Kına

Kv niz gelmek zorunda değil, soranlara onlar müzikli düğünlere katılmıyorlar diyeceksiniz bu kadar ayrıntıya gerek yok kime ne?
Bayan bayana kınanızı yapın annenizin istediği gibi.
Benim kınam öyle oldu düğünüm sizin dediginiz gibi, ikiside kendi isteğimle oldu, eşimin ailesi de benim görüşüm de olduğu için sıkıntı olmadı.

Bende müzikli olması taraftarıyım. Hem kendim böyle istiyorum hemde annem için istiyorum bunu. Ve bi arkadaşın kınaya kadar oynama sonra kuran mevlüt fikri çok mantıklı geldi
İkisini karıştırmayın bence hoş olmuyor öyle, bu kadar pasif kalmayın kına böyle olacak desin anneniz kesin bir dille.

Kına yakılırken damat girer ya hu, sizin kv de şimdiden egemenlik ilan etmiş.

Bir kerecik gönlünü yapsın. Kınaya geç bir vakit uğrasın altınını taksın gitsin. Siz müzikli eğlenceye devam edin.

Siz kendi tarafınıza mevlütlü yapın biz böyle uygun görüyoruz deyin, bu kadar diretmeye hakkı yok.

Bizde de girmez kınada damat.

Niye yapılmasın kanun mu? Kime ne ya hu, elalem için yaşamayı bırakın, hiç kına yapmayanlar var onlar ne oluyor bu durumda.

Siz iki tarafı da memnun etme derdinde değilsiniz sadece kv yi memnun etme derdindesiniz farkındamısınız, birbirinizi bu kadar seviyorsanız niye sizin isteğinize saygı göstermiyor, siz onun istediklerini yaptığınız sürece sevilirsiniz sadece bunu evlenince anlarsınız.

Kına yakan yatağa girer ne demek ne saçma sapan muhabbet ya, kınayı damat mı yakıyor da normalde böyle söyleniyor, yok kızın ablası yakmış skandalmış, ne skandalı, böyle basit konular için böyle saçma dedikodular yapılacak ve bu sebepten eşle ara açılacak pess

Niye yapılmasın kanun mu? Kime ne ya hu, elalem için yaşamayı bırakın, hiç kına yapmayanlar var onlar ne oluyor bu durumda.

Kına yapmayan istemediği için yapmıyordur, yapan da istediği için yapar. Bir de kına sadece kız kıza bir eğlence değildir, kına yakmanın manasını biliyor musunuz? Kesilecek kurbana, gelin kıza, askere giden erkeğe neden kına yakılır biliyor musunuz? Manasına uygun yapılmayacaksa, iki taraf arasında bir orta yol bulunup herkesle beraber yapılmayacaksa ne anlamı kaldı o zaman?Gece kulübünde de eğlenebilirsiniz arkadaşlarınızla? Kaldı ki iki aile de geleneksel. Böyle insanlara gelmezse gelmesin kayınvaliden diye akıl vermek sizce mantıklı mı?

Kına yakan yatağa girer ne demek ne saçma sapan muhabbet ya, kınayı damat mı yakıyor da normalde böyle söyleniyor, yok kızın ablası yakmış skandalmış, ne skandalı, böyle basit konular için böyle saçma dedikodular yapılacak ve bu sebepten eşle ara açılacak pess

Evet aynen böyle konuşuldu, siz hiç duymamış olabilirsiniz. Ne meselelerden ne laf sokmalar, kayınvalideler, görümceler, eltilerden ne iğnelemeler ne başa kakmalar yaşandığını okumuyor musunuz siz burada?

Bence en mantiklisi kinadan bi gun once kiz arkadaslarinla doyasiya egln muzikli filan kina gibide yapabilirsin .sonra kinanida damat tarafinin istedgi gibi yaparsın .her iki tarafında gonlu hos olur bence

Valla işin zor be canım, sen hayatı boyunca buna katlanabilecekmisin birde onu düşün olay sadece senin özel günlerinde bitmiyor hep onların tutumlarına mı uymayı düşünüyorsun bana göre zor

Kına senim kınan sen ne istersen öyle olur. Buna da karşı tarafın saygı gösrermesi gerek. Kaldı ki gönlü hoş tutulması gereken sensin. K.valide ikinci plan.

