eşimin ailemden surekli para beklentisi

Eşinizde hiç suç göremedim, aileniz erkek ailesi gibi siz de erkek gibi davranıp eşinizi evin kadını modeline sokmussunuz. Sizin bir defa ailenizin verdiği parayla tatile gitmeyi gururunuza yedirememeniz lazım. Artık evlisiniz ve sizin tatilinizden her türlü harcamalarınızdan eşiniz sorumlu. Aileniz size kıyamayıp verir ama siz engel olacaksınız. Babanıza senden para alıp ailesine yediriyor borç isterse verme baba diyeceksin, annenize de aynı şekilde. İlla yardım alacaksanız da kendinizle ilgili ufak tefek şeyler olabilir. Eşinize yardımları dokunmamalı ki evli olduğunun farkına varsın.

Adam nasılsa kv ve kp bize el atar rahatlığıyla onlardan alıp kendi ailesinden parayla tereyağı çok alır bu gidişle, siz dur demedikçe.

Diyecek söz bulamıyorum. İçgüveyinden hallice. Ben olsam tatili iptal ederdim. Aileme ödeme yaptırmazdım. Böyle bir eşim olsa emin ol bende tiksinirdim.

Allahım sen koru yarabbim. Böyle bir tiple iki saat bile yaşayamam ben ya.

Sizin yaptığınız da ayıp. Neden tatil paranızı aileniz veriyor? Eşinizi alıştıran belki sizsiniz. Tatil paranızı aileniz veriyorsa eşiniz tabi ki şımarır ve hatta üstüne para ister. Öncelikli olarak siz yanlış davranmışsınız. 120 tl sizin için büyük paraysa neden tatil istiyorsunuz? Kardeşiniz evleniyor siz tatil derdindesiniz.

Çok tuhaf...

En buyuk kötülüğü kendinize yapıyorsunuz haberiniz yok. Eşinizi alıştırmışsınız nasıl olsa ailesi var diyip tırtıklama peşinde. Sonunda üzülecek olan sizsiniz

yemin ediyorum bu milletin tatil merakını ben anlamıyorum...
paranız yoksa ne tatili ya otur oturduğun yerde...
Aklıma bile gelmez tatil mesela...

merhabalar kardesimin düğünü var biriktirdigim 140 tl vardi esim den onu bana ver ben sana veririm dedi bende kabul ettim sonra internette bi elbise gordum 120 tl dedim esime kredi kartindan alalim dedi kargo adresini annemlere verdim kargo geldi ama post cihazı getirmemisler annemden istedim ben 5 gun sonra maas yatinca veririm diye annemde bende dugun icin elbise alacagim geciktirme dedi esimde tamam dedi . uzun zamandir tatile gitmek istiyorum fakat maddi durum el vermiyor annem istiyosan ben yol ve otel parasini vereyim gidin tatile dedi fakat orda ekstra harcamalar icin esime söyledim 200 300 de biz harcariz dedim kabul etti plan yaptik yer ayirttirdik vs biraz once otururken annemden aldığım elbise parasini verelim maasini alinca dedim oda neyle vereceğiz tatile gidiyoruz para yok dedi sanki tatil parasını kendi veriyor beyefendi amaci annemden aldigi elbise parasını geri vermeyip paranin üstüne yatmak babamdan para iştemis tatile gidecegiz biraz yardim et diye babam dugun yapıyor 100 kusur kredi borcuna girdi ayip ya sen keyif icin para istiyosan . dugun icin ne ustume ne basima hic birsey almadi babam onlarida alacak çocuğumun ustunede bu kadar yiyici olunmazki ayip ya . ailesinin memleketine ailesini ziyarete gidiyor babamdan para almis param yok diye ee yoksa gitme o zman be adam millet senin anana babana ziyarete gittigin parayi vermek zorundami bu arada ailemden aldigi paralar borc vs degil geri odemesiz . kendi aileside kırsal kesimde terayagi peyniri bize parayla satiyorlar onlardan neden istemyorsun kıyamıyor cunku babamin parasi yok elinde yok diyor ama evlerinde herseyleri var fazla fazla benim yetmediğimi yeyip giymedigimi giyiyorlar biktim ya tiksindim resmen ac gozlu uyanik sinir etti beni
ikinizde çakal karlos modunda takılıyorsunuz eşiniz bulmuş tabiri caizse yolunacak kaz yoldukça yoluyor, sizde bu kadar dar bir ortamda tatil parasını annenize ödedip tatile gitme planı yapıyorsunuz.
tamam ailedir, destek olacaklar ama sizinki de keyfi bir durum, hem paranız yoksa neden 100 küsür liralık elbiseyi alıyorsunuz ki??? evdekilerden giyin, birilerinden ödünç alın birkaç saatlik eğlence için değer mi değmez yada internette uygun fiyatlı elbiselerde var 100 tl altına onlardan alın...
yani eşiniz kurnaz ona lafım yok ama sizinde aşağı kalır tarafınız yok...

