KİRA KONTRATI-EVDEN VAZGEÇME

j ko
Muhittin ve oğlu iyiyse git sen kirala evi.hemsieeler benden hemen önce çıkmış.adm oradan ada 500 kaporayi aldı benden 1200.

Ya Allah aşkına param gitmesin , aman param , paracıklarım diye diye gittiniz en son güvenilmez, kırık dökük eşyalarla dolu Muhittin bey ve doncu oğlunun evini tuttunuz . Herkes size yapmayın iki kuruş fazla olsun güvenli olsun, üç kuruş fazla olsun eşyalarınız yeni olsun dedi dinlemediniz . Para yetiremem diyorsunuz ama 3500 maaş 1800 eski kocadan , 40 bin birikmiş; ki siz bu zamana 40 bin daha biriktirmişsinizdir. Bu kadar imkaniniz varken gittiniz it bağlasan durmayacak yere girdiniz . Değdi mi pirince giderken elinizdeki bulgurdan oldunuz. Size iyi bir ders vermiş Muhittin emmi ve doncu oğlu. Inşallah akıllanmışsınızdır. Tutumluluk falan değil sizinki neyse .

Ay yine mi manolya ve ev dertleri... ne olmuş biri özet geçiversin.

Manolyacım kimse sana ucuz etin yahnisi yavan olur demedi mi? Ucuza kaçacam diye ne hallere soktun kendini.

18 yaşımda yalnız yaşamaya başladım, bir ton ev değiştirdim. Gencecik halimle ev buldum, nakliyeci buldum, bazen nakliye pahalı geldi amele pazarından hamal aldım geldim hallettim işimi. Sen koskoca kadın, iki elinle bi doğru düzgün ev bulamadın.

Etrafında insan mı bıraktı ki? Manolyayı yolda gören arkasına bakmadan kaçıyordur muhtemelen.

Sence değil miemekvermedigi paraui yiuo muhittin.muhittin in oğlu tabi ki köyü
Dişçi disimde parça bıraktı tekrar operasyon oldu.kotu
Avukat kocamla dilekçe uyazmis.etik değil
Şu an ki kreş ve ev sahibi iyi
senin türkçen de yok kız para gitmesin diye okula da mı gitmedin

Ah Muhittin amca ahhh

Bütün yorumları okudum da dikkati mi çekti neden size hangi ilde yaşadığınızı soranlara ısrarla cevap vermiyorsunuz?Belki size destek olmak isteyen insanlar vardır.Yada Leyla ile Mecnunun finali gibi anlattıklarınız hepsi kendi kafanızda kurduklarınızmış mesela olmaz mı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…