• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimse beni anlamıyor derdime ortak olur musunu?

bıraz uzunca olmus ama okumayı basardm :) bak canım erkek arkadasının sorunları var hastaymıs kafasına da cok takıyor galıba yanı sımdıden senın yuzunden demeye baslamıs yarın bırgun daha cok ustune gelecektır hem de bu sefer tek degil anne ve ablasıyla beraber oğlum senın yuzunden böyle oldu demeler baslar... bıde eskı erkek arkadasın unuttun benı de unutursun ne demek ya bu oğlan senı hiç sevmemiş mi ? böyle karakterler hastalıklıdır yarın bırgun boynum agrıyor panık atak gecırıyorum kalbim de carpıntı var işe gidemem calısamam demeye de baslar o zaman n eyapacaksın sen mı bakacaksın ? yol yakınken bırak gitsin belli bir zaman sonra onun suclamaları sankı gercekmıs gibi kendine benım yuzumden demeye baslarsın ve boyle bır hayat gecmez bak kendi yoluna..

Çalışma konusunda sıkıntı yapacağını ben de düşünüyorum. İşe girmişti bir hafta anca durdu işte. Mühendis kendisi. Üstündeki mühendise birşey soruyormus o da anlatmıyormus. Vay efendim bana işi öğretmiyor dövcem ben bu adamı vs falan çıktı işten . bir de en son ayrılırken bir olay anlattı. Bunun dayısı kalp hastasıymış yengesi çok kıskançmış o yüzden olmuş. Ayrılmış sayısıyla yengesi ama aynı evde yaşıyorlarmış. Adam kalbinden ameliyat olmuş çocukları bizim geçinmemiz için çalışman lazım baba diyorlarmış. Ben böyle olmak istemiyorum dedi.

Canım cidden mantık dışı, zaten baş edemezsin böylesiyle istediğim kadar zorla yani sonra bi bakmışsın sinir hastası olmuşsun. Bide kendine bakmazda sana mana bulur...

Aynennn öyle valla. Onunla ilk başladığımızda o kadar mutlu hayat dolu enerjiktim k . O da öyleydi aslında. Ya böyle sürekli beni suçladı herşeyden. Sürekli bireyleri taktı kafaya sürekli sorun çıkardı. Hiç sinirli kıskanç sesini yükselten biri değildim. Ama son zamanlarda beni suçlayıcı konustukca bağırıyordum artık ona konuşurken sinirleniyordum herşeye aileme arkadaşlarıma bile. Neden böyle davranmaya başladığımı anlamamıştım. Sonra dedi bana erkek gibisin herseye sinirleniyorsun başta böyle değildin diye.

Çalışma konusunda sıkıntı yapacağını ben de düşünüyorum. İşe girmişti bir hafta anca durdu işte. Mühendis kendisi. Üstündeki mühendise birşey soruyormus o da anlatmıyormus. Vay efendim bana işi öğretmiyor dövcem ben bu adamı vs falan çıktı işten . bir de en son ayrılırken bir olay anlattı. Bunun dayısı kalp hastasıymış yengesi çok kıskançmış o yüzden olmuş. Ayrılmış sayısıyla yengesi ama aynı evde yaşıyorlarmış. Adam kalbinden ameliyat olmuş çocukları bizim geçinmemiz için çalışman lazım baba diyorlarmış. Ben böyle olmak istemiyorum dedi.

yanı bak kendin dıyosun bı hafta dayanmıs evlendıgını dusun sureklı bı bahanesı olacak o zmaan sureklı sen mı calsacaksın sen mı bakacaksın bu adama sımdı sevıyorum dıyorsun ama bır an once kurtul bu duygulardan senın kı cok farklı alemlerde hastalıgı kafaya takmıs ve bunun sorumlusu olarak da senı goruyor boyle bı es ve boyle bı evlılık boyle bı baba olmasını ıster mısın ?

Ay sukret. Git sadaka dagit. Kurtulmussun dua et. Ben okurken bunaldim.
Ve de bir daha hicbir sevgilinin ailesinin evine nisan vs. olmadan da gitme. Bu da senin kulagina küpe olsun. Kendini agirdan al biraz.. Akilli ol.

