- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.114
- 748
Konusahibi alışmış yalan söylemeye , sıradan bişe baksana reelde de atıp tutuyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinden işli gizli çevirip yüzüne baka baka yalan söyleyen insan burada da çok rahat atıp tutabilir ne var ki bunda, aşk olsun :)Konusahibi alışmış yalan söylemeye , sıradan bişe baksana reelde de atıp tutuyor.
Herkese selamlar arkadaslar. Ben siteyi uzun zamandir takip eden ancak yeni uye olmus biriyim. Benim sorunum esim ve ailem arasinda kalmak. Biz 5 kardesiz. Anne baba var anne yok. Ben kucukken vefat etti. Kardeslerden ikisi yurt disinda yasiyor. Diger ikisi babadan kalma evde yasiyorlar.( Biri calisiyor digeri evde oturuyor calismiyor ayrica aralarida cok kotu bozuk) Bu arada baba da baska bir kadinla evli, baska sehirlerde. Ben kendi imkanlarimla kendimi okuttum. Kendim ise girdim. Bir kamu kurumunda memurum. Esimlede o kurumda tanistik bir birimizi cok sevdik. Esim benden kucuk oldugu icin, (5 yas var) aileler cok sorun cikartti( daha dogrusu benim ailem sorun cikartti istemediler esimi). Neyse biz cok zorlu yollardan da gecsek esimin dirayetli tavirlari ve kararli olusu benide ayakta tuttu sonunda evlendik. Evlenmeden evvel ben aileme maddi yardim yapardim. Evlendikten sonra bir sure daha bu durum devam etti. Esimden gizli olarak bu yardimi yaptim. Esim evlenirken benim param yok dedi.(bu arada kendiside memur) Ve ailesi ile birlikte dugunden gelen paralarla dugun yapildi esyalar alindi. Ev tutuldu vs. Vs. Dugunden kalan para da birikim hesabimiza( hesap benim adima) atildi. Esimle ikimozde calistiginiz icin esim maasiyla evin tum masraflarini karsilar bende maasimdan kendi harcligimi alir kalanini kendi adima olan birikim hesabina atarim. Simdi yardim yaptigim ablam gecen sene bir araba alacakti benden para istedi bende tutum salak gibi hem biriktirdigimiz parayi ve benim bekarliktan kalan paramdan da dahil olmak uzere ablama verdim verdigim tutar 50 bin tl. Ablam arabasini aldi satti ve parayi kendi birikim hesabina atmis. Benim paramida geri vermedi. Benden uc ayligina bu parayi istemisti. Kac ay gecti para yok istiyorum verecegim diyor vermiyor. Ben bu parayi esimden gizli vermistim. Sorunuma gelecek olursak
Esim kredi faizleri dustugu icin ev almak istiyor ve pesinat olarak birikim paramizi soyluyor. Ben esime durumu aciklayamiyorum cunku hem gizli verdim hemde esimin benim ailemle arasi yok. Cok cektirdiler adama o para verdigim buyuk ablam esime ne hakaretler etmisti zamaninda.
Ev bakalim dedikce surekli bahane uretiyorum ben almak istemiyorum falan diye gecenlerde adami surekli oyalamaktan aramizda kavga cikti. Sen benden bisey mi gizliyosuna kadar gitti durum. Esimin babasi cok kucuk bi arsalari vardi onu satti bizim pesinatimiz artsin diye.
ablam durumu umursamiyor kocam parayi verdigimi bilmiyor. Ne yapacagim bana akil verin.
nasıl bir manyak ile karşı karşıyayız bilemiyorum ....
Emin olmak isteyenler kendi dusunce cercevelerinde emin olabilirler. Yalniz surasi gercekki beni ne o kisi ilgilendiriyor ne de onun sorunlari. Kucuk bir arama ile bulunabilir yazisida forumda bu konu vardi diye iddada bulunanlara idi yani bulun onumuze koyunda gorelim demek istedim. Herkes kendinden sorumludur. Bunlardan haric olmak kaydiyla; Bana gercekten yardimci olmaya calisan arkadaslara da tesekkur ediyorum.
Anlayamadim ne demek istediginizi. Benim baskaca bir uyeligim yok ilk kez kayit oldum foruma. Ama benim konuma benzer bir konu varsa okumak isterim. Benzerlikler nedir nasil bir sonuc olmus ogrenmek isterim dogrusu
nasıl bir manyak ile karşı karşıyayız bilemiyorum ....
İnandırıcı olmuyor siz böyle yazınca.
para verdiği ablası
Madem fake konu açıyorsunuz, daha ekşınlı bi şey bulsanıza ya; kvmi komşumla bastım, eltim bilenziklerimi çalmış, kaynım kaymış görümcem damdan atlamış apandisi patlamış filan... Bu konu olmamış ya.
