- 27 Ağustos 2022
- 4.225
- 7.193
böyle bi kural mı var yaa.. Kayınvalideniz çok narinmiş kelebek gibiKayınvalidem ağlayığ duruma cok kırıldığını, baby showerın bi kere olacağını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
böyle bi kural mı var yaa.. Kayınvalideniz çok narinmiş kelebek gibiKayınvalidem ağlayığ duruma cok kırıldığını, baby showerın bi kere olacağını
Saçma olmuş her yönüyle. Baby shower yapmadan da eğlenip dertlesilebilir. Kayinvaliden de saçmalamış. Yemeğini hamaratligini övüp mutfağa koyun o yemekle uğraşırken odada siz oturup shower yapın. Herkes isteğine kavuşmuş olurArkadaşlar selam, sizinle bir konuda dertleşmeye geldim… Ben şu an 28 haftalık gebeyim ve 1 ay önce protein kaçağım olduğunu öğrendim bu nedenle riskli gebelik olarak takip ediliyorum. Ayrıca ailemde böbrek yetmezliği hastalığı olduğu için de risk altındayım. Neyse, konuyu anlatayım… Bu olaylardan dolayı baby shower yapmak istememiştim, ama arkadaşlarım sürpriz bir parti yapmak istemişler. Arkadaşlarım dediğim de 3 yakın dostum… Daha önce teyzemin evinde bride to be yapmıştık, yine teyzemi arayıp bunu anlatmışlar ve kız kıza yapalım kafası dağılsın adı baby shower olsun ama maksat dertleşmek demişler… teyzem de okeyleyip, kayınvalidemi aramış, böyle böyle bir durum var kızlar baby shower adı altında toplanacaklar ben sizinle de bir organizasyon yapmak istiyorum ailecek de bir baby shower yapalım demiş. Kayınvalidem ağlayığ duruma cok kırıldığını, baby showerın bi kere olacağını, bi daha olmayacağını falan söylemiş. Tabi iş büyüyünce sürpriz falan olmaktan çıktı ve iptal edildi. Eşimle de kavga ettik, arkadaşlarımı suçladı neden annemleri istemiyorlar falan diye ama böyle bir durum yok… Çok canım sıkkın gerçekten neden bu kadar büyüdü anlayamıyorum
Teyzen de tam işgüzar ha ne alaka madem aradın kadını davet et etmedin arayıp ne sizle de yapalım bilmem ne diyosunArkadaşlar selam, sizinle bir konuda dertleşmeye geldim… Ben şu an 28 haftalık gebeyim ve 1 ay önce protein kaçağım olduğunu öğrendim bu nedenle riskli gebelik olarak takip ediliyorum. Ayrıca ailemde böbrek yetmezliği hastalığı olduğu için de risk altındayım. Neyse, konuyu anlatayım… Bu olaylardan dolayı baby shower yapmak istememiştim, ama arkadaşlarım sürpriz bir parti yapmak istemişler. Arkadaşlarım dediğim de 3 yakın dostum… Daha önce teyzemin evinde bride to be yapmıştık, yine teyzemi arayıp bunu anlatmışlar ve kız kıza yapalım kafası dağılsın adı baby shower olsun ama maksat dertleşmek demişler… teyzem de okeyleyip, kayınvalidemi aramış, böyle böyle bir durum var kızlar baby shower adı altında toplanacaklar ben sizinle de bir organizasyon yapmak istiyorum ailecek de bir baby shower yapalım demiş. Kayınvalidem ağlayığ duruma cok kırıldığını, baby showerın bi kere olacağını, bi daha olmayacağını falan söylemiş. Tabi iş büyüyünce sürpriz falan olmaktan çıktı ve iptal edildi. Eşimle de kavga ettik, arkadaşlarımı suçladı neden annemleri istemiyorlar falan diye ama böyle bir durum yok… Çok canım sıkkın gerçekten neden bu kadar büyüdü anlayamıyorum
Doğumdan önce ortalama 6. Aylarda falan bir liste var o listeye göre bebeğin ihtiyaclari alınıyor. (Orijinali anne babaya bu süreçte maddi anlamda bir nebze nefes aldırmak) örneğin ; x hastane çıkışı alacakBende doğumdan sonra yapılıyor sanıyordum tam olarak ne zaman yapılıyor bu shover
Siz yine arkadaslarinizla bir araya gelin. Milletin keyfi icin niye programinizi iptal ediyorsunuz ki? Isteyen gitsin kosede aglasin size ne? Sizin riskli bir hamileliginiz varsa arkadaslarinizla oturmak hakkiniz. Milleti de cagirmak zorunda da degilsiniz. Kocaniz da sizin mutlulugunuz ve stres yapmamaniz icin etrafinizda dort donmesi lazim.Evet, ben de dünden beri bunu anlatmaya calısıyorum. Adı baby shower olabilir ama maksat bir araya gelmek, süs püs yapıp tekrar bir araya gelinemez mi sanki? Neden bu kadar büyüttü bilmiyorum, bir arasa beni..