Ailesi demiş ki biraz takıntı vardı dmr davranışları yüzünden ilerledi. Bence ailesi soktu o fikirleri kafasına. Büyü mü var bende acaba bile dedi. Ailesi demiştir muhtemelen. Erkek arkadaşım bana çok düşkündü. 2haftada yanıma gelir bırda kalırdı 3-4gün. Ailesi ben de düşündü bu kıza neden bu kadar baglı büyü mü yaptılar sana diye. Erkek arkadasımda ben de büyü mü var diye söylemişti bana. Ailesinin dolduruşuna geldi ayrılmazdık yoksa biz. Seviyorduk gerçekten. Bir de ilişkimizin basında eski erkek arkadaşımın nosunu bulmuştu telde. Günlerce uyulmadığını söyledi. Bunu taka taka hasta olmuş olabilir mi

numara meselesini takarak hasta olma ihtimali yok bence.Olması için ağır derecede takıntılı bii insan olması lazım ruh sağlığının bozuk olması gibi ciddi ölçüde yani.Bide ne olursa olsun ailesinin gazına gelen adamın sevgiside beş para etmez inan bana.Seni gerçekten Allah kurtarmış.

hastalık allah tan ama bu kişinin ki takıntı olmuş
ilerde bu takıntısı yüzünden seni de hasta eder
ailesi de zaten yüzü suratsızmış unutmaya çalış zor olcak ama unutursun illa ki

ailesi işin içinde mutlu olamzsın senı nekadar cok severse sevsın ama her zmaa ailesini dinleyecek sen arka planda kalacaksın senı msuclayacak sureklı buyu nedir ya ? bu ınsanlar senı ne sanıyo ne gozle bakıyolar ogullarını elınden alan hasta eden agzına baktıran cadı bı gelın olarak bakıyorlar bence.... mutlu olamzsın bu kadar ınsan aynı seyı soyluyo bak

ailesi işin içinde mutlu olamzsın senı nekadar cok severse sevsın ama her zmaa ailesini dinleyecek sen arka planda kalacaksın senı msuclayacak sureklı buyu nedir ya ? bu ınsanlar senı ne sanıyo ne gozle bakıyolar ogullarını elınden alan hasta eden agzına baktıran cadı bı gelın olarak bakıyorlar bence.... mutlu olamzsın bu kadar ınsan aynı seyı soyluyo bak

Sanırım öyle sanıyorlar seninle devam edersem ilaç kullanırım salak gibi gezerim yanında dedi. Bunlar hep ailesinin lafları eminim. Aslında bir çirkeflik falan yapmadım seviyorlardı beni. Ama bu en son ablasının arkadaşı olayında erkek arkadaşımın üzerine çok gittim. Ailen bana surat astı o kız gelince gülüp sohbet ettiler bana mesaj mı vermeye calısıyorlardı sana gitmeyelim demiştim beni götürdün oraya beni istemeyen dışalayan insanların yanına falan diye tartıstık baya günlerce sürdü. O kız senin niye gözünün içine bakıyordu öyle gördüm falan dedim. Erkek arkadaşım da o kapalı yapmaz öyle şey falan deyince daha da deli oldum. O kapalı iyi ben acık kötü müyüm falan diye uzadı yoksa uzatmazdım. Bu olayı ailesine anlatmış. Onların evine gelen gidene karışan çirkef biri durumuna düştüm anlıcağın. :( halbuki öyle bir insan değilim. Hep demişimdir kayınvalidem ile arkadaş gibi olmak isterim diye.

Bence sevgiliniz bir panik atak hastasi..ve sizi seviyor

Seviyorsa neden 1aydır ulaşmadı bana. Seviyordu önceden hem de çok. Ama sevgisi bitt . İçimden bir ses dönecek diyor ama uzun zaman sonra. Dönse nasıl olcaz gerçi orası da var. Olamayız ki artık

Ay sukret. Git sadaka dagit. Kurtulmussun dua et. Ben okurken bunaldim.
Ve de bir daha hicbir sevgilinin ailesinin evine nisan vs. olmadan da gitme. Bu da senin kulagina küpe olsun. Kendini agirdan al biraz.. Akilli ol.

Ben de öyle düşünüyorum ama erkek arladasım dinlemedi ayıp olur gidelim diye tutturuyordu. Aslında erkek arkadasım seviyordu beni ve ailesine alışmamı istiyordu kötü niyeti yoktu ama dediğiniz gibi gidilmemesi gerek.

