- 24 Şubat 2019
- 627
- 806
- 53
- Konu Sahibi kimliksizkedi
-
Bize ait ancak o kadar eski ki 1000 liraya bile kiraya zor verilir, sadece salonda parke var kapilar,mutfak dolabi cok eski, neredeyse kırılacak yani cok tadilat gerekli fazla getirisi olacağını sanmıyorum1+1 ev size mi ait kira mi
Bence kirada kalmak daha mantıklı başka taksitiniz olmamış olsa ev alın derdimHerkese iyi günler, yaklasik 2 3 aydir atama surecini bekliyordum buraya da yazmistim,Allaha şükürler olsun atandim atanınca ailemle daha iyi bir kiralik eve geçeriz diye hayal ediyordum 5 kisiyiz ve yasadigimiz ev 1+1 artik bir kitap bile alamiyorum cunku koyucak yer kalmadi bu konuyu konuştuğumuzda babam kiralik eve cikmanin mantiksiz oldugunu ( paranin cope gidecegini dusunuyor) onun yerine 400.000 tl kredi çekip satilik ev almamiz daha iyi olur dedi. Bana gore de bu mantiksiz geliyor cunku yaklasik 430.000 tl de faiz ödeyeceğiz ( 10 sene icerisinde her ay 6.500 verecegiz) ekstra banka masraflari da var ben de faize giden para cop degil mi dedim. Maasimin hepsini vermeyecegimi soyledim o da maasimi vermeyecegim dedigimi sanmis kirildi biraz ben de tekrar ettim "hepsini" diyerek annemle babamin maasi toplami yaklasik olarak 6 milyar onlarin maasi krediye gidecek geriye kalan her gideri ben ödeyeceğim tabi ev senin olur dedi babam. Ancak kardeslerimin okul taksidi,faturalar diger giderleri benim maasim karşılarmi o bile meçhul ev de oyle ahim sahim degil sizce kiralik eve cikmak mi daha mantikli yoksa babamin dedigi gibi mi yapmaliyim onu da cok kirdim sanirim sessizlesti birden ama bana o kadar faiz odemek cok sacma geliyor (benim maasim yaklasik 5.000)
orayi satip pesinat yaparsaniz kredi miktari duserse ancak ev alma fikri mantikli olabilir.Bize ait ancak o kadar eski ki 1000 liraya bile kiraya zor verilir, sadece salonda parke var kapilar,mutfak dolabi cok eski, neredeyse kırılacak yani cok tadilat gerekli fazla getirisi olacağını sanmıyorum
Babam satilmasina izin vermiyororayi satip pesinat yaparsaniz kredi miktari duserse ancak ev alma fikri mantikli olabilir.
diger turlu 10 sene kendinizi de ipotek altina almis olacaksiniz.
Babam satilmasina izin vermiyor
o zaman kusura bakmasin siz 10 sene nasil borc odeyeceksiniz.Babam satilmasina izin vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?