Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Durumu pek anlayamadım ama şu kadarımı söylüyorum eskiden böyle yok cinsiyet partisi,yok baby shower partisi mi vardı insanlar doğurur sonra 40 mevlidi yapardı hep birilerine özenti gereksiz masras o yaptı da ben neden yapmayım yazık cidden ülkece zor şartlarda yazık günah ona verilecek para kusura bakmayınArkadaşlar selam, sizinle bir konuda dertleşmeye geldim… Ben şu an 28 haftalık gebeyim ve 1 ay önce protein kaçağım olduğunu öğrendim bu nedenle riskli gebelik olarak takip ediliyorum. Ayrıca ailemde böbrek yetmezliği hastalığı olduğu için de risk altındayım. Neyse, konuyu anlatayım… Bu olaylardan dolayı baby shower yapmak istememiştim, ama arkadaşlarım sürpriz bir parti yapmak istemişler. Arkadaşlarım dediğim de 3 yakın dostum… Daha önce teyzemin evinde bride to be yapmıştık, yine teyzemi arayıp bunu anlatmışlar ve kız kıza yapalım kafası dağılsın adı baby shower olsun ama maksat dertleşmek demişler… teyzem de okeyleyip, kayınvalidemi aramış, böyle böyle bir durum var kızlar baby shower adı altında toplanacaklar ben sizinle de bir organizasyon yapmak istiyorum ailecek de bir baby shower yapalım demiş. Kayınvalidem ağlayığ duruma cok kırıldığını, baby showerın bi kere olacağını, bi daha olmayacağını falan söylemiş. Tabi iş büyüyünce sürpriz falan olmaktan çıktı ve iptal edildi. Eşimle de kavga ettik, arkadaşlarımı suçladı neden annemleri istemiyorlar falan diye ama böyle bir durum yok… Çok canım sıkkın gerçekten neden bu kadar büyüdü anlayamıyorum
Baby shower gibi kutlamaları bende gereksiz buluyorum sadelikten yana olduğum için orasi ayrı konu ama eskilerden örnek vermeniz ne mana ya? Biz eskilerdemi yasiyoruzda kalkıp eksileri örnek veriyorsunuz? Şu tarihi geçmiş düşüncelerden bir sıyrılın artık.Durumu pek anlayamadım ama şu kadarımı söylüyorum eskiden böyle yok cinsiyet partisi,yok baby shower partisi mi vardı insanlar doğurur sonra 40 mevlidi yapardı hep birilerine özenti gereksiz masras o yaptı da ben neden yapmayım yazık cidden ülkece zor şartlarda yazık günah ona verilecek para kusura bakmayın
Hahaha ayyyyKayınvalideniz baby shower'ın doğum olduğunu falan sanıyor olabilir mi, 1 kere olur falan deyince öyle canlandı bende. Kadın doğum yapacaksınız da onu istemiyorsunuz falan sandı zaar.
Benim anam hayatta bilmez,65 yaşında ,umurunda dahi olmaz hatta.Bence bilmeyen kalmadı şu Baby shower anam 60 küsür yaşında instagramdan gördüm diye anlatıyor mesela herşeyi bizden daha iyi biliyorlar emin olun bide bikere oluyor demesinden yola çıkın :) herşeye duygu sömrüsü yapıyolar alınganlıklar diz boyu.
Ona bişey diyemem ama çoğu görüyor biliyor benim annem direk baby showerden bahsedince o ney oluyor kızım bebek cinsiyet partisi mi diye sorabiliyor gerçekten çoğu senden benden daha iyi biliyor, okadar da cahil değillerBenim anam hayatta bilmez,65 yaşında ,umurunda dahi olmaz hatta.
Kv hanıma durumu anlatın aynı burada dediğiniz şekildeArkadaşlar selam, sizinle bir konuda dertleşmeye geldim… Ben şu an 28 haftalık gebeyim ve 1 ay önce protein kaçağım olduğunu öğrendim bu nedenle riskli gebelik olarak takip ediliyorum. Ayrıca ailemde böbrek yetmezliği hastalığı olduğu için de risk altındayım. Neyse, konuyu anlatayım… Bu olaylardan dolayı baby shower yapmak istememiştim, ama arkadaşlarım sürpriz bir parti yapmak istemişler. Arkadaşlarım dediğim de 3 yakın dostum… Daha önce teyzemin evinde bride to be yapmıştık, yine teyzemi arayıp bunu anlatmışlar ve kız kıza yapalım kafası dağılsın adı baby shower olsun ama maksat dertleşmek demişler… teyzem de okeyleyip, kayınvalidemi aramış, böyle böyle bir durum var kızlar baby shower adı altında toplanacaklar ben sizinle de bir organizasyon yapmak istiyorum ailecek de bir baby shower yapalım demiş. Kayınvalidem ağlayığ duruma cok kırıldığını, baby showerın bi kere olacağını, bi daha olmayacağını falan söylemiş. Tabi iş büyüyünce sürpriz falan olmaktan çıktı ve iptal edildi. Eşimle de kavga ettik, arkadaşlarımı suçladı neden annemleri istemiyorlar falan diye ama böyle bir durum yok… Çok canım sıkkın gerçekten neden bu kadar büyüdü anlayamıyorum
Kaynanan ilk onunla yapmak istemiş iki kez mi olurmuş dediği o bence ilk onu cagirdiginiz bir parti olsaydı sonrasında 100 kerede olurdu o parti onun derdi ayrı her yerden olumsuzca çıkıyorlar oldu gelsin birde balonu patlatıp havalara uçsun yada pastayı o kessin mesela konfeti patlatsin hey allahimArkadaşlar selam, sizinle bir konuda dertleşmeye geldim… Ben şu an 28 haftalık gebeyim ve 1 ay önce protein kaçağım olduğunu öğrendim bu nedenle riskli gebelik olarak takip ediliyorum. Ayrıca ailemde böbrek yetmezliği hastalığı olduğu için de risk altındayım. Neyse, konuyu anlatayım… Bu olaylardan dolayı baby shower yapmak istememiştim, ama arkadaşlarım sürpriz bir parti yapmak istemişler. Arkadaşlarım dediğim de 3 yakın dostum… Daha önce teyzemin evinde bride to be yapmıştık, yine teyzemi arayıp bunu anlatmışlar ve kız kıza yapalım kafası dağılsın adı baby shower olsun ama maksat dertleşmek demişler… teyzem de okeyleyip, kayınvalidemi aramış, böyle böyle bir durum var kızlar baby shower adı altında toplanacaklar ben sizinle de bir organizasyon yapmak istiyorum ailecek de bir baby shower yapalım demiş. Kayınvalidem ağlayığ duruma cok kırıldığını, baby showerın bi kere olacağını, bi daha olmayacağını falan söylemiş. Tabi iş büyüyünce sürpriz falan olmaktan çıktı ve iptal edildi. Eşimle de kavga ettik, arkadaşlarımı suçladı neden annemleri istemiyorlar falan diye ama böyle bir durum yok… Çok canım sıkkın gerçekten neden bu kadar büyüdü anlayamıyorum