- Konu Sahibi buyukkonusmamaliyim
Depozito komisyon veya kapora vs zaten bunun için vermese vermez yani. Geçmiş olsun. Bence içinize hiç sinmeyen bir ev için bu şekilde kurtuldugunuza şükredin.Güncelleme: depozitoyu da alamadım arkadaşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Depozito komisyon veya kapora vs zaten bunun için vermese vermez yani. Geçmiş olsun. Bence içinize hiç sinmeyen bir ev için bu şekilde kurtuldugunuza şükredin.Güncelleme: depozitoyu da alamadım arkadaşlar
Evet vicdanına kaldığının farkındaydım ve vermedi. Benimki bilmiyorum kuruntu mu ama cayma sebebimin haksız bir gerekçe olduğunu düşünmüyorum. Emlakçı bana orda kalanın öğrenci olduğunu söyledi başta. Sonrasında öğrendim ev sahibinin aslında konsomatris olduğunu. Rahmetlinin hayat tarzı beni ilgilendirmez ancak bu tarz bir hayatı olanın belalısı takıntılısı olma ihtimalinin herhangi bir kadına göre daha fazla olduğunu düşünüyorum. Hırsını alamayıp ölünün mezarının yakıldığı bu ülkede kadının vefatından haberi olmayan veya haberi olup hırsını alamamış belalısının ben evdeyken evi bastığı kundakladığı senaryoları döndü durdu kafamda. Dediğim gibi belki abartılı bir durum benimki ama 30 bin liramı yakmak o evde oturmaktan daha az korkunç geldi bilmiyorum. Bu işi yapan hemcinslerim alınmasınlar dediğim gibi konu onların hayat tarzı değil peşlerine takılan belalı tiplerEğer sözleşmede imzası bulunan ev sahibi değilse mantıken zaten o sözleşme geçerli değildir. Ama başlığa istinaden cevabım, ev sahibinin vicdanına kalmış. Benim annem babam birkaç ay önce ev kiraya vermişti. Sözleşme imzalandı. Bir hafta sonra kiracı başka şehirden iş teklifi aldım mecburen oraya taşınacağım diyerek vazgeçti (yalanmış daha iyi konumda bir ev bulmuş). Sadece cüzi miktar depozito almıştı benimkiler, onu da iade ettiler. Ben olsam iade etmezdim tabi.
Öyle haklısınızDepozito komisyon veya kapora vs zaten bunun için vermese vermez yani. Geçmiş olsun. Bence içinize hiç sinmeyen bir ev için bu şekilde kurtuldugunuza şükredin.
doğru düşünmüşsünEvet vicdanına kaldığının farkındaydım ve vermedi. Benimki bilmiyorum kuruntu mu ama cayma sebebimin haksız bir gerekçe olduğunu düşünmüyorum. Emlakçı bana orda kalanın öğrenci olduğunu söyledi başta. Sonrasında öğrendim ev sahibinin aslında konsomatris olduğunu. Rahmetlinin hayat tarzı beni ilgilendirmez ancak bu tarz bir hayatı olanın belalısı takıntılısı olma ihtimalinin herhangi bir kadına göre daha fazla olduğunu düşünüyorum. Hırsını alamayıp ölünün mezarının yakıldığı bu ülkede kadının vefatından haberi olmayan veya haberi olup hırsını alamamış belalısının ben evdeyken evi bastığı kundakladığı senaryoları döndü durdu kafamda. Dediğim gibi belki abartılı bir durum benimki ama 30 bin liramı yakmak o evde oturmaktan daha az korkunç geldi bilmiyorum. Bu işi yapan hemcinslerim alınmasınlar dediğim gibi konu onların hayat tarzı değil peşlerine takılan belalı tipler
Öğrenciliginzden girip biraz madur edebiyati yapin o halde insansa zaten ogrenciye yardimci olmasi gerekir baktinjz olmuyor yapacak birsey yok gecmis olsnNotere gittim kağıda bakıp emlakçılar böyle saçma sapan iş yapıyor hiçbir yasal hükmü yok kağıt parçası bu dedi. Yani ortada feshedilecek yasal bir sözleşme yok anlayacağınız. O yüzden önceki mesajımda da belirttiğim gibi rahatlamıştım sonraki aylar için icra vs olmaz en azından diye. Emlakçı komisyonu elden aldı vermedi. Komisyon hakkında hakkımı arayacağım kanıt yok elden verdiğim için. Ev sahibi(?) başta depozitoyu vereceğini söyledi sonra sen haksızmışsın deyip vermedi. Gerçekten de internette yazan bilgiye göre 6 aydan önce çıkılırsa depozito yanıyor. Tehditvari konuşmak istemiyorum nasıl anlatsam tehdit edersem aşireti toplayıp gelecek tipler baş edilmez. Elde var sıfır sonuç olarak. En azından bu konuyu gören arkadaşlar daha dikkatli olur umarım bu ev kiralama konusunda
Maalesef söyledim ancak olmadı. Sözleşme geçerli olsa sonraki ayların parasını da alırlardı büyük ihtimalle. Tek tesellim oÖğrenciliginzden girip biraz madur edebiyati yapin o halde insansa zaten ogrenciye yardimci olmasi gerekir baktinjz olmuyor yapacak birsey yok gecmis olsn