KİRA KONTRATI-EVDEN VAZGEÇME

Sözleşmeyi aldim.abonelikler sokak kapısını acmamalarina rağmen kapatıldı.ne pislikinsanlar bunlar.diuor ki çocuğum uyuyor kapı acamaz.dogalgazci kapıda.anahtari paramı almadan verdim ya hep bundan .iftira atarlar eşyalarına zarar vermiş derler diye korktum eşyalar kırıktı çünkü.o yüzden anahtarı verdim.neeedeyse emlakçı da ilgilenmicwkti.saglam bir tanıdık buldum da o zaman adamdan sözleşmeyi aldı.yirttik.
Olan 1700 liraya, uğraşmama rezillik çekmeme bir de sozel taciZe uğraşmama oldu.yoruldum.o paraya nasıl açıyorum kizlar.ama kalamAzdim.orda

1.)yapılan yorumlar değil tek bir yorum rahatsız etti. Konu sahte bile olabilir beni bağlamaz fakat bir kadının başka bir kadına bu denli hakareti geçtim sözlü şiddet uygulamasını bir kadın olarak kabul etmiyorum. Yani savunmak için illa yaram olmasına gerek yok kaldıki savunmuyorum da
2.)evet minik bir bebeğim var. Evliyim ve mutluyum çok şükür sizin karıştırdığınız kişi kim bilmiyorum.

Verin mahkemeye avukat olarak katılıyorum bu resmen cinsel tacize girer.Hiçbirşey olmaz versinler bakalım.Evden ayrılacağınızı bildirin kontrata göre ondan sonra çıkın.

Adam eve girer girmez ne anlattı biliyor.nusjn.karsida üç hemşire kalıyordu.iki ay sonra çıktılar dedi.depozitlerini kestim.dedi.sanirim bunu herkese yapıyor.millet de paraları bırakıp gidiyo

Verin mahkemeye avukat olarak katılıyorum bu resmen cinsel tacize girer.Hiçbirşey olmaz versinler bakalım.Evden ayrılacağınızı bildirin kontrata göre ondan sonra çıkın.
1700 kaldı.noter bey dediki evde de tespit yapılması gerek.esyalarla ilgili.uzerimeatsa.napardim.iftoraya uğramaktan.korktum

ay hala para para para, ille parayı sıkıştıracaksın araya.akıllan artık ya

Siz tayin istemeyin bence daha önce yaşadığınız şehirde bu kadar bocalıyorsanız
Bu şehirde bayadır yaşıyorsanız neresi iyi neresi tekin değil öğrenemediniz mi
Ya da hiçbir tanıdık yok mu bi iyi muhit gösterecek en azından çalışma arkadaşların bi yer önerir
Büyükşehirde mi oturuyorsun bari oturduğun şehri söyle belki buradan yardımcı olurlar.

Son düzenleme:
Boşanmışsınız tamam. Maddi manevi zor bir süreçten geçiyorsunuz ona da tamam. Yalnız adımlarınızı sağlam atmanız düşünerek hareket etmeniz lazım. Yok mu etrafınızda aklı başında biri size rehberlik etsin. Buralara konu açmakla düze çıkamazsınız siz.

İyi de sarımanolya hanım ben böyle birşey duymadım görmedim diyorsunuzda eski konularınızda çocukken kuzeniniz tarafından taciz edildiğinizi söylemiştiniz
Ya gözünüzü seveyim, burada insanlar size sayfalarca yazıp dil döktü, anlattı. Nasıl kestiremediniz ne olacağını.
Gerçekten çok tuhaf bir kadınsınız.
ben tahmin etmedim.çevremde bugüne kadar hiç görmedim...bnim başıma gelmez dedim...aklımın ucundan geçmedi bu kadarı yeminle
Bugüne kadar hiç görmedim benim başıma gelmez derken ? Sarı manolya olduğunuz zamanlarda ki konularınızdan birinde çocukken kuzeniniz tarafından taciz edildiğinizi yazmıştınız yanlış mı hatırlıyorum ?

takıntılı bence çünkü hanımefendiye göre
-baba kötü
-eş kötü (ki bencede o gerçekten kötü)
-kreşteki müdüre kötü
-işyerindeki arkadaşları ve patronu kötü
-20'lik dişini çektirmeye gittiği dişçi kötü
-tuttuğu avukat kötü
-daha öncesinde de bir ev için kapora vermişti de o kaporayı geri vermeyen ev sahibi kötü
-muhittinle oğlu kötü

bunlar aklımda kalanlar. Şimdi bu kadar insan yanlışta (eşi dışında) bu hanımefendi mi doğru ?

adam seni affetti de senin affetmen kusur kaldı..
ya zorla yazdırıyorsun insana kafanda her şeyi kendine yontup yaşıyorsun.
kendine acımıyorsan çocuğuna acı destek al artık.
bencil ve geçimsizsin ama bunları kendini haklı gördüğün için yapıyorsun. olmadığını kabul edip bir an önce tedaviye başlaman lazım.

Sence değil miemekvermedigi paraui yiuo muhittin.muhittin in oğlu tabi ki köyü
Dişçi disimde parça bıraktı tekrar operasyon oldu.kotu
Avukat kocamla dilekçe uyazmis.etik değil
Şu an ki kreş ve ev sahibi iyi

Ya talihsizlikler üst üste geldiyse .. Bazen öyle hep tepetaklak gidiyor ya hayat, belki öyle bir şeydir.

Sence değil miemekvermedigi paraui yiuo muhittin.muhittin in oğlu tabi ki köyü
Dişçi disimde parça bıraktı tekrar operasyon oldu.kotu
Avukat kocamla dilekçe uyazmis.etik değil
Şu an ki kreş ve ev sahibi iyi
olayın ayrıntılarını bilmiyor ve ne yazık ki konularınızdaki tutarsızlıklardan dolayı size güvenemiyorum. Ancak Allah her daim yanınızda olsun diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…