- 29 Haziran 2019
- 369
- -21
- 41
-
- Konu Sahibi Beyazlale144
Ayrıldım.sozlesmeyi bekliyorumÜç aylık kira için bu kadar tantanaya değer mi? Ayrıl evden.
Üç aylık kira imiş.oyle 12 ay degil
Bu emlakciyla çalışmam bir daha.baksana adamın bütün pislikleri o anlattım.hala o evi kiralamaya çalışıyor.insanlarin ilkeleri olacak.size bu evi bulup komisyon alan emlakçıdan başka ev bulmasını isteyin.
bari komisyonunuz tamamı yanmasın.
Polis istemiyorum.fiziksel bişi olmadı.kendimi rezil ettiğine kalırım ispatlayamamEv sahibi ile aynı binada oturmayın. Büyük bir yer ile emlak için görüşün. Sözleşme yapın. Adamı polise şikayet edin taciz etti diye. Paramı vermezsen rezil ederim diye daha da cazgırlık yapın. Çocuğu babasına verin imkanları daha iyiyse.
Vermeyecek o parayı.cok net anladım.hatta orada oturan kırık dökük eşyaları için sen kırdın deyip depozito kesebilecek bir adamEv sahibi ile aynı binada oturmayın. Büyük bir yer ile emlak için görüşün. Sözleşme yapın. Adamı polise şikayet edin taciz etti diye. Paramı vermezsen rezil ederim diye daha da cazgırlık yapın. Çocuğu babasına verin imkanları daha iyiyse.
şu anki ev sahibimle görüştüm.1000 lira diyor.12 ay kontrat+çıkarsam alacakmış bütün kiraları.evin konumu çok uzak...diğer türlü 1250 ödüyorum.çok yüksek
Sadece iyi niyetliyim.boşanmanın bu kadar soruna neden olacağını kestiremedim.böyle bir şey ne duydum ne yaşadım
Eskiden sokakta laf atanlar olurdu.incinmemistim.umrumda da olmamıştı.bu olayı neden taktım kafaya çünkü adamın evinde kendimi güvende hissetmedim.tehdit tam evimin yuvamin yakinindaydi.bu beni derinden etkiledi.caresiz hissettim.korunmasiz.orada kalsam gece uyuyamadım.tehdit evin yakinindaysa derinden yaralıyor.ama dışarda tek seferlik bir laf atma.insani o kadar uzmuyor.merdivenlerde karşılaşma korkusu ve eylemin sürekli olacağı korkusu güvenlik endişesi insanı hasta ediyorİnsanlar sizi taciz ediyorsa siz de biraz dik durun, oturup hüngür hüngür ağlayacağınıza sokakta size laf atan adama haddini bildirin.
Kadınların bu "boşanmış madın olmak çok zor" deyip de boynunu büküp mağduriyete katlanmaları bundan garip bir zevk aldıklarını düşündürüyor bana. Başıma geldiğinde kaplan kesilip dönüp cevabını verdiğim hiçbir adam bana bir daha yaklaşamadı. Ezdirmeyin kendinizi, biraz dişiniz görünsün.
Konu sahibi arkadaşımızin tüm konularına bakıp öyle yorum yapın demek isterdim ama arkadaşımız istisnasız on günde bir yeni üyelik aldığı için bunu yapmanız mümkün değil.Tüm konularına hakim olsanız psikolojik şiddete maruz kalanin aslında ona yardımcı olmak için günlerce dil döken ,önerilerde bulunan ,yol gösteren üyeler olduğunu gorurdunuz.Yorulduk,bıktık ve artık arkadaşın bu konuları "eğlenmek için " açtığına kanaat ettik diyebilirim
Sağol da daha geçmedi.abonwliklerin kapatılması sozlesmeyi alacağım.
Evine kadar bulur ne alaka şimdi? Polisiye filmlerinden esinlenmenize gerek yok. Gereksiz duyar kasıyorsunuz, konularına hakim olmadığınızdan olabilir.
Şu an eşyalı evdeyim.1250 kira.200 yol 300 yemek.1750 TL.Yeni bir eve taşınacaksanız ,Aboneliklerin kapatılması ile uğraşmayın.. Hızlıca güvenilir bir ev belirleyin ve oraya nakil yaptırın.. Sözleşme diye bahsettiğiniz şey kira kontratı ise avukatın size bahsettiği yoldan ilerleyin.. Herhangi bir geri dönüş alırsanızda olumsuz manada Avukat ile ilerleyin.. O Dairede kalmayacaksanız nerede kalacaksınız şu an? B planınızı kurmanız gerekiyor.
Coktum resmen,yikigim.ne kadar kötü insanlar var.ayni zamanda benim 1200 lirami emeksiz yiyor.benim çoluk çocuğumun rızkını yiyor.ustune de sözel taciz yaşıyorum.dun gece hiç uyumadım.neyse ki bitti.midelerinde alev olsun o para.yiyemesinler.o evi ellerimle temizledim.milletin tuvalette sifona başladığı pisliginintemizledim.emeklerim.haram olsunEvine kadar bulur ne alaka şimdi? Polisiye filmlerinden esinlenmenize gerek yok. Gereksiz duyar kasıyorsunuz, konularına hakim olmadığınızdan olabilir.
Konu sahibinin, bir kaç konu sonrasında aynı fikirde olabilecek misiniz merak ettim. Çok yanlış kararlar alıp, kendi düşüp kendi ağlıyor. Ve tek odak noktası para. Olan parası. Birikmiş parası var ve kendine macera arıyor sürekli. Siz yine de takip te kalın sonralarını da tabi üyeliği aynı kalırsa..
Tek odak noktası para deneyelim.1250 lira kirayi ödemekte. Çok zorlanıyorum.10000 maaşım olsa neyseEvine kadar bulur ne alaka şimdi? Polisiye filmlerinden esinlenmenize gerek yok. Gereksiz duyar kasıyorsunuz, konularına hakim olmadığınızdan olabilir.
Konu sahibinin, bir kaç konu sonrasında aynı fikirde olabilecek misiniz merak ettim. Çok yanlış kararlar alıp, kendi düşüp kendi ağlıyor. Ve tek odak noktası para. Olan parası. Birikmiş parası var ve kendine macera arıyor sürekli. Siz yine de takip te kalın sonralarını da tabi üyeliği aynı kalırsa..
Abonelikleri kapamiyim da onu da mı kullansinlarYeni bir eve taşınacaksanız ,Aboneliklerin kapatılması ile uğraşmayın.. Hızlıca güvenilir bir ev belirleyin ve oraya nakil yaptırın.. Sözleşme diye bahsettiğiniz şey kira kontratı ise avukatın size bahsettiği yoldan ilerleyin.. Herhangi bir geri dönüş alırsanızda olumsuz manada Avukat ile ilerleyin.. O Dairede kalmayacaksanız nerede kalacaksınız şu an? B planınızı kurmanız gerekiyor.
Anlat o zaman beniBugunku konu dozumuzu da aldigimiza gore yarin devam edersiniz. Bu arada konularina hakim oldugum tek kisisiniz burda.
Hadi oradan !Tek odak noktası para deneyelim.1250 lira kirayi ödemekte. Çok zorlanıyorum.10000 maaşım olsa neyse