Kayınvalide ne anlar baby showerdan yani anlamamasi lazım normali budur. Akişa tersKayınvalide niye ağlamış anlayamadım, Türk geleneklerine göre beybi şavır sadece bir kez mi oluyormuşBeybi şavır birden fazla kez olamaz diye nerde yazıyor... ayrıca KV gelip 3 genç kadınla oturup ne yapacak saçma yani yapın tabi aile toplantıısnı. KV saçmalamış boşverin gitsin. Brayd to be nedir ayrıca bekarlığa veda partisi mi oluyor
Ama bir kere oluyormuş ya katibim. Bir daha doğursa da yapamaz kaynana. Hakkını kaybetmiş konu sahibinin kocasını doğururken yapsaydı olurduKaynana baby shower istiyosa üşenmesin kendi doğursun bi tane daha. Eşiniz neden kadınların işine bu kadar müdahil, işi gücü yok mu bu herifin?
Yoo her bebeğe oluyor.Ama bir kere oluyormuş ya katibim. Bir daha doğursa da yapamaz kaynana. Hakkını kaybetmiş konu sahibinin kocasını doğururken yapsaydı olurdu
Olur mu la,yağnış biliyon. insan hayatında sadece bir defalık oYoo her bebeğe oluyor.
Eşiniz arkadaşlarınızın yaptığı şeye ne karışıyor hangi hakla. Sonra gelinler kv leri niye sevmiyor.Arkadaşlar selam, sizinle bir konuda dertleşmeye geldim… Ben şu an 28 haftalık gebeyim ve 1 ay önce protein kaçağım olduğunu öğrendim bu nedenle riskli gebelik olarak takip ediliyorum. Ayrıca ailemde böbrek yetmezliği hastalığı olduğu için de risk altındayım. Neyse, konuyu anlatayım… Bu olaylardan dolayı baby shower yapmak istememiştim, ama arkadaşlarım sürpriz bir parti yapmak istemişler. Arkadaşlarım dediğim de 3 yakın dostum… Daha önce teyzemin evinde bride to be yapmıştık, yine teyzemi arayıp bunu anlatmışlar ve kız kıza yapalım kafası dağılsın adı baby shower olsun ama maksat dertleşmek demişler… teyzem de okeyleyip, kayınvalidemi aramış, böyle böyle bir durum var kızlar baby shower adı altında toplanacaklar ben sizinle de bir organizasyon yapmak istiyorum ailecek de bir baby shower yapalım demiş. Kayınvalidem ağlayığ duruma cok kırıldığını, baby showerın bi kere olacağını, bi daha olmayacağını falan söylemiş. Tabi iş büyüyünce sürpriz falan olmaktan çıktı ve iptal edildi. Eşimle de kavga ettik, arkadaşlarımı suçladı neden annemleri istemiyorlar falan diye ama böyle bir durum yok… Çok canım sıkkın gerçekten neden bu kadar büyüdü anlayamıyorum
Kaynanalar nşye herseye burnunu sokuyor ya? Kız kıza arkadaslarınla eğleneceğin bir geceden ona neymiş? Teyzen de yanlıs yapmıs niye uyuyan devi uyandırıyorsunArkadaşlar selam, sizinle bir konuda dertleşmeye geldim… Ben şu an 28 haftalık gebeyim ve 1 ay önce protein kaçağım olduğunu öğrendim bu nedenle riskli gebelik olarak takip ediliyorum. Ayrıca ailemde böbrek yetmezliği hastalığı olduğu için de risk altındayım. Neyse, konuyu