KİRA KONTRATI-EVDEN VAZGEÇME

Anamnez Anamnez haklı olabilirsin ama bunun da çözümü basit @Kazen bu üye ilgili şüpheler var bakarmısın?
Kazene bu düşüncenizi yazın ev adresine kadar bulur vallahi.. Neticede öyle bile olsa sen söyle lütfen birine beceriksiz vs demek hak mı
Sahte hesap açmak suç olmadığı için moderatör lerin yapabileceği tek şey üyelik iptali.Konu sahibi arkadaş da zaten sağolsun yeni üyelik alma şampiyonu.Ben kimseye şahsi olarak hakaret veya incitici yorumlar yapilmasindan yana değilim.Ama arkadasimizin saplantili tarzdaki konulari,her gun iki-uc konu acmasi bazen insani normalde yapmayacagi yorumlara yonlendirebiliyor.Bu konunun ,konu sahibine yapılan yorumların seni neden rahatsız ettiğini de anlayabiliyorum .Sen tek başına küçük bir çocukla kendine yeni hayat kurmaya çalışan bir kadınsın .Ama bence hiç konu sahibi arkadaşımızla ozdesim kurma..

Hangi mahalleydi orası ya cidden çok merak ettim nerde? Mahkemeye versen, çocuk tacizcilerinini bile bir şekilde aklandığı bu ülkede emin ol lehine sonuç çıkmaz. Bence uğraşmamakla vakit ve nakit doğrultusunda iyi yapmışsın. Hem de çocuğunuz varmış, muhit önemli olacak illa. Ayrıca ev tutarken eşinizle birlikte gidip tutarsanız daha iyi olur bundan sonra ev tutarken sanki.

Hadi oradan !
Suan fellik fellik ev arıyorum ve 1500 'den aşagı ev yok.
Yine de güvenlikli ailece huzurla oturabilecegimiz bir alan olsun diye çabalıyorum.
1250 tl kirayı 10 bin maaş alan mı ödüyor sanıyorsun ?
Senin kiralardan haberin var mı ?
Nasıl değişik bi mentaliten var senin yaw.
Burada evler üst katlar 600 zemin 500.iki katı kira ödüyorum.burasi İstanbul değil.
Merkezde eşyalı ev yok.bos ev 800-900

Hangi mahalleydi orası ya cidden çok merak ettim nerde? Mahkemeye versen, çocuk tacizcilerinini bile bir şekilde aklandığı bu ülkede emin ol lehine sonuç çıkmaz. Bence uğraşmamakla vakit ve nakit doğrultusunda iyi yapmışsın. Hem de çocuğunuz varmış, muhit önemli olacak illa. Ayrıca ev tutarken eşinizle birlikte gidip tutarsanız daha iyi olur bundan sonra ev tutarken sanki.
Ders oldu

Şu forumda hatta belki ömrümde sizin kadar koca meraklısı bir kadın daha görmemiş olabilirim. Hala evli olsam bunlar başıma gelmezdi yazmışsınız? Kendinizi bu kadar aciz nasıl görebiliyorsunuz? Sizi hamileyken döven, babanızı sokak ortasında döven, mahkeme koridorunda size o... diye bağıran, çocuğun kendisinden olmadığını iddia eden boşandığınız eski kocanıza nasıl rahat rahat kocam diyebiliyorsunuz hala? Yaşadıklarınızda sadece çocuğunuza üzülüyorum keşke evlat sahibi olmanın da bir ehliyeti olsaydı. Siz napın edin kendinize yeni koca bulun zira kaç yaşında kadınsınız ama size göre bütün her şeyin çözümü başınızda bir koca olmasına çıkıyor. Bu kadar kötü madem yaşadığınız yer tayin isteyin siz sadece oturduğunuz yerden sızlanıp acıtasyon yapıyorsunuz. Burada insanlar sayfalarca yazdılar hiç mi ders çıkartmıyorsunuz?

Burada evler üst katlar 600 zemin 500.iki katı kira ödüyorum.burasi İstanbul değil.
Merkezde eşyalı ev yok.bos ev 800-900
1.250 TL kira ödüyorsunuz elalemin eşyasını kullanmak için.

Üst katlar 600 TL diyorsunuz. Arada 650 TL fark var. 12 ayda 7.800 TL yapar. Sırf aradaki kira farkıyla evinize en azından iki grup eşya alırsınız.

Bankadaki birikmişinizi de biraz kullanıp kalan eksikleri tamamlarsınız.

Hem daha ucuz evde oturursunuz, hem elalemin eşyasına para vermektense kendi eşyanızı alırsınız. Hatta oturma grubu, yemek masası vb eşyaları temiz ikinci el alırsanız daha bile ucuza getirirsiniz.

