• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve Ailem

Ablamdan defalarca istedim surekli camura yatip duruyor. Yurt disindaki kardeslerime ulastim en son. Onlarda konusacaklardi. Esimlede konusmayi dusunuyorum bu konuyu.

Ablamdan defalarca istedim surekli camura yatip duruyor. Yurt disindaki kardeslerime ulastim en son. Onlarda konusacaklardi. Esimlede konusmayi dusunuyorum bu konuyu.
Eşiniz er yada geç öğrenecek. Gerçeği sizden duysun. Iyice batırmadan toparlayın.

İkinci üyeliği almışsın bende bu konuyu biliyorum değiştirerek anlatmışsın olayı ecem x mi ne öyle bi üyeliğin vardı.

O zaman faize bulaşmak istemiyorum diyordun demek ablana vermişsin 50bini valla ne halt yediğin belli değil
Anlayamadim ne demek istediginizi. Benim baskaca bir uyeligim yok ilk kez kayit oldum foruma. Ama benim konuma benzer bir konu varsa okumak isterim. Benzerlikler nedir nasil bir sonuc olmus ogrenmek isterim dogrusu

Bu iş duyulsa boşanmaya kadar gider ben söyleyim. Ortada gizli saklı yapılan bir iş var insan hayat arkadasına da güvenemeyecekse neden yaşar eşinizin emeğine çok üzüldüm.

Anlayamadim ne demek istediginizi. Benim baskaca bir uyeligim yok ilk kez kayit oldum foruma. Ama benim konuma benzer bir konu varsa okumak isterim. Benzerlikler nedir nasil bir sonuc olmus ogrenmek isterim dogrusu
Bulsaydım.atacktim konuyu, onda da kaybedilen anne,evli baba, kardeşler,para verilen abla, bekarlık parası, alınmak istenen ev vardı. Birkaç ayrıntı farklı ama bu kadar da benzerlik olmaz ki 🥴 hiç inanmadım ayrı kişi olduğunuza.

Forumda kucuk bir arama ile bulunabilir. Bende bakayim. İnceleyim bakayim o konuya.

Bankada o parayi tutuyor cok eminimin. Kasti olarak vermiyor. Bir sekilde dalina basıp o parayi almam gerekiyor. Ama nasil. Suandaki yek umudum yurt disinda yasayan iki tane buyuk abilerim.

Ya bi üye vardı, kardeşlerine yardım ediyordu birinin evi falan varmış hatta ona rağmen gönderiyordu, kocası istemiyordu. Siz o musunuz?

İkinci üyeliği almışsın bende bu konuyu biliyorum değiştirerek anlatmışsın olayı ecem x mi ne öyle bi üyeliğin vardı.

O zaman faize bulaşmak istemiyorum diyordun demek ablana vermişsin 50bini valla ne halt yediğin belli değil
Aaaa ben o kısı sandım konu sahibini nickini hatırlamadığım ıcın net o dedım.
O derece o yanı.
Kocası bosasa da, kurtulsa adam.

Emin olmak isteyenler kendi dusunce cercevelerinde emin olabilirler. Yalniz surasi gercekki beni ne o kisi ilgilendiriyor ne de onun sorunlari. Kucuk bir arama ile bulunabilir yazisida forumda bu konu vardi diye iddada bulunanlara idi yani bulun onumuze koyunda gorelim demek istedim. Herkes kendinden sorumludur. Bunlardan haric olmak kaydiyla; Bana gercekten yardimci olmaya calisan arkadaslara da tesekkur ediyorum.

Emin olmak isteyenler kendi dusunce cercevelerinde emin olabilirler. Yalniz surasi gercekki beni ne o kisi ilgilendiriyor ne de onun sorunlari. Kucuk bir arama ile bulunabilir yazisida forumda bu konu vardi diye iddada bulunanlara idi yani bulun onumuze koyunda gorelim demek istedim. Herkes kendinden sorumludur. Bunlardan haric olmak kaydiyla; Bana gercekten yardimci olmaya calisan arkadaslara da tesekkur ediyorum.
:KK51:

Back