anlatayım… Bu olaylardan dolayı baby shower yapmak istememiştim, ama arkadaşlarım sürpriz bir parti yapmak istemişler. Arkadaşlarım dediğim de 3 yakın dostum… Daha önce teyzemin evinde bride to be yapmıştık, yine teyzemi arayıp bunu anlatmışlar ve kız kıza yapalım kafası dağılsın adı baby shower olsun ama maksat dertleşmek demişler… teyzem de okeyleyip, kayınvalidemi aramış, böyle böyle bir durum var kızlar baby shower adı altında toplanacaklar ben sizinle de bir organizasyon yapmak istiyorum ailecek de bir baby shower yapalım demiş. Kayınvalidem ağlayığ duruma cok kırıldığını, baby showerın bi kere olacağını, bi daha olmayacağını falan söylemiş. Tabi iş büyüyünce sürpriz falan olmaktan çıktı ve iptal edildi. Eşimle de kavga ettik, arkadaşlarımı suçladı neden annemleri istemiyorlar falan diye ama böyle bir durum yok… Çok canım sıkkın gerçekten neden bu kadar büyüdü anlayamıyorum
Bizimki böyle bir sey değil aslında tam olarak… bir iki balon ve sohbet sadece adı baby shower olacaktı.. Burada yanlıs ifade etmis olabilirimDoğumdan önce ortalama 6. Aylarda falan bir liste var o listeye göre bebeğin ihtiyaclari alınıyor. (Orijinali anne babaya bu süreçte maddi anlamda bir nebze nefes aldırmak) örneğin ; x hastane çıkışı alacak
Pozitif bir üye ; ana kucagi alacak
Teyzesi ; nevresim seti
Dede ; yatak
Kv; bebek arabası....
Tabi bu gelenek bizim ülkemizde üç çocuk büyütecek parayla organizasyon yapıp boş boş eglenmek.
Kayınvalideniz sizin yerinize duygusallık hormonlarını taşıyor galiba.Arkadaşlar selam, sizinle bir konuda dertleşmeye geldim… Ben şu an 28 haftalık gebeyim ve 1 ay önce protein kaçağım olduğunu öğrendim bu nedenle riskli gebelik olarak takip ediliyorum. Ayrıca ailemde böbrek yetmezliği hastalığı olduğu için de risk altındayım. Neyse, konuyu anlatayım… Bu olaylardan dolayı baby shower yapmak istememiştim, ama arkadaşlarım sürpriz bir parti yapmak istemişler. Arkadaşlarım dediğim de 3 yakın dostum… Daha önce teyzemin evinde bride to be yapmıştık, yine teyzemi arayıp bunu anlatmışlar ve kız kıza yapalım kafası dağılsın adı baby shower olsun ama maksat dertleşmek demişler… teyzem de okeyleyip, kayınvalidemi aramış, böyle böyle bir durum var kızlar baby shower adı altında toplanacaklar ben sizinle de bir organizasyon yapmak istiyorum ailecek de bir baby shower yapalım demiş. Kayınvalidem ağlayığ duruma cok kırıldığını, baby showerın bi kere olacağını, bi daha olmayacağını falan söylemiş. Tabi iş büyüyünce sürpriz falan olmaktan çıktı ve iptal edildi. Eşimle de kavga ettik, arkadaşlarımı suçladı neden annemleri istemiyorlar falan diye ama böyle bir durum yok… Çok canım sıkkın gerçekten neden bu kadar büyüdü anlayamıyorum