• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kredi meselesi

evet geriye 40 bin borc kalmis. onlar esya borcunu biz odeyelim sen krediyi ode demisler. fakat esya konusu acildiginda moda life in uyduruk dugun paketini gosteriyordu abisi nisanlima. dusunun ben 40 bin borc odeyecegim bana alacaklari 14 binlik dugun paketi
Onların kredisini odeyeceginize siz istediginiz eşyayı alın onun borcunu ödeyin daha iyi aileside az kurnaz değil

Babaniz isteme anında oglunuzun borcu var borç varken olmaz bu iş diyorsa ben olsam ortamı terkederdim nisanlinin ailesinin yerinde olsam. Ne sacma sapan birsey bu. Adamın borcu var mı diye peşine dusecegine yaptiginiz saygisizliga bakın!

Pardon da gelin ödemesi istenen paraya neden karışamıyormuş?

Borcun vadesi 2021, Ağustosda düğün planlanıyor aradaki para karı kocanın bütçesinden çıkmayacak mı?
Bir de borç bitene kadar 2 yıl bebek yapma denmiş kadının yaşı zaten 33.

Bir para bebek hayalimi etkileceyek, bütçemden çıkacak üstelik eşim değil de abisinin keyfi için ve söz hakkın yok denecek.

Kapı 🚪 her zaman açık, buyrun.

neden kapatsinlar ki nisanlim ne guzel enayi gibi oduyordu. bir de bizim esyalari 2 abisi alacakti yani oyle demisler. (moda life in dugun paketini dusunuyorlardi) aynen oyle dusunuyorum ben de. arabasi yok ornegin, ilk hedef evlendikten sonra esyalar bittiginde araba almak. sonra ev
Eğer evlenirseniz adamı kendi malı için borca sokun kimse para isteyemesin

Ben bankaciyim.Bir insana kız verilirken temiz aile çocuğu olmasının yanısıra KKB skoru ve kredi ödeme düzeninin önemli olduğunu savunurum.cok çok çok önemli bir kriter bence.odeme gücü olmadan kredi çeken adamdan da kredi çekip borcuna sadık olmayip düzenli ödemeyen adamdan da hayır gelmez.
Babanız çok doğru yapmış sormakla.kredi bugün kapanmış olsa bile 2013 ten bu yana ne icin kredi odemis onu ogrenin bir sekilde.icinize sinen cevabı almadan evlenmeyin

oyle biri degil de abisi 2013 te ev almis abisi icin kredi cektiginden supheleniyorum. o yillarda evliligi dusunmuyormus zaten.
8 yıllık ihtiyaç kredisi olmaz.ihtiyac kredileri Max 60.ay vadeli olur.konut kredisi çektiyse de ev nisanlinizin uzerine olur abisinin üzerine olmaz.

evet geriye 40 bin borc kalmis. onlar esya borcunu biz odeyelim sen krediyi ode demisler. fakat esya konusu acildiginda moda life in uyduruk dugun paketini gosteriyordu abisi nisanlima. dusunun ben 40 bin borc odeyecegim bana alacaklari 14 binlik dugun paketi
Sakın öyle birşey kabul.etmeyin

Sorun kredi değil aslında. Sorun sevdiğiniz adamın söylediklerine güvenmemeniz / güvenememeniz.

Bence sorun nişanlının enayi olup para yedirmesi

Kendi evi yokken abisinin evine para koyması

Ben olsam bu adamla evlenmezdim kafasız çünkü, para işlerinden hiç anlamıyor. Kafasi basmayan adam aile cekip ceviremiyor

Son düzenleme:
Ne varsa büyüklerde var valla konudaki baba gayet doğru demiş
8 yıldır düzenli geliri olan adamın üstünde borç var birikimsiz geçtim
2 yıl daha her ay 2.000tl ödicem, konu sahibesi sen de yediğinden içtiğinden feragat et, çocuk planın varsa da benim kerizliğime sebep rafa kaldırıver kusura bakma artık

Hangi baba bu saçmalığa evet der? Adam gayet doğru demiş bu iş olmaz diye. Geliri olan kızı evlensin ama sıkıntı çeksin durduk yerine başına bela alsın? Adam valla billahi haklı konuda bir tek babayı takdir ettim adam gayet akıllı gerisi boş beleş

Yalnız ben şoktayim. 2012de atanmış bir öğretmenin ailesiyle yaşadığı halde hiç mi kenarda köşede biriktirdiği parası olmaz? Bu parayı kendi mi yiyip içmiş? Bence öncelikle bunu sorgulamanız lazım. 1 yıldır görev yapanlar bile para biriktiriyor, birikim yapıyor.