Bi dahakine Aşkı Memnu, Supernational ve Game Of Thrones karışımı bir şey istiyoruz. Azcık aksiyon ya, olmaz ama ya.
Valla ablanla gerekirse aranı boz ablandır tekrar düzelir eşinden gizli vermişsin öğrenince ciddi anlamda güven sorunu Yaşar evliliğinizi sarsarHerkese selamlar arkadaslar. Ben siteyi uzun zamandir takip eden ancak yeni uye olmus biriyim. Benim sorunum esim ve ailem arasinda kalmak. Biz 5 kardesiz. Anne baba var anne yok. Ben kucukken vefat etti. Kardeslerden ikisi yurt disinda yasiyor. Diger ikisi babadan kalma evde yasiyorlar.( Biri calisiyor digeri evde oturuyor calismiyor ayrica aralarida cok kotu bozuk) Bu arada baba da baska bir kadinla evli, baska sehirlerde. Ben kendi imkanlarimla kendimi okuttum. Kendim ise girdim. Bir kamu kurumunda memurum. Esimlede o kurumda tanistik bir birimizi cok sevdik. Esim benden kucuk oldugu icin, (5 yas var) aileler cok sorun cikartti( daha dogrusu benim ailem sorun cikartti istemediler esimi). Neyse biz cok zorlu yollardan da gecsek esimin dirayetli tavirlari ve kararli olusu benide ayakta tuttu sonunda evlendik. Evlenmeden evvel ben aileme maddi yardim yapardim. Evlendikten sonra bir sure daha bu durum devam etti. Esimden gizli olarak bu yardimi yaptim. Esim evlenirken benim param yok dedi.(bu arada kendiside memur) Ve ailesi ile birlikte dugunden gelen paralarla dugun yapildi esyalar alindi. Ev tutuldu vs. Vs. Dugunden kalan para da birikim hesabimiza( hesap benim adima) atildi. Esimle ikimozde calistiginiz icin esim maasiyla evin tum masraflarini karsilar bende maasimdan kendi harcligimi alir kalanini kendi adima olan birikim hesabina atarim. Simdi yardim yaptigim ablam gecen sene bir araba alacakti benden para istedi bende tutum salak gibi hem biriktirdigimiz parayi ve benim bekarliktan kalan paramdan da dahil olmak uzere ablama verdim verdigim tutar 50 bin tl. Ablam arabasini aldi satti ve parayi kendi birikim hesabina atmis. Benim paramida geri vermedi. Benden uc ayligina bu parayi istemisti. Kac ay gecti para yok istiyorum verecegim diyor vermiyor. Ben bu parayi esimden gizli vermistim. Sorunuma gelecek olursak
Esim kredi faizleri dustugu icin ev almak istiyor ve pesinat olarak birikim paramizi soyluyor. Ben esime durumu aciklayamiyorum cunku hem gizli verdim hemde esimin benim ailemle arasi yok. Cok cektirdiler adama o para verdigim buyuk ablam esime ne hakaretler etmisti zamaninda.
Ev bakalim dedikce surekli bahane uretiyorum ben almak istemiyorum falan diye gecenlerde adami surekli oyalamaktan aramizda kavga cikti. Sen benden bisey mi gizliyosuna kadar gitti durum. Esimin babasi cok kucuk bi arsalari vardi onu satti bizim pesinatimiz artsin diye.
ablam durumu umursamiyor kocam parayi verdigimi bilmiyor. Ne yapacagim bana akil verin.
Ya niye öyle dediniz
Geçen sefer sayfalarca yürümüştü bu hikaye
Eşten habersiz maddi karar alıp eyleme dökme. Kadının kendi ailesine yardım etmesi. Ben bile aradan bir kaç gün geçince yazıyordum noldu diye.
Bu konu tutan bir konu bence
Ama bu kadar istikrarlı bir şekilde aynı konunun açılması bana gerçek olabileceğini düşündürüyor. Böyle bir olay aynısı olmasa bile çok benzer bir şekilde oldu veya oluyor.
Evli bekar memur paralar ablalar evler...sana bugün çok üzüldüm :)))))))
açıklamamı istemiştin ya ; X xecemx84 ve S secil8834 kesinlikle aynı kişi ....
E edalimedalim ile de M mutsuzyuz kesinlikle aynı kişi .....
%97 de bu dördü yani ikisi ya aynı kişi ya da %3 ihtimalle aynı cihazı kullanan 2 farklı kişi.
Şuna eminiz ki ikisi de %100 yalancı !
sana bugün çok üzüldüm :)))))))
açıklamamı istemiştin ya ; X xecemx84 ve S secil8834 kesinlikle aynı kişi ....
E edalimedalim ile de M mutsuzyuz kesinlikle aynı kişi .....
%97 de bu dördü yani ikisi ya aynı kişi ya da %3 ihtimalle aynı cihazı kullanan 2 farklı kişi.
Şuna eminiz ki ikisi de %100 yalancı !