Arkadaşlar lütfen yardımlarınızı bekliyorum
Düğün erkeğin kına kızın derler.mağdem düğün için onların gönlü oluyor anlayış gösterıyorsun,kınada sizin onlarda size anlayış göstersin.ailenin düşüncesi daha önemli bnce bu kına konusunda.hersey bizim istediğimiz gibi olmaz.yoksa iş bununla başlar başka şeylere müdahaleyle devam eeder.okadar dindar insanlar.bu konuda kul hakkına girmesinler. Bukadar basit bir konuda bile şart koşmak üzmekte bnce kul hakkı olabilir.ayrıca bir kere olucak birsey ve senin kınan.istemeyen gelmez.soranada dersin cemaatci oldukları için gelmk istemedılr

Gayet mantıklı

Öyle bir aileye gitmesin zaten sonra burda kv şunu yaptı kocan beni savunmadı kv hayatımız hep karışıyor huzurumuz kalmadı diye konu açılıyor, gayet iyi okuyorum okuduğum için yazıyorum gördüğüm için yazıyorum kimsenin elinde kukla olmasın şimdiden diyorum.

Müzik dinlemez kv. Hatta kendi akrabalarından eğlenceli düğünde oynayan bi yakınını anlattı bana. Ne kadar kötü vs gibisinden
Allah teâlânın yargılayacağı biz kullarını Kv 'nizin ayrıca yargılaması inanılmaz bir inanış şekli.
Kv çok iyi biri belli
Ben yanlızca Allaha'a kulluk ederim ve Kv selam söyle bizleri Allah'tan başka kimse yargılayamaz.
Ayrıca İslamiyet hoşgörü anlayış vicdan merhamet sevgi saygı dinidir.
Bakınız hiçbir tarikata bağlı değilim ve nasıl Müslüman olunması gerektiğini biliyorum.
Demek ki neymiş?
İnsan olmak için tarikata bağlı olmaya gerek yokmuş.
Kv akrabasının düğünde oynamasını anlatıp kötü demesi GIYBET'e girer ve İslam dini gıybetin günah olduğunu emreder.
Gerçekten çok merak ettim düşünce biçimi olarak islamiyetle alakası olmayan davranışlar sergileyen Kv hangi dine memsup?
Kusura bakmayın sözüm size değil Kv hakkında ki açıklamalarınızı okuyunca müthiş gerilip sinirlendim.

"Kendi fikrimi savunamam onlara karşı" kısmı kınanın olacağından daha vahim ve önemli geldi bana.Şimdiden bu düşüncedeysen evlenince çok zorlanırsın.Saygisizlik et demiyorum ama sen de bir bireydin ki bu senin düğünün senin hayatın. Madem işin dini boyutunu bu kadar cok düşünüyorlar helal daire keyfe kafidir sonuçta kınanızı bayan bayana yapın ki ilerde içinizde bir şey kalmasın.

BU İNSANLAR TV DE Mİ İZLEMİYOR? NİŞANLINLA BU KONUYU ÇÖZMELİSİN.
DÜĞÜN YAPMIYCAKSIN BARİ GÜZEL GÖNLÜNCE BİR KINA YAP. AYRICA KENDİ AİLENİ DE BU KADAR EZME. www.dugun.com da KINA VE BEKARLIĞA VEDA SAYFASINDA AKGUN OTEL KOKOŞ İSTANBUL U Bİ İNCELE. FİYATLARI UYGUN HEM NORMAL HEM DE KADIN KADINA İSLAMİ KINALAR VAR, SEN NE İSTERSEN ONU YAPIYORLAR. HATTA TÜM PERSONEL BAYAN DA OLABİLİYOR. ÇOK TAVİZ VERİRSEN EN BAŞTAN İLERİDE MUTSUZ OLURSUN. DENGEYİ KORUMALISIN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…