Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşiniz er yada geç öğrenecek. Gerçeği sizden duysun. Iyice batırmadan toparlayın.Ablamdan defalarca istedim surekli camura yatip duruyor. Yurt disindaki kardeslerime ulastim en son. Onlarda konusacaklardi. Esimlede konusmayi dusunuyorum bu konuyu.
Anlayamadim ne demek istediginizi. Benim baskaca bir uyeligim yok ilk kez kayit oldum foruma. Ama benim konuma benzer bir konu varsa okumak isterim. Benzerlikler nedir nasil bir sonuc olmus ogrenmek isterim dogrusuİkinci üyeliği almışsın bende bu konuyu biliyorum değiştirerek anlatmışsın olayı ecem x mi ne öyle bi üyeliğin vardı.
O zaman faize bulaşmak istemiyorum diyordun demek ablana vermişsin 50bini valla ne halt yediğin belli değil
Bulsaydım.atacktim konuyu, onda da kaybedilen anne,evli baba, kardeşler,para verilen abla, bekarlık parası, alınmak istenen ev vardı. Birkaç ayrıntı farklı ama bu kadar da benzerlik olmaz ki hiç inanmadım ayrı kişi olduğunuza.Anlayamadim ne demek istediginizi. Benim baskaca bir uyeligim yok ilk kez kayit oldum foruma. Ama benim konuma benzer bir konu varsa okumak isterim. Benzerlikler nedir nasil bir sonuc olmus ogrenmek isterim dogrusu
Yurt disindaki kardeslerimden haber ciktigi an konusacagim esimle.Eşiniz er yada geç öğrenecek. Gerçeği sizden duysun. Iyice batırmadan toparlayın.
Siz o parayı unutun. Giden gitti. Zor alırsınız. Evliliğiniz zarar görecek değdi mi? Gizli saklı iş mi yapılır?Yurt disindaki kardeslerimden haber ciktigi an konusacagim esimle.
İnandırıcı olmuyor siz böyle yazınca.Forumda kucuk bir arama ile bulunabilir. Bende bakayim. İnceleyim bakayim o konuya.
Biz eminiz aynı kişi olduğunuza ama siz yine ilk yazdığınız konuyu hatırlamak için açın okuyun tabi.Forumda kucuk bir arama ile bulunabilir. Bende bakayim. İnceleyim bakayim o konuya.
Aaaa ben o kısı sandım konu sahibini nickini hatırlamadığım ıcın net o dedım.İkinci üyeliği almışsın bende bu konuyu biliyorum değiştirerek anlatmışsın olayı ecem x mi ne öyle bi üyeliğin vardı.
O zaman faize bulaşmak istemiyorum diyordun demek ablana vermişsin 50bini valla ne halt yediğin belli değil
Emin olmak isteyenler kendi dusunce cercevelerinde emin olabilirler. Yalniz surasi gercekki beni ne o kisi ilgilendiriyor ne de onun sorunlari. Kucuk bir arama ile bulunabilir yazisida forumda bu konu vardi diye iddada bulunanlara idi yani bulun onumuze koyunda gorelim demek istedim. Herkes kendinden sorumludur. Bunlardan haric olmak kaydiyla; Bana gercekten yardimci olmaya calisan arkadaslara da tesekkur ediyorum.