merhabalar kardesimin düğünü var biriktirdigim 140 tl vardi esim den onu bana ver ben sana veririm dedi bende kabul ettim sonra internette bi elbise gordum 120 tl dedim esime kredi kartindan alalim dedi kargo adresini annemlere verdim kargo geldi ama post cihazı getirmemisler annemden istedim ben 5 gun sonra maas yatinca veririm diye annemde bende dugun icin elbise alacagim geciktirme dedi esimde tamam dedi . uzun zamandir tatile gitmek istiyorum fakat maddi durum el vermiyor annem istiyosan ben yol ve otel parasini vereyim gidin tatile dedi fakat orda ekstra harcamalar icin esime söyledim 200 300 de biz harcariz dedim kabul etti plan yaptik yer ayirttirdik vs biraz once otururken annemden aldığım elbise parasini verelim maasini alinca dedim oda neyle vereceğiz tatile gidiyoruz para yok dedi sanki tatil parasını kendi veriyor beyefendi amaci annemden aldigi elbise parasını geri vermeyip paranin üstüne yatmak babamdan para iştemis tatile gidecegiz biraz yardim et diye babam dugun yapıyor 100 kusur kredi borcuna girdi ayip ya sen keyif icin para istiyosan . dugun icin ne ustume ne basima hic birsey almadi babam onlarida alacak çocuğumun ustunede bu kadar yiyici olunmazki ayip ya . ailesinin memleketine ailesini ziyarete gidiyor babamdan para almis param yok diye ee yoksa gitme o zman be adam millet senin anana babana ziyarete gittigin parayi vermek zorundami bu arada ailemden aldigi paralar borc vs degil geri odemesiz . kendi aileside kırsal kesimde terayagi peyniri bize parayla satiyorlar onlardan neden istemyorsun kıyamıyor cunku babamin parasi yok elinde yok diyor ama evlerinde herseyleri var fazla fazla benim yetmediğimi yeyip giymedigimi giyiyorlar biktim ya tiksindim resmen ac gozlu uyanik sinir etti beni
Sizde garipsiniz. Sürekli yok edebiyatı yapıp tatile gidiyorsunuz.

kendi aileside kırsal kesimde terayagi peyniri bize parayla satiyorlar onlardan neden istemyorsun kıyamıyor cunku babamin parasi yok elinde yok diyor ama evlerinde herseyleri var fazla fazla benim yetmediğimi yeyip giymedigimi giyiyorlar biktim ya tiksindim resmen ac gozlu uyanik sinir etti beni

yuh artık
sizin ailenizi yolmak için gelmiş dünyaya resmen
para vereceksem inanın marketten alır yine de onlara para vermezdim.

En sevmedigim insan tipi asalak
Asalak insana hiç tahammülüm yok böylesi insanların gözü hep başkalarının kazancindadır alıştırmayın sakın bunun sonu yok hep ister hep ister

Ne gicik bi tip.
Babaniza anneniz le soyleyin daha istesede vermesinler.Bulmus saf insanlari menfaat pesinde.Bi kotu llaflari olsa dakkada siler onlari.Ama kullanmaya gelince ohhh ne ala.Sizde imkan yoksa tatile gitmeyin.

Tatil için 200-300 lirayı denkleştiremeyen adamı ne diye tatile götürürsünüz ki ?
Sizde hata aileniz teklif etse bile kabul etmemeniz gerekiyordu bunca borcun içinde gerek yok demeliydiniz.
Ayrıca aileler arası eşitlik olmalı durum ne olursa olsun böyle saçma şey mi var kocam babamdan para isticek ??
O yüzü siz vermişsiniz zamanında o da arsızlaşmış artık.

Yiyici bir damat daha. Sen yeter artik diye el atmazsan daha da arsiz olur.

ikinizde çakal karlos modunda takılıyorsunuz eşiniz bulmuş tabiri caizse yolunacak kaz yoldukça yoluyor, sizde bu kadar dar bir ortamda tatil parasını annenize ödedip tatile gitme planı yapıyorsunuz.
tamam ailedir, destek olacaklar ama sizinki de keyfi bir durum, hem paranız yoksa neden 100 küsür liralık elbiseyi alıyorsunuz ki??? evdekilerden giyin, birilerinden ödünç alın birkaç saatlik eğlence için değer mi değmez yada internette uygun fiyatlı elbiselerde var 100 tl altına onlardan alın...
yani eşiniz kurnaz ona lafım yok ama sizinde aşağı kalır tarafınız yok...
elbiseyi ödünç alacak kimsem yok zaten kredi kartindan ödeyecektim POS cihazı olmadığı için annemle rica ettim gelecektim

Back