- 12 Temmuz 2006
- 55.511
- 212.824
- 52
-
- Konu Sahibi Beyazlale144
Diken üstünde oturmak bir deyimdir, hiç duymadınız mı? Tedirgin ve huzursuz olmayı belirtmek için kullanılır, arkadaşımız size kirası ucuz diye huzursuz olacağınız, ev sahibinden dolayı tedirgin olacağınız evler tutmak yerine 250 lira daha fazla verip daha iyi bir ev tutun demek istemiş.Ne demek diken ustu
Burda herkes size söyledi tutmayın diye. Çocuğunuz var bir de varoş olarak bahsettiğiniz, korku tüneli gibi bir mahallede (veya sokak ) tek başına bir Kadın olarak ne işiniz var? Ama sizdeki iyi cesaret. Sırf ucuz diye şu maceraya değer mi?başıma bpşanmış bir kadın olarak bu geldiyse böyle mi destek olacaksınız.ne biliyim emlakçıdan tuttum.adamı tanımam etmem.çevremde böyle şeyler olmamış.aklıma hiç böylr bişi olacağı gelmedi
Arkadaşım anlatamıyorum sanırım ben böyle şeyler gormedim duymadım...şu an akillandim.simdi elektrik su d.gaza gittim.bugun mutlak kapanması gerek.orada oturmadığını delili olacakBurda herkes size söyledi tutmayın diye. Çocuğunuz var bir de varoş olarak bahsettiğiniz, korku tüneli gibi bir mahallede (veya sokak ) tek başına bir Kadın olarak ne işiniz var? Ama sizdeki iyi cesaret. Sırf ucuz diye şu maceraya değer mi?
İnanma...eve girmemle çıkmam bir oldu...evi tuttuktan dört gün sonra anahtarı verdim.caydim1 haftaya nasıl bu kadar çok olay sığdı ki
haftaya da açtığı mahkeme sonucu çıkar.
beyaz lale konularında her şey çok hızlı gelişiyor çünkü.
onun hayal dünyasında bizdeki bir gün oradaki bir aya tekabül ediyor bence...
inanma.ne biliyim çamaşır makinasına annesi neden atmadı çamaşırı.belki de amaç beni rahatszı edip göndermek.bilemem.annesini bir kez gördüm.daha da orada kasın görmedim.bilmiyorum.
senaryo değil, uydurma değil, bu gece yarısı midemi ağrotacak kadar gerçek
evet ben şu an bpşanmış kadın olmanın bedelini ödüyorum.evli olsam bunalrın hiçbirini bana yapamazlardı.sahipsiz gördüler
Atalar hiç yanılmaz az tamah çok zarar getirir. Hatalı sizsiniz yayı çıkmış cekyat ve kırık dökük evi tutan sizsiniz. Insan parayı evladı için kazanır o rahat etsin isterbaşıma bpşanmış bir kadın olarak bu geldiyse böyle mi destek olacaksınız.ne biliyim emlakçıdan tuttum.adamı tanımam etmem.çevremde böyle şeyler olmamış.aklıma hiç böylr bişi olacağı gelmedi
Bakın bu dediğiniz sözsel şiddettir. Ayıptır tanımadığın bir insana ne güzel sallıyorsunuz. Tek vasfı birinin karısı olmakmış, hiçbirşey becericek potansiyel yokmuş falan.. Ne güzel destek cıkıyorsunuz hemcinsinize.. Dava etse haklı sizi.. Siz biliyormusunuz bu kadının piskolojisini? Belki yazdıklarınızı kafasına takacak kadar bunalımda sizin hakkınız var mı bir insana butür hakaret etmeye onun yürüdüğü yoldan onun gibi mi yürüdünüz? Sizi kib ledim konu sahibi olaaydım yargıya taşırdım.Hayattaki tek vasfınız bir insanın karısı olabilmek, evli olabilmek. Onun dışında hiç bir şeyi becerek potansiyel yok. Hoş onu da beceremediniz ya.
Konu sahibi arkadaşımızin tüm konularına bakıp öyle yorum yapın demek isterdim ama arkadaşımız istisnasız on günde bir yeni üyelik aldığı için bunu yapmanız mümkün değil.Tüm konularına hakim olsanız psikolojik şiddete maruz kalanin aslında ona yardımcı olmak için günlerce dil döken ,önerilerde bulunan ,yol gösteren üyeler olduğunu gorurdunuz.Yorulduk,bıktık ve artık arkadaşın bu konuları "eğlenmek için " açtığına kanaat ettik diyebilirimBakın bu dediğiniz sözsel şiddettir. Ayıptır tanımadığın bir insana ne güzel sallıyorsunuz. Tek vasfı birinin karısı olmakmış, hiçbirşey becericek potansiyel yokmuş falan.. Ne güzel destek cıkıyorsunuz hemcinsinize.. Dava etse haklı sizi.. Siz biliyormusunuz bu kadının piskolojisini? Belki yazdıklarınızı kafasına takacak kadar bunalımda sizin hakkınız var mı bir insana butür hakaret etmeye onun yürüdüğü yoldan onun gibi mi yürüdünüz? Sizi kib ledim konu sahibi olaaydım yargıya taşırdım.
ZatenBen sizin yerinizde olsam direk taciz icin şikayette bulunurum. Herseyi eksiksiz teslim etmezseniz geri cekmem derim. O korkuyla verirler bence. Ha sonrada sikayeti cekmem o ayri.
Gerek yok.herseyi soyleyin.kimseyi mahkemeye vermem ben.hak etmişim ki söylemiş.Bakın bu dediğiniz sözsel şiddettir. Ayıptır tanımadığın bir insana ne güzel sallıyorsunuz. Tek vasfı birinin karısı olmakmış, hiçbirşey becericek potansiyel yokmuş falan.. Ne güzel destek cıkıyorsunuz hemcinsinize.. Dava etse haklı sizi.. Siz biliyormusunuz bu kadının piskolojisini? Belki yazdıklarınızı kafasına takacak kadar bunalımda sizin hakkınız var mı bir insana butür hakaret etmeye onun yürüdüğü yoldan onun gibi mi yürüdünüz? Sizi kib ledim konu sahibi olaaydım yargıya taşırdım.
Ama bu çocuk benimle flört etmeye çalıştı.eminim.kotu niyetliydi.kwndisini tanıtıyorAdamların niyetini bilemeyiz buradan ama bana taciz Gibi gelmedi. Makineyi calistirirken boş çalışmasın diye yapmış kendi aklınca.
" Yeni tasindiniz mi sorusunu herkes herkese sorar.
Hepimizin hayatında asılan kişilerde, flört etmeye çalışan çapkın delikanlilarda :) esip gecmistir
Amacınız mi başka , çok mu takintilisiniz anlayamadım.
Yok kardeş bildiğin tacizAdamların niyetini bilemeyiz buradan ama bana taciz Gibi gelmedi. Makineyi calistirirken boş çalışmasın diye yapmış kendi aklınca.
" Yeni tasindiniz mi sorusunu herkes herkese sorar.
Hepimizin hayatında asılan kişilerde, flört etmeye çalışan çapkın delikanlilarda :) esip gecmistir
Amacınız mi başka , çok mu takintilisiniz anlayamadım.