Kırk Yaşında Anne Olan Var mı Lütfen Umuda İhtiyacım Var

canım benım tsk ederım. oldukca heyecan var umarım Allah yardım eder bu sefer ve hersey yolunda gıder ve kalıtelı 2 yumurta olur..

kısmet ama canım.. ama pes etmek yok sende ıcme sıgara ve bıran once tedavıne bırkez daha basla. dualarım senınle ve buradakı tüm arkadaslarımla...

Beskerebes sonucun için çok üzüldüm.Benimde her iki embriyom kaliteliydi.Endometriumda çok iyi demişlerdi.Nasip olmadı.Bende yeni tüp bebek denemesi geçirdim.Kasım aralığa kadar tüp bebek denemesi düşünmüyorum.Belki kendiliğinden olur diye umut ediyorum.

umut tüp bebek.eşim bunu bile istemedi.bir daha tüp bebek denemiyeceğiz.bu benim son şansımdı.ama kullanamadım ne yazık ki.o da haklı.nereye kadar bu böyle gidecek.bende yoruldum.ama evlat hasreti çok ağır basıyor

canım tsk ederım yola devam pes etmek yok bılıyorum hepımızın bebısı olacak...

canım esın ıkna olacaktır. üzülme sen kadıkoy sıfa Bırgul Sarıkamıs'a gıt gorun hıkayenı anlat bır anne abla gıbı sana herseyı soyler.. Bırgul hanım amerıkan hastanesının doktoru aslında ayrıca fulya'da muayenesı var. Eşine soylemeden gıt bırgun.. sendekı sorun neydı. anladıgım kadarıyle 5-6 yumurta verıyorsun uzun protokol denendımı hıc? yas kactı? esınde sorun var mı?

Arkadaşlar ovulasyon takibini nasıl yapıyorsunuz?Doktoramı soruyorsunuz yoksa piyasalarda olan ovulasyon testleri ile mi?

Arkadaşlar ovulasyon takibini nasıl yapıyorsunuz?Doktoramı soruyorsunuz yoksa piyasalarda olan ovulasyon testleri ile mi?

bencede bence otest sadece yumurtlama baslangicini gösteriyo sanirsam nezaman catladi yada catliycak onu bilemez ama benim doktor demisti adet duzensizligim vardi emin olmak icin her 2gunde bi yaparsaniz daha garantili olur demisti bide baska bi doktora gitmistim bu doktor benimle sanki dalga gecti diye dusunmekteyim bana adetliykende deneyin dölyatagi alissin diye cevap vermisti bende cok sacma buldugum icin fazla sorma ve arastirma geregi duymadim

Khnihal ben sahsen gecen aya kadar oldukca duzgun regl takvimim oldugundan 7 adet ovulasyon testi iceren bir de gebelik testi iceren bi set aldim, bunun 3 tanesini kullandim, ovulasyon gunlerimi belirleyebildim, bu ay biraz erken geldi, erken test yapmaya basliycam, gunu tespit ettikten sonra da bos birakmamak gerekior, anlarsiniz iste, gerisi kader kismet, hayirlisi...

Bencede o doktor resmen dalga geçmiş.Adetliyken zaten yumurta falan yok.En iyisi galiba kendi doktoruma kontrol ettirmek.Adetimde düzensizlik yok.Sizde de ovulasyon zamanında hafif bir ağrı hassasiyet oluyor mu?2-3 gün önce sanki ovulasyon ağrısı gibi ağrı hissettim.Umarım ovulasyon olmuştur.Bakalım preseed işe yarayacak mı?

bende bişey yok.en azından yaşım dışında.yaşım 39.eşimin değerleri düşük birde

preseedi nerden aldınız?bende kullanmak istiyorum.

Beskerebes, ben internette cok bilinen bir satis sitesinden aldim, geldigeliyor, ( isim vermek yasak diye boyle yazdim) hemen 1 gunde geldi, gerci bende ise yaramadi henuz benim de esimin degerleri dusuk, ama vazgecmedim insaallah hepimiz faydasini goruruz..

anladım canım.şimdi bakıcam.teşekkür ederim.

benim görümce 40 yaşında...kendiliğinden hamile kaldı..İkiz oğlu oldu..Biri doğum sırasında diğer çocuğun tekmesi sonucu hayatını kaybetti ama.. sonuçta 40 yaşşında da kendiliğinden hamile kalınabiliyormuş..

Merhabalar arkadaslar!

Uzun suredir tatildeydim ..... kafami toparlamak istedim. Umarim iyisinizdir ve morelinizi yuksek tutuyorsunuz.
Ben Tup bebek'e biraz ara verdim, acikcasi hic umudum kalmadi. Birde IVF'den sonra butun organizmam mafoldu, sivilceler, ayni zamanda kuru cilt.. ve adetim duzensiz olmaya basladi..

Sizlerinizin azminize, direncinize hayranim.....pes etmiyorsunuz.

Lenovacim inaniyorumki senin o 2 folikullerin sapa saglam ve dollenir ...ve hamile kalirsin, insallah. Hep morelini yuksek tut, strese girme, cunku stres faktorude cok onemli....Cok inaniyorumki bu sefer dogru Doktora denk geldin... ve sonuc pozitif olacak... bebegin ile bulusacaksin. Ben cok inaniyorum doktorun ilgisine....o insana dahada bir direnc veriyor.