Ben bankaciyim.Bir insana kız verilirken temiz aile çocuğu olmasının yanısıra KKB skoru ve kredi ödeme düzeninin önemli olduğunu savunurum.cok çok çok önemli bir kriter bence.odeme gücü olmadan kredi çeken adamdan da kredi çekip borcuna sadık olmayip düzenli ödemeyen adamdan da hayır gelmez.
Babanız çok doğru yapmış sormakla.kredi bugün kapanmış olsa bile 2013 ten bu yana ne icin kredi odemis onu ogrenin bir sekilde.icinize sinen cevabı almadan evlenmeyin
Evini kiraya vereceği zaman findeksten rapor isteyen ev sahibi gördü bu gözler

8 yıllık ihtiyaç kredisi olmaz.ihtiyac kredileri Max 60.ay vadeli olur.konut kredisi çektiyse de ev nisanlinizin uzerine olur abisinin üzerine olmaz.
Eğer ev onun ustuneyse e devletten gözükür bı buluşmada bakabilir yada sorabilir

Ne varsa büyüklerde var valla konudaki baba gayet doğru demiş
8 yıldır düzenli geliri olan adamın üstünde borç var birikimsiz geçtim
2 yıl daha her ay 2.000tl ödicem, konu sahibesi sen de yediğinden içtiğinden feragat et, çocuk planın varsa da benim kerizliğime sebep rafa kaldırıver kusura bakma artık

Hangi baba bu saçmalığa evet der? Adam gayet doğru demiş bu iş olmaz diye. Geliri olan kızı evlensin ama sıkıntı çeksin durduk yerine başına bela alsın? Adam valla billahi haklı konuda bir tek babayı takdir ettim adam gayet akıllı gerisi boş beleş
Yada borcu bitirsin öyle düğün desinler niye kızları el borcunu odesinki yazık beş kuruş parası yok arabası yok millete mal aliyo ben olsam evlenmezdim adamın gelecek planı olmamış hic

Nişanlınız sizden birşeyler gizlediği belli, siz farkındasınız ama adam gibi karşınıza alıp konuşup şeffaf olmak yerine el altından öğrenmeye çalışıyorsunuz, bakın ilişkilerin ve evliliklerin temeli güven ve şeffaflıktır. Size bunu sağlayamayan adamla evliliğe adım atmak sizce mantıklı mı? Üstelik 4000 TL maaşı olan kocaman erişkin adam 2250 TL kredi öderken geriye kalan 1750 TL maaşla evlenmeye kalkıyor, yani ailesine ve size güveniyor. Kredi konusu kız istemede bir sorun olacağı belliyken istemeye kadar bunu halletmek için adım bile atmıyor ve daha istemede aileler arasında daha baştan bile bile sorun yaratıyor. Üstelik ailesi eşinizin parayı nereye harcayacağına, eşyayı nereden alacağına bile karışıyor. Sizce bunlar normal mi? 33 yaşına kadar altına bir araba alamayan adam evlenince sizin paranızın hesaba katarak mal mülk alma derdine düşüyor. Evleneceğiniz adamın evlenmeden önceki parasını nereye harcadığına karışamazsınız ama evlenene kadar bir çöp biriktirmeyen adamın evlenince şöyle borca gireriz araba alırız , sonra ev alırız, kredi bitene kadar çocuk yok demesi ile ilgili pekala konuşup hesap sorabilirsiniz.

Krediyi hemen kapattiklarina gore evet abisine kredi cekmis. 8 yillik ogretmen arabasi da mi yok? Simdi sizin dugunde abileri birer bilezik takarsa şükredin. Ikiniz de calisiyorsunuz diye esyayi size yikmislar, evi de kendiniz alirsiniz.
Okumuş insanlarin boyle enayi gibi davranmasini anlamiyorum. Yapsana kendine birikim işte

Back