- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.016
-
- Konu Sahibi Beyazlale144
Sahte hesap açmak suç olmadığı için moderatör lerin yapabileceği tek şey üyelik iptali.Konu sahibi arkadaş da zaten sağolsun yeni üyelik alma şampiyonu.Ben kimseye şahsi olarak hakaret veya incitici yorumlar yapilmasindan yana değilim.Ama arkadasimizin saplantili tarzdaki konulari,her gun iki-uc konu acmasi bazen insani normalde yapmayacagi yorumlara yonlendirebiliyor.Bu konunun ,konu sahibine yapılan yorumların seni neden rahatsız ettiğini de anlayabiliyorum .Sen tek başına küçük bir çocukla kendine yeni hayat kurmaya çalışan bir kadınsın .Ama bence hiç konu sahibi arkadaşımızla ozdesim kurma..
Burada evler üst katlar 600 zemin 500.iki katı kira ödüyorum.burasi İstanbul değil.Hadi oradan !
Suan fellik fellik ev arıyorum ve 1500 'den aşagı ev yok.
Yine de güvenlikli ailece huzurla oturabilecegimiz bir alan olsun diye çabalıyorum.
1250 tl kirayı 10 bin maaş alan mı ödüyor sanıyorsun ?
Senin kiralardan haberin var mı ?
Nasıl değişik bi mentaliten var senin yaw.
Ders olduHangi mahalleydi orası ya cidden çok merak ettim nerde? Mahkemeye versen, çocuk tacizcilerinini bile bir şekilde aklandığı bu ülkede emin ol lehine sonuç çıkmaz. Bence uğraşmamakla vakit ve nakit doğrultusunda iyi yapmışsın. Hem de çocuğunuz varmış, muhit önemli olacak illa. Ayrıca ev tutarken eşinizle birlikte gidip tutarsanız daha iyi olur bundan sonra ev tutarken sanki.
1.250 TL kira ödüyorsunuz elalemin eşyasını kullanmak için.Burada evler üst katlar 600 zemin 500.iki katı kira ödüyorum.burasi İstanbul değil.
Merkezde eşyalı ev yok.bos ev 800-900
Sizinle asla aynı frekansa geçemiyoruz. Anlamamakta ısrar ettiğiniz gibi, yanlışlarınız söylenince konu içinde konu açarak hedef şaşırtıyorsunuz. Şöyle düşünün, size ve çocuğunuza faydası olmayan, zor zamanlarınızı rahatlatamayan parayı ne yapacaksınız? Allah geçinden versin, size bir şey olursa, kullanmaya kıyamadığınız ve uğruna türlü rezillikler çektiğiniz o paranızı hiç acımadan yiyecekler.. Kullanın, aklınızı da paranızı da mantıklı kullanın.Tek odak noktası para deneyelim.1250 lira kirayi ödemekte. Çok zorlanıyorum.10000 maaşım olsa neyse
Şu an eşyalı evdeyim.1250 kira.200 yol 300 yemek.1750 TL.
12 ay sözleşme ile 1050 olur dedi.
Sözleşmeyi karşılıklı yirttik.zaten beni rahatsız Edip kaçırmak içindi sanırım.gorsen beni siskonun tekiyim.ahim şahım güzelliğin yok.beni neylesinler.ben oyuna geldim ama bu bozuk zihniyetli lerle aynı yerde kalamazdim
Abonelikleri kapamiyim da onu da mı kullansinlar
Çok yoruldum yiprandim korktum...yakınında bir soZel tacizi olması berbat bir hismis.kapinin kilidi değişse de korku devam eder.neyse elektrik kaldı bir tek.onu da inşallah bugün kwseceklerSizinle asla aynı frekansa geçemiyoruz. Anlamamakta ısrar ettiğiniz gibi, yanlışlarınız söylenince konu içinde konu açarak hedef şaşırtıyorsunuz. Şöyle düşünün, size ve çocuğunuza faydası olmayan, zor zamanlarınızı rahatlatamayan parayı ne yapacaksınız? Allah geçinden versin, size bir şey olursa, kullanmaya kıyamadığınız ve uğruna türlü rezillikler çektiğiniz o paranızı hiç acımadan yiyecekler.. Kullanın, aklınızı da paranızı da mantıklı kullanın.
En şaşırdığını şey ne biliyor musun.bazi insanların hak etmediği alın teri ile kazanmadığı bir başkasının çoluk çocuğunun rızkını almak için kontratı mahkemeye veririm haaa, avukat paraları da sana ait olur demesi...tamam abi yeterli bitirelim bu işi.sizinle bir bağım kalmasın.para sizin olsun deyince yumusayip insanlasip haaa tamam o.zaman.neden tartışıyoruz ki demesi.ama 500 lira depozit senin hakkın değil deyince benimle bu konuyu sadece 500 lira için mi yapıyorsun demesi.benim gerçekten midem bulandı.ben kimsenin hakkını yemedim.ben belki kendi param konusunda fazla ihyiyatliyim ama Allah kıl hakkı yiyenlerden uzak eylesin.insana evden önce iyi komşu iyi vcevre gerekSizinle asla aynı frekansa geçemiyoruz. Anlamamakta ısrar ettiğiniz gibi, yanlışlarınız söylenince konu içinde konu açarak hedef şaşırtıyorsunuz. Şöyle düşünün, size ve çocuğunuza faydası olmayan, zor zamanlarınızı rahatlatamayan parayı ne yapacaksınız? Allah geçinden versin, size bir şey olursa, kullanmaya kıyamadığınız ve uğruna türlü rezillikler çektiğiniz o paranızı hiç acımadan yiyecekler.. Kullanın, aklınızı da paranızı da mantıklı kullanın.