Son uc ay icinde cok okudum, ingilizce biliyorsaniz Beth Kiley diye bir bayan kendi arastirmasi ile bazi seyler uygulamis ( ari sutu, polen, belli saatlerde beraber olmak, esleriniz banyo yerine ilik dus tercih etsinler, kahve & sigaralara son vs....) bu uyguladiklari ile 2 cocuk sahibi olmus.
Ben hayit tohumu denedim ama kalbim sikisiyor onu aldigim an..... durdurdum, sizede oldumu?

Kitabin adi : "Personal Path to pregnancy"

Butun bu "uzun yolda" ugrasan arkadaslara bol dualar ediyorum... en kisa zamanda yuce Rabbim kucaklarimizi doldurur.. ve bu ozleme son verir... gercekten cok zor.

Lenova dualarim seninle carsamba icin.

Butun cocuk sahibi olmak icin ugrasan arkadaslara bol bol sanslar, hayirli evlatlar, en kisa zamanda bitsin bu ozlem

kendinize iyi bakin, uzmeyin kendinizi

Sevgiler

Sevgılı Gülbahar

yaşadıklarımız hep ortak büyük heyecanla baslanan ve bu sefer olacak dıye bır umıt edilen tedaviler ve sonunda yaşanan hüzün umutsuzluk.. ama 2 aylık toparlama asamasından sonra yılmadan yola devam etmeler.. Oncelıkle adet duzensızlıklerı sıvılce cılt kurulugu aldıgımız hormon ılaclarından yasanıyor. ama bır sure sonra duzene gırıyor ya da doktorlarımız bır sekılde ılaclarla duzene sokuyor adetlerımızı.

Asla pes etmek yok sende etmeyeceksın.En son ne zaman tup bebek tedavın yapıldı bılemıyorum yasın kac ve sorun kımde onu da bılemıyorum su an ama bıran once kolları sıva lutfen bu sefer olacak hepımızın bebıslerı bızler elımızden gelenın cok fazlasını maddı manevı yapıyoruz gerısını Allaha bırakmalıyız. Alnımızda bır evlat sahıbı olmak var ıse er ya da gec kavusacagız ama herseye ragmen olmuyorsa da kaderımıze razı olacagız..

yarın ıcın ıyı dıleklerını tesekkur edıyorum.
Sizlerı resmen tanımasamda varlıgınız bana huzur verıyor ve sizlerin yanımda oldugunu bılmek bana huzur verıyor.
Sende pes etme nerede yasıyorsun bılemıyorum ama benım doktorumu tavsıye ederım. En azından bır muayene ol derım..

Sevgıler

canım bu arada ben arısutu palpolenı sabha aksam ac karnına bır kasık aldım ama cok duzenlı yaptım dıyemem. Ayrıca hayıt falan ıcmedım. 7-8 gun kadar da ıncir kürünü yaptım.Bunlar hep kanıtlanmamıs seyler .Gecen doktorum bır hastası ıle ılgılı bırsey anlattı sızlerle paylasayım.

40 yasında bır hastası varmıs cok negatıf bırıymıs Agustos baslarında tup bebek tedavısıne baslamıs. Ilaclarla tek yumurta elde etmısler. 2.inci muayanede doktorum yumurtanın gerıledıgını catlak patlak gorunumde oldugunu ve parana yazık olur bu yumurta ıle bısey olmaz sen en ıyısı gıt kocanla bırlıkte ol demıs :)

bayramda hasta doktoru arayıp reglım gecıktı demıs.doktorda test yap bakalım demıs.Test sonucu ne cıkmıs tahmın edın pozıtıf sımdı kadın hamıleymıs:))
yanı bıraz da ALLAH ol dıyecek. o yuzden umıtlerımızı kaybetmeden ve morallerımızı yuksek tutarak yola devam..

sevgıler

kızlar merhaba,
38 yaşını doldurmuş, ve bir yıldır hamile kalmaya çalışan biriyim....

size son hafta bizzat şahit olduğum bir hamilelik hikayesi anlatayım...
çok yakın bir arkadaşım....40 yaşında...geçen yıl,ben çocuk yapmak için uğraşırken,durmadan onun başının etini de yiyordum,sen de yap sen de yap....çocuğun kardeşsiz mi kalsın diye,ikna etmeye çalışıyordum..yok diyordu,benden geçti,çocuk büyüdü,artık emekli de olucam, allah olmayanlara versin((amin)).. hep cevap buydu...sonra geçen yaz,bir kaç ay hesaplı bi şekilde denedi hamile kalmayı,uğraşmadı ama,olursa kısmette varmış, oldu diyecekti....hamile kalamadı.....
15 gün önce dedi ki,geciktim....reglim bi tuhaf oldu,menapoza mı giriyorum nedir...saçmalama ne alaka,hamilesindir dedim....mümkün değil hamile kalmam,tehlikeli bişey yapmadık dedi....ama halsiz,yorgun....neyse gecikti ,gecikti diye diye,biz bir haftayı devirdik....hala ben bi gidip menapoza mı giriyorum diye öğreneyim diyor...git bi tane test al,yap dedim.....zoraki bir test aldı,inanmayarak......c.tesi sabah 07.30 da mesajı geldi...çift çizgi............
işte böyle bayanlar....güzel değil mi,mucize kızım seninki diyorum,geçen yaz denedin olmadı,o sayfayı kapatmıştın,korunduğun halde oldu.......herşey hepimizin bildiği gibi nasip kısmet ....allahın ol dediği zamanda oluyor işte ......inşallah hepiniz en kısa zamanda kavuşursunuz bebeklerinize.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…