- 9 Temmuz 2021
- 2.950
- 5.527
- 28
-
- Konu Sahibi kimliksizkedi
babanizi ikna etmenize gerek yok , kendi paranizi nasil harcayacaginiza karar vermek sizin en dogal hakkiniz .ustelik kredi faizide cok yuksek .tam maasa baglanmissiniz biraz rahat etmeniz lazim hemen ev gecindirme yuku sirtlanmayin.Çok haklisiniz , tavsiye almak cok iyi olduen iyisi kiraya cikmak. Zamanin ne getirecegi belli olmaz, babami ikna etmeye calisacagim, insAllah ikna olur hepinize çok teşekkür ederim
Babam satilmasina izin vermiyor
ohooo babanız da ne etliye ne sütlüye geliyor valla. işiniz zorBabam satilmasina izin vermiyor
Evet.Şunu anlamadım 400 bin ev
430 da faiz mi 830 TL yani ?
400.000 ev 430.000 faiz evet ev 830.000 tlye geliyorŞunu anlamadım 400 bin ev
430 da faiz mi 830 TL yani ?
Tabi ki saçma. Bende cocuklarinin getireceği maasi düşünüp ev alalım diyen anne babaları anlayamiyorum..sonuçta belli yastasinizdir sizin yuvaniz olmayacak mı ilerde...evlenmeyecek misiniz....o zaman napicaklar nasıl ödeyecekler...sakın bu topa girmeyin....tutun ki evlenmediniz gene de sizin harcamalariniz sizin özeliniz olmayacak mı hiç...aman diyeyimHerkese iyi günler, yaklasik 2 3 aydir atama surecini bekliyordum buraya da yazmistim,Allaha şükürler olsun atandim atanınca ailemle daha iyi bir kiralik eve geçeriz diye hayal ediyordum 5 kisiyiz ve yasadigimiz ev 1+1 artik bir kitap bile alamiyorum cunku koyucak yer kalmadi bu konuyu konuştuğumuzda babam kiralik eve cikmanin mantiksiz oldugunu ( paranin cope gidecegini dusunuyor) onun yerine 400.000 tl kredi çekip satilik ev almamiz daha iyi olur dedi. Bana gore de bu mantiksiz geliyor cunku yaklasik 430.000 tl de faiz ödeyeceğiz ( 10 sene icerisinde her ay 6.500 verecegiz) ekstra banka masraflari da var ben de faize giden para cop degil mi dedim. Maasimin hepsini vermeyecegimi soyledim o da maasimi vermeyecegim dedigimi sanmis kirildi biraz ben de tekrar ettim "hepsini" diyerek annemle babamin maasi toplami yaklasik olarak 6 milyar onlarin maasi krediye gidecek geriye kalan her gideri ben ödeyeceğim tabi ev senin olur dedi babam. Ancak kardeslerimin okul taksidi,faturalar diger giderleri benim maasim karşılarmi o bile meçhul ev de oyle ahim sahim degil sizce kiralik eve cikmak mi daha mantikli yoksa babamin dedigi gibi mi yapmaliyim onu da cok kirdim sanirim sessizlesti birden ama bana o kadar faiz odemek cok sacma geliyor (benim maasim yaklasik 5.000)
Annen baban daha gencecik insanlar.tabi ev senin olur dedi babam.