Amin... Allah sizi de yavrunuzu da iyi insanlarla karşılaştırsın. Denedik olmadı. Müsadenizle..En şaşırdığını şey ne biliyor musun.bazi insanların hak etmediği alın teri ile kazanmadığı bir başkasının çoluk çocuğunun rızkını almak için kontratı mahkemeye veririm haaa, avukat paraları da sana ait olur demesi...tamam abi yeterli bitirelim bu işi.sizinle bir bağım kalmasın.para sizin olsun deyince yumusayip insanlasip haaa tamam o.zaman.neden tartışıyoruz ki demesi.ama 500 lira depozit senin hakkın değil deyince benimle bu konuyu sadece 500 lira için mi yapıyorsun demesi.benim gerçekten midem bulandı.ben kimsenin hakkını yemedim.ben belki kendi param konusunda fazla ihyiyatliyim ama Allah kıl hakkı yiyenlerden uzak eylesin.insana evden önce iyi komşu iyi vcevre gerek
O kadar tükendim ki.bana paragöz diyorsunuz ben hiç başkasının parasına tenezzül etmedim.para takintim da güvenlik endişesi.haata olursak para gerekirse dara dusersek vs vs.yoksa başka bişi değil paraAmin... Allah sizi de yavrunuzu da iyi insanlarla karşılaştırsın. Denedik olmadı. Müsadenizle..
Bu hafta dört gün izin aldım.bir gün abonelikler için gezdim.ikinci gün temizlik.ucunci gün evin ihtiyaçlarını belirleyip satin almaktı.son gün oldu bu olaylar.allahtan Ocak buzdolabıi almamisim.ya alaydim.zararin neresinden dönüşen karAmin... Allah sizi de yavrunuzu da iyi insanlarla karşılaştırsın. Denedik olmadı. Müsadenizle..
Çocuğu babanıza verin. Kurtarın cocugu kendinizden.Bazilati fake diyor bana.degilim.kwske eğleniyor olsaydım.hepsi bir hikaye olsaydı.sonraa aaa şaka deseydim.maalesef değil.babam bana sahip çıksaydı sokağa atmasaydi bunlar olur muydu.dun köprüde babamı gördüm .burâya gelmiş İstanbul'dan.birbirimiZe bakmadım bile iki yabancı gibi geçtik.bunlar ne acı şeyler.onu asla affetmem
Babanız size sahip çıktı. Boşanmanızı istedi, evine aldı sizi çocukla. Siz ne yaptınız? "Koca evi de başka oluyor" diye döndünüz.Bazilati fake diyor bana.degilim.kwske eğleniyor olsaydım.hepsi bir hikaye olsaydı.sonraa aaa şaka deseydim.maalesef değil.babam bana sahip çıksaydı sokağa atmasaydi bunlar olur muydu.dun köprüde babamı gördüm .burâya gelmiş İstanbul'dan.birbirimiZe bakmadım bile iki yabancı gibi geçtik.bunlar ne acı şeyler.onu asla affetmem
İyi araştır canımın içi bi eve çıkıyosun pazardan domates almıyosun. Mahalleyi muhiti araştır komşularına adamı sor soruştur. Öyle ucuz diye atlarsan eve olacağı budur. Ayrıca ince hesapşar yapan insanın başına hep bi iş geliyo konforun için masraftan kaçınma yeni bi hayat kuruyosun tabii ki masraf ediceksin.başıma bpşanmış bir kadın olarak bu geldiyse böyle mi destek olacaksınız.ne biliyim emlakçıdan tuttum.adamı tanımam etmem.çevremde böyle şeyler olmamış.aklıma hiç böylr bişi olacağı gelmedi
Ben mi yeni hayat? Ben evliyim cok şükür de mutluyum kimle karıştırdınız ki?Sahte hesap açmak suç olmadığı için moderatör lerin yapabileceği tek şey üyelik iptali.Konu sahibi arkadaş da zaten sağolsun yeni üyelik alma şampiyonu.Ben kimseye şahsi olarak hakaret veya incitici yorumlar yapilmasindan yana değilim.Ama arkadasimizin saplantili tarzdaki konulari,her gun iki-uc konu acmasi bazen insani normalde yapmayacagi yorumlara yonlendirebiliyor.Bu konunun ,konu sahibine yapılan yorumların seni neden rahatsız ettiğini de anlayabiliyorum .Sen tek başına küçük bir çocukla kendine yeni hayat kurmaya çalışan bir kadınsın .Ama bence hiç konu sahibi arkadaşımızla ozdesim kurma..