Ben eşyalı ev ısrarınızı anlamıyorum. Bundan sonraki hayatınızı bu şekilde geçireceksiniz, geçici bir süre başka eve çıkmıyorsunuz ki. Tayinden de vazgeçtiniz.

Tek odak noktası para deneyelim.1250 lira kirayi ödemekte. Çok zorlanıyorum.10000 maaşım olsa neyse
Sizinle asla aynı frekansa geçemiyoruz. Anlamamakta ısrar ettiğiniz gibi, yanlışlarınız söylenince konu içinde konu açarak hedef şaşırtıyorsunuz. Şöyle düşünün, size ve çocuğunuza faydası olmayan, zor zamanlarınızı rahatlatamayan parayı ne yapacaksınız? Allah geçinden versin, size bir şey olursa, kullanmaya kıyamadığınız ve uğruna türlü rezillikler çektiğiniz o paranızı hiç acımadan yiyecekler.. Kullanın, aklınızı da paranızı da mantıklı kullanın.

Şu an eşyalı evdeyim.1250 kira.200 yol 300 yemek.1750 TL.

12 ay sözleşme ile 1050 olur dedi.

Sözleşmeyi karşılıklı yirttik.zaten beni rahatsız Edip kaçırmak içindi sanırım.gorsen beni siskonun tekiyim.ahim şahım güzelliğin yok.beni neylesinler.ben oyuna geldim ama bu bozuk zihniyetli lerle aynı yerde kalamazdim
Abonelikleri kapamiyim da onu da mı kullansinlar

Aboneliklerinizi kapatmayın demedim,Kapatmakta yaşadığınız sıkıntılardan bahsettiğiniz için yeni taşınacağınız yere Abonelik nakil işlemleri yaptırmanızdan bahsettim.. Sözleşmeyi karşılıklı yırttıysanız zaten beklemenize gerek kalmamış demektir.

Sizinle asla aynı frekansa geçemiyoruz. Anlamamakta ısrar ettiğiniz gibi, yanlışlarınız söylenince konu içinde konu açarak hedef şaşırtıyorsunuz. Şöyle düşünün, size ve çocuğunuza faydası olmayan, zor zamanlarınızı rahatlatamayan parayı ne yapacaksınız? Allah geçinden versin, size bir şey olursa, kullanmaya kıyamadığınız ve uğruna türlü rezillikler çektiğiniz o paranızı hiç acımadan yiyecekler.. Kullanın, aklınızı da paranızı da mantıklı kullanın.
Çok yoruldum yiprandim korktum...yakınında bir soZel tacizi olması berbat bir hismis.kapinin kilidi değişse de korku devam eder.neyse elektrik kaldı bir tek.onu da inşallah bugün kwsecekler

En şaşırdığını şey ne biliyor musun.bazi insanların hak etmediği alın teri ile kazanmadığı bir başkasının çoluk çocuğunun rızkını almak için kontratı mahkemeye veririm haaa, avukat paraları da sana ait olur demesi...tamam abi yeterli bitirelim bu işi.sizinle bir bağım kalmasın.para sizin olsun deyince yumusayip insanlasip haaa tamam o.zaman.neden tartışıyoruz ki demesi.ama 500 lira depozit senin hakkın değil deyince benimle bu konuyu sadece 500 lira için mi yapıyorsun demesi.benim gerçekten midem bulandı.ben kimsenin hakkını yemedim.ben belki kendi param konusunda fazla ihyiyatliyim ama Allah kıl hakkı yiyenlerden uzak eylesin.insana evden önce iyi komşu iyi vcevre gerek

En şaşırdığını şey ne biliyor musun.bazi insanların hak etmediği alın teri ile kazanmadığı bir başkasının çoluk çocuğunun rızkını almak için kontratı mahkemeye veririm haaa, avukat paraları da sana ait olur demesi...tamam abi yeterli bitirelim bu işi.sizinle bir bağım kalmasın.para sizin olsun deyince yumusayip insanlasip haaa tamam o.zaman.neden tartışıyoruz ki demesi.ama 500 lira depozit senin hakkın değil deyince benimle bu konuyu sadece 500 lira için mi yapıyorsun demesi.benim gerçekten midem bulandı.ben kimsenin hakkını yemedim.ben belki kendi param konusunda fazla ihyiyatliyim ama Allah kıl hakkı yiyenlerden uzak eylesin.insana evden önce iyi komşu iyi vcevre gerek
Amin... Allah sizi de yavrunuzu da iyi insanlarla karşılaştırsın. Denedik olmadı. Müsadenizle..

