bıraz uzunca olmus ama okumayı basardm :) bak canım erkek arkadasının sorunları var hastaymıs kafasına da cok takıyor galıba yanı sımdıden senın yuzunden demeye baslamıs yarın bırgun daha cok ustune gelecektır hem de bu sefer tek degil anne ve ablasıyla beraber oğlum senın yuzunden böyle oldu demeler baslar... bıde eskı erkek arkadasın unuttun benı de unutursun ne demek ya bu oğlan senı hiç sevmemiş mi ? böyle karakterler hastalıklıdır yarın bırgun boynum agrıyor panık atak gecırıyorum kalbim de carpıntı var işe gidemem calısamam demeye de baslar o zaman n eyapacaksın sen mı bakacaksın ? yol yakınken bırak gitsin belli bir zaman sonra onun suclamaları sankı gercekmıs gibi kendine benım yuzumden demeye baslarsın ve boyle bır hayat gecmez bak kendi yoluna..
Çalışma konusunda sıkıntı yapacağını ben de düşünüyorum. İşe girmişti bir hafta anca durdu işte. Mühendis kendisi. Üstündeki mühendise birşey soruyormus o da anlatmıyormus. Vay efendim bana işi öğretmiyor dövcem ben bu adamı vs falan çıktı işten . bir de en son ayrılırken bir olay anlattı. Bunun dayısı kalp hastasıymış yengesi çok kıskançmış o yüzden olmuş. Ayrılmış sayısıyla yengesi ama aynı evde yaşıyorlarmış. Adam kalbinden ameliyat olmuş çocukları bizim geçinmemiz için çalışman lazım baba diyorlarmış. Ben böyle olmak istemiyorum dedi.