Sanırım öyle sanıyorlar seninle devam edersem ilaç kullanırım salak gibi gezerim yanında dedi. Bunlar hep ailesinin lafları eminim. Aslında bir çirkeflik falan yapmadım seviyorlardı beni. Ama bu en son ablasının arkadaşı olayında erkek arkadaşımın üzerine çok gittim. Ailen bana surat astı o kız gelince gülüp sohbet ettiler bana mesaj mı vermeye calısıyorlardı sana gitmeyelim demiştim beni götürdün oraya beni istemeyen dışalayan insanların yanına falan diye tartıstık baya günlerce sürdü. O kız senin niye gözünün içine bakıyordu öyle gördüm falan dedim. Erkek arkadaşım da o kapalı yapmaz öyle şey falan deyince daha da deli oldum. O kapalı iyi ben acık kötü müyüm falan diye uzadı yoksa uzatmazdım. Bu olayı ailesine anlatmış. Onların evine gelen gidene karışan çirkef biri durumuna düştüm anlıcağın. :KK43: halbuki öyle bir insan değilim. Hep demişimdir kayınvalidem ile arkadaş gibi olmak isterim diye.

canım bı kac hatan var daha sevgılısınız ne var da evıne gıdıyosun ıclerıne bu kakadr gırıyosun bıde simdiden gardını almıssın soyleler boyleler demıssın... zaten aılenın ıstedıgı kapalı hanım hanımcık bı gelin güya sen acıksın ya bu bahaneleri... ıkıncı hata sevgilinin neden aranızda olan münakasayı aılesıne anlatıyor bı oğlan annesı ve ablası bos durur mu ellerı agızları armut mu topluyor tabıkı de oglunu kardesını doldurusa getırecek... he bır de şu konu var senınle olmaya devam edersem ılac kullanırım falan demeler zaten kafasında kalbınde bıtırmıs bu ılıskıyı... bırak ne halı varsa görsun ilaç mı kullanacak panaık atak mı olacak kapalı bırıyle mı evlenecek. alısenın agzına bu kadar bakan sevgilisiyle ailesi arasındaki mesafeyi koreyamayan birinden hiç bisey yapmasını bekleyemezsin. üzülme ve yoluna bak yoksa sonra daha cok uzulursun.

Ben okurken bunaldım sen nasıl yaşıyor(ve de istiyorsun)böyle bir ilişkiyi.

Ben okurken bunaldım sen nasıl yaşıyor(ve de istiyorsun)böyle bir ilişkiyi.

Ben de çok bunalıyordum zaten. Tek endişem onu ben mi hasta ettim gerçekten düşüncesiydi. Ama şimdilerde aklıma geliyor davranışları. Baştan beri takıntıları vardı. Ben kimseye böyle zarar vermek istemem o beni suçladıkca ben de bunu kabul etmişim.

canım bı kac hatan var daha sevgılısınız ne var da evıne gıdıyosun ıclerıne bu kakadr gırıyosun bıde simdiden gardını almıssın soyleler boyleler demıssın... zaten aılenın ıstedıgı kapalı hanım hanımcık bı gelin güya sen acıksın ya bu bahaneleri... ıkıncı hata sevgilinin neden aranızda olan münakasayı aılesıne anlatıyor bı oğlan annesı ve ablası bos durur mu ellerı agızları armut mu topluyor tabıkı de oglunu kardesını doldurusa getırecek... he bır de şu konu var senınle olmaya devam edersem ılac kullanırım falan demeler zaten kafasında kalbınde bıtırmıs bu ılıskıyı... bırak ne halı varsa görsun ilaç mı kullanacak panaık atak mı olacak kapalı bırıyle mı evlenecek. alısenın agzına bu kadar bakan sevgilisiyle ailesi arasındaki mesafeyi koreyamayan birinden hiç bisey yapmasını bekleyemezsin. üzülme ve yoluna bak yoksa sonra daha cok uzulursun.