Amin... Allah sizi de yavrunuzu da iyi insanlarla karşılaştırsın. Denedik olmadı. Müsadenizle..
O kadar tükendim ki.bana paragöz diyorsunuz ben hiç başkasının parasına tenezzül etmedim.para takintim da güvenlik endişesi.haata olursak para gerekirse dara dusersek vs vs.yoksa başka bişi değil para

Yine bir dizi ve ben yine geç kaldım :mad:
Ablacığım sözel taciz değil o, sözlü taciz.
Ha bir de devamlı olarak boşandiginiz için bunları yaşadığınızı söylüyorsunuz ama boşanan binlerce kadın normal bir şekilde hayatina devam eden. Velev ki zorlandiniz bari zorlandim demeyin, ipleri elinize alın. Bu ne yahu hep bir ağlıyorum, tacize uğradım, bosandigim için bunlar oldu demeler. Ananizin karnından evli olarak dogmadiniz ya. Hayatınıza gayette normal bir şekilde devam edebilirsiniz. Ha bir de kimseyle yakınlık kurmayın bundan sonra rica ediyorum.

Bu hafta dört gün izin aldım.bir gün abonelikler için gezdim.ikinci gün temizlik.ucunci gün evin ihtiyaçlarını belirleyip satin almaktı.son gün oldu bu olaylar.allahtan Ocak buzdolabıi almamisim.ya alaydim.zararin neresinden dönüşen kar

Bazilati fake diyor bana.degilim.kwske eğleniyor olsaydım.hepsi bir hikaye olsaydı.sonraa aaa şaka deseydim.maalesef değil.babam bana sahip çıksaydı sokağa atmasaydi bunlar olur muydu.dun köprüde babamı gördüm .burâya gelmiş İstanbul'dan.birbirimiZe bakmadım bile iki yabancı gibi geçtik.bunlar ne acı şeyler.onu asla affetmem

Bazilati fake diyor bana.degilim.kwske eğleniyor olsaydım.hepsi bir hikaye olsaydı.sonraa aaa şaka deseydim.maalesef değil.babam bana sahip çıksaydı sokağa atmasaydi bunlar olur muydu.dun köprüde babamı gördüm .burâya gelmiş İstanbul'dan.birbirimiZe bakmadım bile iki yabancı gibi geçtik.bunlar ne acı şeyler.onu asla affetmem
Çocuğu babanıza verin. Kurtarın cocugu kendinizden.

Babanız size sahip çıktı. Boşanmanızı istedi, evine aldı sizi çocukla. Siz ne yaptınız? "Koca evi de başka oluyor" diye döndünüz.
Babanız torununa bakmak için bulunduğu şehirden taşındı sizin oraya. Bu adam deli mi tüm düzenini bozsun size sahip çıkmak istemiyorsa?
Sizin uğrunuza sokak ortasında dayak yedi o adam kaç yaşında.
Siz burada konularınızda "üvey" yaptınız o adamı.
Yazık. Bence o sizi affetmese yeridir.

başıma bpşanmış bir kadın olarak bu geldiyse böyle mi destek olacaksınız.ne biliyim emlakçıdan tuttum.adamı tanımam etmem.çevremde böyle şeyler olmamış.aklıma hiç böylr bişi olacağı gelmedi
İyi araştır canımın içi bi eve çıkıyosun pazardan domates almıyosun. Mahalleyi muhiti araştır komşularına adamı sor soruştur. Öyle ucuz diye atlarsan eve olacağı budur. Ayrıca ince hesapşar yapan insanın başına hep bi iş geliyo konforun için masraftan kaçınma yeni bi hayat kuruyosun tabii ki masraf ediceksin.

Sahte hesap açmak suç olmadığı için moderatör lerin yapabileceği tek şey üyelik iptali.Konu sahibi arkadaş da zaten sağolsun yeni üyelik alma şampiyonu.Ben kimseye şahsi olarak hakaret veya incitici yorumlar yapilmasindan yana değilim.Ama arkadasimizin saplantili tarzdaki konulari,her gun iki-uc konu acmasi bazen insani normalde yapmayacagi yorumlara yonlendirebiliyor.Bu konunun ,konu sahibine yapılan yorumların seni neden rahatsız ettiğini de anlayabiliyorum .Sen tek başına küçük bir çocukla kendine yeni hayat kurmaya çalışan bir kadınsın .Ama bence hiç konu sahibi arkadaşımızla ozdesim kurma..
Ben mi yeni hayat? Ben evliyim cok şükür de mutluyum kimle karıştırdınız ki?

X