri ile mi?
Arkadaşlar ovulasyon takibini nasıl yapıyorsunuz?Doktoramı soruyorsunuz yoksa piyasalarda olan ovulasyon testleri ile mi?
bencede bence otest sadece yumurtlama baslangicini gösteriyo sanirsam nezaman catladi yada catliycak onu bilemez ama benim doktor demisti adet duzensizligim vardi emin olmak icin her 2gunde bi yaparsaniz daha garantili olur demisti bide baska bi doktora gitmistim bu doktor benimle sanki dalga gecti diye dusunmekteyim bana adetliykende deneyin dölyatagi alissin diye cevap vermisti bende cok sacma buldugum icin fazla sorma ve arastirma geregi duymadim
canım esın ıkna olacaktır. üzülme sen kadıkoy sıfa Bırgul Sarıkamıs'a gıt gorun hıkayenı anlat bır anne abla gıbı sana herseyı soyler.. Bırgul hanım amerıkan hastanesının doktoru aslında ayrıca fulya'da muayenesı var. Eşine soylemeden gıt bırgun.. sendekı sorun neydı. anladıgım kadarıyle 5-6 yumurta verıyorsun uzun protokol denendımı hıc? yas kactı? esınde sorun var mı?
Bencede o doktor resmen dalga geçmiş.Adetliyken zaten yumurta falan yok.En iyisi galiba kendi doktoruma kontrol ettirmek.Adetimde düzensizlik yok.Sizde de ovulasyon zamanında hafif bir ağrı hassasiyet oluyor mu?2-3 gün önce sanki ovulasyon ağrısı gibi ağrı hissettim.Umarım ovulasyon olmuştur.Bakalım preseed işe yarayacak mı?
Beskerebes, ben internette cok bilinen bir satis sitesinden aldim, geldigeliyor, ( isim vermek yasak diye boyle yazdim) hemen 1 gunde geldi, gerci bende ise yaramadi henuz benim de esimin degerleri dusuk, ama vazgecmedim insaallah hepimiz faydasini goruruz..
Merhabalar arkadaslar!
Uzun suredir tatildeydim ..... kafami toparlamak istedim. Umarim iyisinizdir ve morelinizi yuksek tutuyorsunuz.
Ben Tup bebek'e biraz ara verdim, acikcasi hic umudum kalmadi. Birde IVF'den sonra butun organizmam mafoldu, sivilceler, ayni zamanda kuru cilt.. ve adetim duzensiz olmaya basladi..
Sizlerinizin azminize, direncinize hayranim.....pes etmiyorsunuz.
Lenovacim inaniyorumki senin o 2 folikullerin sapa saglam ve dollenir ...ve hamile kalirsin, insallah. Hep morelini yuksek tut, strese girme, cunku stres faktorude cok onemli....Cok inaniyorumki bu sefer dogru Doktora denk geldin... ve sonuc pozitif olacak... bebegin ile bulusacaksin.Ben cok inaniyorum doktorun ilgisine....o insana dahada bir direnc veriyor.
Son uc ay icinde cok okudum, ingilizce biliyorsaniz Beth Kiley diye bir bayan kendi arastirmasi ile bazi seyler uygulamis ( ari sutu, polen, belli saatlerde beraber olmak, esleriniz banyo yerine ilik dus tercih etsinler, kahve & sigaralara son vs....) bu uyguladiklari ile 2 cocuk sahibi olmus.
Ben hayit tohumu denedim ama kalbim sikisiyor onu aldigim an..... durdurdum, sizede oldumu?
Kitabin adi : "Personal Path to pregnancy"
Butun bu "uzun yolda" ugrasan arkadaslara bol dualar ediyorum... en kisa zamanda yuce Rabbim kucaklarimizi doldurur.. ve bu ozleme son verir... gercekten cok zor.
Lenova dualarim seninle carsamba icin.
Butun cocuk sahibi olmak icin ugrasan arkadaslara bol bol sanslar, hayirli evlatlar, en kisa zamanda bitsin bu ozlem
kendinize iyi bakin, uzmeyin kendinizi
Sevgiler
Merhabalar arkadaslar!
Uzun suredir tatildeydim ..... kafami toparlamak istedim. Umarim iyisinizdir ve morelinizi yuksek tutuyorsunuz.
Ben Tup bebek'e biraz ara verdim, acikcasi hic umudum kalmadi. Birde IVF'den sonra butun organizmam mafoldu, sivilceler, ayni zamanda kuru cilt.. ve adetim duzensiz olmaya basladi..
Sizlerinizin azminize, direncinize hayranim.....pes etmiyorsunuz.
Lenovacim inaniyorumki senin o 2 folikullerin sapa saglam ve dollenir ...ve hamile kalirsin, insallah. Hep morelini yuksek tut, strese girme, cunku stres faktorude cok onemli....Cok inaniyorumki bu sefer dogru Doktora denk geldin... ve sonuc pozitif olacak... bebegin ile bulusacaksin.Ben cok inaniyorum doktorun ilgisine....o insana dahada bir direnc veriyor.
Son uc ay icinde cok okudum, ingilizce biliyorsaniz Beth Kiley diye bir bayan kendi arastirmasi ile bazi seyler uygulamis ( ari sutu, polen, belli saatlerde beraber olmak, esleriniz banyo yerine ilik dus tercih etsinler, kahve & sigaralara son vs....) bu uyguladiklari ile 2 cocuk sahibi olmus.
Ben hayit tohumu denedim ama kalbim sikisiyor onu aldigim an..... durdurdum, sizede oldumu?
Kitabin adi : "Personal Path to pregnancy"
Butun bu "uzun yolda" ugrasan arkadaslara bol dualar ediyorum... en kisa zamanda yuce Rabbim kucaklarimizi doldurur.. ve bu ozleme son verir... gercekten cok zor.
Lenova dualarim seninle carsamba icin.
Butun cocuk sahibi olmak icin ugrasan arkadaslara bol bol sanslar, hayirli evlatlar, en kisa zamanda bitsin bu ozlem
kendinize iyi bakin, uzmeyin kendinizi
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?