Ailesinin içine girmek hiç istemedim. O zorla gidelim bi görün ayıp olur diyordu.mecburen gidiyordum. Ayrılırken git hayatımdan başkasını kötü yap dedi bana. Ya o kadar çok düşündüm ki böyle kötü yapmış mıyımdır diye. Onu kıskanmam kısıtlamam bile bir elin 5parmağını geçmiyor. Yurttaki oda arkadaşlarım bile diyor sen sinirliyken bile sakince kendini anlatmaya çalışıyorsun hiç kıskanmıyorsun ben sevgilime senin davrandıgın gibi davranabilsem gül gibi geçiniriz diyorlar. Kendimden kuşkuya düştüm resmen benim de psikolojim bozuldu sanki.

Sanırım öyle sanıyorlar seninle devam edersem ilaç kullanırım salak gibi gezerim yanında dedi. Bunlar hep ailesinin lafları eminim. Aslında bir çirkeflik falan yapmadım seviyorlardı beni. Ama bu en son ablasının arkadaşı olayında erkek arkadaşımın üzerine çok gittim. Ailen bana surat astı o kız gelince gülüp sohbet ettiler bana mesaj mı vermeye calısıyorlardı sana gitmeyelim demiştim beni götürdün oraya beni istemeyen dışalayan insanların yanına falan diye tartıstık baya günlerce sürdü. O kız senin niye gözünün içine bakıyordu öyle gördüm falan dedim. Erkek arkadaşım da o kapalı yapmaz öyle şey falan deyince daha da deli oldum. O kapalı iyi ben acık kötü müyüm falan diye uzadı yoksa uzatmazdım. Bu olayı ailesine anlatmış. Onların evine gelen gidene karışan çirkef biri durumuna düştüm anlıcağın. :KK43: halbuki öyle bir insan değilim. Hep demişimdir kayınvalidem ile arkadaş gibi olmak isterim diye.
Kv ile arkadaş olmak diye bir şey yok bunu ilerde anlarsın zaten.
Arada resmiyet vs.olmadan da asla aileleyle tanışma birdahaki iilişkinde bu sana tecrübe olsun işte.
Bu ruh hastasından kurtulduğun için de git sokaktaki çocuklara çikolata şeker falan dağıt.
Şimdi olmasa ilerde zaten bitermiş bu ilişki.senin yüzünden hasta oldum demiş çünkü sana kendini kötü hissettirecek kendisi hasta bir melek olacak.
Sürekli kendi hastalıklarını anlatan negatif insanlardan nefret ederim.

Ailesinin içine girmek hiç istemedim. O zorla gidelim bi görün ayıp olur diyordu.mecburen gidiyordum. Ayrılırken git hayatımdan başkasını kötü yap dedi bana. Ya o kadar çok düşündüm ki böyle kötü yapmış mıyımdır diye. Onu kıskanmam kısıtlamam bile bir elin 5parmağını geçmiyor. Yurttaki oda arkadaşlarım bile diyor sen sinirliyken bile sakince kendini anlatmaya çalışıyorsun hiç kıskanmıyorsun ben sevgilime senin davrandıgın gibi davranabilsem gül gibi geçiniriz diyorlar. Kendimden kuşkuya düştüm resmen benim de psikolojim bozuldu sanki.

bak canım anlattıkca cıkıyo ortaya bıseyler bastaa ne dıyordun benı sevıyo aılesı yuzunden boyle dıyordun ama tamamen senı kotu gösterebilen bırıyle olmaz... hayatımdan gt baskasını kotu yap ne demek ya neyın kafasını yasıyo bu oğlan cocugu... tamamen hastalıklı bır karakter. ınsanlrda ne hastalıklar var böyle davranmıyor bı panık atak oldum diye bu kadar da olmaz kı... sen nesın onun ıcın gunah kecısı mı? o kafasında yasıyor bıseylerı sonra olayalrı buyutuyor ve aılesınınde etkısıyle tek suclu sen oluyorsun yanı o oyle olmasını ıstıyor.. seven bır ınsan sevdiğine bunu yapamaz.

Şimdi seviyorsun yarin evlenince konu acarsin.Hastalıklarından gına geldi diye.Yol ver gitsin.

Ya deli misin kaç kurtar kendini ,böyle adamla bi ömür nasil mutlu olabileceğini düşünüyorsun,bakın Allah bizlere hayatımızı birleştirilmeden önce biseyleri gösterir sen saniyirmusun evlenirsen aşkın bir ömür boyu gidecek hele bu adamla aman aman aman

Back