Kimseyle flört edecek gücüm kalmadı lütfen tavsiyelerinizi paylaşır mısınız

Ben de 1.yi oneri ikinciyi dediğimi yap yorumladım ama konuyu verdiği cevaplari okumadım. Kudranin dediği de mantıklı. Sıkılmış adam amaan git de uyuyam demiş
Ben genel olarak kötü olana meyilli olan birine rağmen bu konuyu böyle dusunmuyorum ya kaç kere iyi geceler dendi ve uyundu. Bir duş al daha rahat uyursun ben de kaçiyorum yarın iş var dersin gidersin bu kadar basit, hadi o niyetle demiş olsun ben kendimi anlatamiyor muyum eklentisiyle mi gelir bu amaç ne

Acaba duştayken fotoğraf at falan mı diyecekti?

Ben de 1.yi oneri ikinciyi dediğimi yap yorumladım ama konuyu verdiği cevaplari okumadım. Kudranin dediği de mantıklı. Sıkılmış adam amaan git de uyuyam demiş
Ay daha doğru düzgün tanımadığı biri dediğini yapsa ne yapmasa ne Allah aşkına otorite ve aslan burcuna bile bağlamış olay

Flört dediğin yüz yüze yapılır. Gezersin dolaşırsın oturursun eller değer vücut çekimi belli olur. Yazışma kısmı onun ancak destekçisi olabilir. Yüz yüze görüşmeden de hafif doz flört edersiniz de ben bi adamı cinsel çekim hissedip hissetmeyeceğimi bilmeden anlatmadan 12 saat yol getirmeye cesaret edemem valla, onun tribi öldürür insanı. Bi de flörtteyken sabah aradın aramadın mesaj attın atmadın yapılmaz kızlar ya. Çok sıkıcı çok Kezban gerçekten. Cool olun gizemli olun. Evde elimde telefon senden arama mesaj bekliyorum çaresizliği göstermeyin adamlara

Size yüzde yüz katiliyorum ben sadece bana saygisizlik eden adamin ozrunu bekledim. Bunun farkinda olmasını bekledim. En kotu dun kotuydun (ettigim hadsiz lafa bozulmustun) diyerek olaya girmesini bekledim yani. Dumduz normal sohbet mesaji atinca da lafı yedi olay bu.Tesekkurler

Ben bunu anlayamadım bu nasıl elini taşın altına koymak? Sonuçta biriyle flört ediyorsanız tabii ki gelince görüşeceksiniz bu elini taşın altına koymak değil ki.
Ben hiç görüşülmemiş uzak mesafe flörtlerini mektup arkadaşının modern hali gibi görüyorum. Çünkü bir insanı yüzyüze göremeden, jest ve mimiklerini bilmeden, olaylara anlık tepkilerini idrak edemeden bence flört olmaz.

Benim için izin almak ve kedimi birine emanet etmek elimi tasin altina koymak cunku. Benim şu an yıllık iznim yok. O müsait olduğu için bu kadar rahatti. Müsait olmasa ben gel desem gelir miydi hiç sanmıyorum

Benim için izin almak ve kedimi birine emanet etmek elimi tasin altina koymak cunku. Benim şu an yıllık iznim yok. O müsait olduğu için bu kadar rahatti. Müsait olmasa ben gel desem gelir miydi hiç sanmıyorum
İyi ama hanımefendi bir ilişki istiyorsanız o görüşmeden olmaz yani görüşmeyi bari taşın altına elini koymak olarak değerlendirmeyin. Sonuçta hep sanal modda devam edemezsiniz ilişki istiyorsanız. Siz gidersiniz o gelir bu işler böyle yürür. Zaten ben 12 saatlik mesafeden sanal olmasa bile bir ilişkinin yürüyeceğini düşünmüyorum hele görüşmeyi bile bir lütuf olarak görüyorsanız hiç olmaz.

Olayın devamına da yorum yaparsaniz bütün halinde değerlendirebilirim ben adama kalkıp bunları soylemedim sonuç olarak. Yaptigi kabaliga özür beklediğim için bunları dile getiriyorum

Olayın devamına da yorum yaparsaniz bütün halinde değerlendirebilirim ben adama kalkıp bunları soylemedim sonuç olarak. Yaptigi kabaliga özür beklediğim için bunları dile getiriyorum
Karşınızdaki adam belli ki yönetmeyi seviyor, benim asla kabullenemeyeceğim bir şey, bu size uygun değilse baştan kestirip atmanız yerinde olmuş.
Siz ilgi beklemişsiniz karşınızdaki insandan ama görüşmeden, birbirinin yanında nasıl hissedeceğini bilemeden adamın istediğiniz boyutta ilgiye karşılık vermemesi garip değil. Şu açıdan düşündünüz mü hiç bu adam benden başka birileriyle de görüşüyor olabilir? Sonuçta sizi birbirinize derinden bağlayan bir paylaşım yok ortada. Adam aynı güzel lafları, aynı görüşme planlarını başkasıyla da yapıyor olabilir. O yüzden vazgeçmek kolay gelmiş olabilir.
Şunu da söyleyim ben de yüzyüze görmedim bir insandan görüşmeme talebi gelse hiç uzatmam tamam derim. O ilişki bağları görüşmeden kurulmaz.

Teşekkür ediyorum

O bağlar olduğunda da dediğiniz vakalar görüldüğü için benim bunlara gram itimadim kalmadi maalesef, bu da ayrı bir konu

Sizi fazla kasıntı buldum. Soğumuş olabilir.
Boynum kasıldı demişsiniz oda duş al demiş. Gevşer anlamında. Beraber duş alalım veya cinselliğe vuracak birşey söylememiş.
Daha böyle yeniyken trip atmışsınız tuhaf yani.

Duş al mesajini böyle yorumlayan ben değilim, tartışıldı bazı arkadaşlar böyle düşününce. Ayrıca bana "duş al, sana kendimi anlatamiyor muyum" diye mesaj atan birinden saygisizligina özür beklemem trip olarak adlandırılıyorsa ne ala mualla, en kasıntı benim teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…