KİRA KONTRATI-EVDEN VAZGEÇME

Hayattaki tek vasfınız bir insanın karısı olabilmek, evli olabilmek. Onun dışında hiç bir şeyi becerek potansiyel yok. Hoş onu da beceremediniz ya.
Gorunen o ki sizde becerememissiniz ki evinizi terk edip baba evine donmussunuz. Ustelik size zerre deger göstermeyen bir esiniz varmis.

Siz kuyrugunuzu kisip baba evine donmussunuz. Konu sahibi ise kendi basina ayakta kalmaya calisiyor. Sizden fersah fersah ileride.

Ama bu çocuk benimle flört etmeye çalıştı.eminim.kotu niyetliydi.kwndisini tanıtıyor
Babasını bilmem ama o da yilisigin teki
Her ikisi de evde bayan yokken gel eve çay içelim diyebilecek kadar seviyesiz kotu

Kurtulmuş oldunuz eski kırık dökük evden bu vesileyle.

Daha nezih bir yer bakın kendinize.

Gorunen o ki sizde becerememissiniz ki evinizi terk edip baba evine donmussunuz. Ustelik size zerre deger göstermeyen bir esiniz varmis.

Siz kuyrugunuzu kisip baba evine donmussunuz. Konu sahibi ise kendi basina ayakta kalmaya calisiyor. Sizden fersah fersah ileride.
Yapmayın arkadaşlar yasa.kim ilerde kim geride Rabbim bilir.herkesin sınavı farklı.tartisma xikarmayalim.

Diken üstünde oturmak bir deyimdir, hiç duymadınız mı? Tedirgin ve huzursuz olmayı belirtmek için kullanılır, arkadaşımız size kirası ucuz diye huzursuz olacağınız, ev sahibinden dolayı tedirgin olacağınız evler tutmak yerine 250 lira daha fazla verip daha iyi bir ev tutun demek istemiş.

Sevgili Mine, sarımanolyam, acı_kahve_severim, ilkbaharı bekliyorum ve şimdiki beyazlale konu sahibinin benim emin olduğum diğer kullanıcı adları. Bir bu kadar da hatırlamadığım vardır illa ki.

Üye trol veya gerçek bilemem ama yaptığının kurallara aykırı olduğunu biliyorum ve kendisini şikayet etmek istiyorum.

Konu sahibi, siz de yeni bir üyelik alacak olursanız "dramaqueen" olsun lütfen.

Kurtulmuş oldunuz eski kırık dökük evden bu vesileyle.

Daha nezih bir yer bakın kendinize.
Olay namussa zararın neresinden donulse kardir.para pul umrumda olmadı.bugun sözleşmemi getiriyorlar rica minnet.ex eş dün bunlara telefonda bayağı tartışmış.bana hesAp soruyorlar.neyse ki çözülecek sözleşmemi Aliyim da

Arkadaşım anlatamıyorum sanırım ben böyle şeyler gormedim duymadım...şu an akillandim.simdi elektrik su d.gaza gittim.bugun mutlak kapanması gerek.orada oturmadığını delili olacak

Görmemiş,duymamış,yaşamamış olmanız Bunların olmayacağı anlamına mı geliyor ? Haberleri de mi izlemiyorsunuz? Çocuğunuz varsa eğer herşeyi de düşünmek zorundasınız. Onu geçtim, dünyada kötü niyetli olan insanların varlığından da m haberiniz yok? Aramızda 10 yaş var neredeyse sizinle ama nerde ne olur, kim ne yapabilir, hangi semtte daha çok sorunla karşılaşabilirim, oturacağım muhitte bir kez yürüsem anlarım ne olacağını. Hem siz dememiş miydiniz? Pek tekin bir yer değil ama para biriktirebilirim diye? Tekin olmayan yerlere giderseniz, yaşarsanız bunlarla karşılaşırsınız. Hiç şaşılacak bir durum değil. Siz sözleşmeyi falan bırakıp çıkın ordan. Onlar blöf yapıyor avukata falan gidemez

Görmemiş,duymamış,yaşamamış olmanız Bunların olmayacağı anlamına mı geliyor ? Haberleri de mi izlemiyorsunuz? Çocuğunuz varsa eğer herşeyi de düşünmek zorundasınız. Onu geçtim, dünyada kötü niyetli olan insanların varlığından da m haberiniz yok? Aramızda 10 yaş var neredeyse sizinle ama nerde ne olur, kim ne yapabilir, hangi semtte daha çok sorunla karşılaşabilirim, oturacağım muhitte bir kez yürüsem anlarım ne olacağını. Hem siz dememiş miydiniz? Pek tekin bir yer değil ama para biriktirebilirim diye? Tekin olmayan yerlere giderseniz, yaşarsanız bunlarla karşılaşırsınız. Hiç şaşılacak bir durum değil. Siz sözleşmeyi falan bırakıp çıkın ordan. Onlar blöf yapıyor avukata falan gidemez
Çiktim ordan 1700 lira para yaktım.ama kafam ragat

eşin nerde diyor.ben de söyledim.ne biliyim böylr olacağını.

Siz akıllanmazsınız ama ben yine de söyliyeyim; Kimseye hayatınızla ilgili detay verme mecburiyetiniz yok. "Nerede?" diye sorana "uzakta işleri var" deyip geçin.
Boşanmış olduğunuzu illa ki düşünürler. Bu sizi bağlamaz. Özellikle sorana da "bu sizi neden ilgilendiriyor? siz kendi işinize bakın" deyin bir zahmet.

İhtimal verdim.dogalgazci gaz kapamaya geldi de kapıyı bile almadılar.

Emlakçıya uygun evleri sorun , Eğer bayan başınıza ve üstelik çocuğunuzla birlikte yaşamayı planlıyorsanız güvenlikli sitelerde , kimseyle içli dışlı olmak zorunda kalmayacağınız evleri tercih edin.. Bizde bayan başımıza ev tuttuk, yıllarca yaşadık ta Özellikle evi tercih etme sebebimiz binanın güvenliği ve komşularıydı.. Bunlara dikkat ederek kontrat yapın aceleye getirmeyin.. Diğer evi boşalttığınız iyi olmuş.. Taşınmadan önce ilk işiniz evin anahtarını değiştirmek ve cam pencere balkon vesaire için ekstra güvenlik önlemi almak... Münkünse tuttuğunuz daire giriş katı olmasın... Buda aklınızda olsun.. Geçmiş olsun.

Emlakçıya uygun evleri sorun , Eğer bayan başınıza ve üstelik çocuğunuzla birlikte yaşamayı planlıyorsanız güvenlikli sitelerde , kimseyle içli dışlı olmak zorunda kalmayacağınız evleri tercih edin.. Bizde bayan başımıza ev tuttuk, yıllarca yaşadık ta Özellikle evi tercih etme sebebimiz binanın güvenliği ve komşularıydı.. Bunlara dikkat ederek kontrat yapın aceleye getirmeyin.. Diğer evi boşalttığınız iyi olmuş.. Taşınmadan önce ilk işiniz evin anahtarını değiştirmek ve cam pencere balkon vesaire için ekstra güvenlik önlemi almak... Münkünse tuttuğunuz daire giriş katı olmasın... Buda aklınızda olsun.. Geçmiş olsun.
Sağol da daha geçmedi.abonwliklerin kapatılması sozlesmeyi alacağım.

X