• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve Ailem

Bulsaydım.atacktim konuyu, onda da kaybedilen anne,evli baba, kardeşler,para verilen abla, bekarlık parası, alınmak istenen ev vardı. Birkaç ayrıntı farklı ama bu kadar da benzerlik olmaz ki 🥴 hiç inanmadım ayrı kişi olduğunuza.
Yaw nasıl bir hafiza var sende, 40 bin maşallah :KK37: Halihazırda yoksa mutlaka acil bir yan dal katılmalı hayata, yeni bir dil gibi...bu yetenek BDV ye harcanmaz lütfen :KK56:

Yaw nasıl bir hafiza var sende, 40 bin maşallah :KK37: Halihazırda yoksa mutlaka acil bir yan dal katılmalı hayata, yeni bir dil gibi...bu yetenek BDV ye harcanmaz lütfen :KK56:
Teşekkür ederim 🥰 evet hafızamin hatri sayılır kısmını burada doldurduğum doğrudur.🙊 yeni ufuklar açmaya çalışıyorum kendime, var olan potansiyel heba olmasın diye 😊

Biz eminiz aynı kişi olduğunuza ama siz yine ilk yazdığınız konuyu hatırlamak için açın okuyun tabi.
Sesli guldum ahahahaha 🤣🤣🤣 Allahta sizi guldursun 😂 Daha okudugum ilk anda dedim ayni kisi. Hala daha akillanmamis ne diyeyim. Allah kocasinin gozunu acsin.

Back