eşin konuyu açmaman gerektiğinin sinyalini vermiş zaten, bence hiçbi şey deme soğuk davran sebebini sorarlarsada her zamanki halim de geç kendilerini yesinler
canim bu durum cogu ailede oluyo emin ol...bak daha beterini yasadim ben..esime diye alinan evi kayinpeder bizden habersiz satti ve evin yari parasina el koydu..paraya ihtiyacim var durumum kotu dedi. hic ses etmedik. aradan 1 yil gecmeden kendisinden habersiz nikah kiyan kizina 180 bin liraya ev aldi...agirima gitmedi mi evet gitti ama napim..zaten mesafeliydim onlara o kadar haksizliklari oldu ki..2 kere ev tasidik yardima ihtiyaciniz var mi denmedi bile..kizi ev tasiyinca 10 gun kizinin evinde kalip tum esyalari kolilediler vs. vs..cok umursama yani onlar degismez, sen kotu olursun
canim bu durum cogu ailede oluyo emin ol...bak daha beterini yasadim ben..esime diye alinan evi kayinpeder bizden habersiz satti ve evin yari parasina el koydu..paraya ihtiyacim var durumum kotu dedi. hic ses etmedik. aradan 1 yil gecmeden kendisinden habersiz nikah kiyan kizina 180 bin liraya ev aldi...agirima gitmedi mi evet gitti ama napim..zaten mesafeliydim onlara o kadar haksizliklari oldu ki..2 kere ev tasidik yardima ihtiyaciniz var mi denmedi bile..kizi ev tasiyinca 10 gun kizinin evinde kalip tum esyalari kolilediler vs. vs..cok umursama yani onlar degismez, sen kotu olursun
Canım bence boşver bundan öncesini, üzerinde fazla düşünmek seni üzecek. Bundan sonra da, maddi mevzular ikinizin arasında konuşulsun sadece. Kİmseden de birşey beklemeyin, beklentiler hayal kırıklıklarına yol açar, diye düşünürüm ben.
keşke senin gibi yapabilsem chosy...
ama ne bileyim çok üzüldüm.
benim ve ailemin bu zamana kadar tek saygısızlığı düşüncsizliği olmadı.sanki ben tam tersi karakterde biriymişim gibi iş çevrildi arkamda sıkıntı bu.
yoksa takılan altın değil.benim yüzüme gülüp gülüp arkamdan iş çevirmeleri...
hani diyorsunya,sevdiğim insanlaın derdi yetiyor.
bende onları sevdiğim için dert edindim işte.
sevmediğim insanlar olsa bu kadar takmazdım belkide....
keşke senin gibi yapabilsem chosy...
ama ne bileyim çok üzüldüm.
benim ve ailemin bu zamana kadar tek saygısızlığı düşüncsizliği olmadı.sanki ben tam tersi karakterde biriymişim gibi iş çevrildi arkamda sıkıntı bu.
yoksa takılan altın değil.benim yüzüme gülüp gülüp arkamdan iş çevirmeleri...
hani diyorsunya,sevdiğim insanlaın derdi yetiyor.
bende onları sevdiğim için dert edindim işte.
sevmediğim insanlar olsa bu kadar takmazdım belkide....
zaten beklentim yoktuki...o evi bize versinler,arabaları versinler diye hiç düşünmedim ben.
onlar zaten onundu.
tek üzüntüm eşimin benim ve ailemin yaptığı fedakarlıkların karşılığı bizi çocuk gibi kandırmak olmamalıydı.
Eşinin ailesi sana vazifesini yapmış mı yapmış
Şu forumda okuduğumuz diğer kayınvalideler gibi sana işkence ediyormu, etmiyor
Parayı kim kazanıp ailesine vermiş, eşin
Ortada kırılacak ne var, hiç.
Eşinin ailesine verdiği para,mal vs onların arasında, sakın karışma kötü olursun.
Düğün yeni olmuş, belki de tamamlayıp sonradan verecektir kadın, nakite sıkışıktırlar vs. , bu kadar ince hesaplar çirkin, hiç takmasalardı ne olacaktı ?
Eşinle sorunun yok, seni ezmiyor, ailesi sana bir zarar vermiyor. üç beş bilezik eksik ya da fazla ne olmuş, neyin derdidir bu, seni sevmediğinin mi kanıtıdır. Öyle söylemiş ama yapamamış, telafi eder zaman içinde ya da etmez ne olur. Bu gönül koymaya değecek bir şey midir. Yapmayın Allah aşkına
Daha dört aylık evlisin, en güzel zamanların, üzme kendini böyle şeylerle. Tavrını da bence uzatma, insanların eline sana karşı kullanacakları kozlar verme, yarın öbür gün tavır yapıyorsun diye, eşin sana cephe alır, durma üstünde böyle şeylerin.
ben eşimin parasının hesabını yapmıyorum.ben 1 hafta öncesine kadar bu ev,araba mevzusunu takmıyordum bile.
fakat yapılan iyiliğin karşılığı bu olmamalı heleki oğlunu,gelinini kandırmak hiç olmamalı.
ben olsam bende yapardım aileme.
buna lafım yok annesidir.
ama bu kandırma meselesi beni o konuda da düşünmeye itiyor ister istemez.
fikirdelisi peki eşinin bu olanlara tepkisi nasıl oldu?
haklısın takmamam gerekiyor ama bana çok iyi davranıp,sevip,yerlere göklere sığdıramayan(hala öyle) insanların beni çocuk gibi kandırmasını sindiremiyorum.
bu arada sanada geçmiş olsun,sende bayağı şey görmüşsün.peki artık karışıyorlar mı size?
Eşinin ailesi sana vazifesini yapmış mı yapmış
Şu forumda okuduğumuz diğer kayınvalideler gibi sana işkence ediyormu, etmiyor
Parayı kim kazanıp ailesine vermiş, eşin
Ortada kırılacak ne var, hiç.
Eşinin ailesine verdiği para,mal vs onların arasında, sakın karışma kötü olursun.
Düğün yeni olmuş, belki de tamamlayıp sonradan verecektir kadın, nakite sıkışıktırlar vs. , bu kadar ince hesaplar çirkin, hiç takmasalardı ne olacaktı ?
Eşinle sorunun yok, seni ezmiyor, ailesi sana bir zarar vermiyor. üç beş bilezik eksik ya da fazla ne olmuş, neyin derdidir bu, seni sevmediğinin mi kanıtıdır. Öyle söylemiş ama yapamamış, telafi eder zaman içinde ya da etmez ne olur. Bu gönül koymaya değecek bir şey midir. Yapmayın Allah aşkına
Daha dört aylık evlisin, en güzel zamanların, üzme kendini böyle şeylerle. Tavrını da bence uzatma, insanların eline sana karşı kullanacakları kozlar verme, yarın öbür gün tavır yapıyorsun diye, eşin sana cephe alır, durma üstünde böyle şeylerin.