Kilosundan Memnun Olmayan Eylül Anneleriii !..

ay cidden şimdi ben 50 kiloluk b,irini görsem ay ne kadar zayıfsın diyorum eşime diyorum ki ben de bu kadar zayıf mıyfım yani maalesef o kadar alışmışım ki bu yeni kilolu halime normalim gibi geliyor

arkadaşlar aranızda pasif spor aleti kullanan varmı ben VibroShape almayı düşünüyorumd acaba işe yararmı

Gulden ıse yarayacagını sanmıyorum be canım.. :1no2:
zaten cogu hemen bozuluyormus.. oturdugun yerden zayıflamak bence dunyanın kuralına aykırı :)
para tuzagı gıbı gelıyor bılmem.. ama cabuk bozuldugunu cok duydum onun..
:1no2:

elbette oturarak mümkün değil bacımda yürüyüş üstüne mekik çekemediğim için kullanırsam bu sinir olduğum göbüşümü kurtulurmuyum diye kara kara düşünüyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

öğlen tavuk çorbası içtin 2 dilim etimek+ salata. şu anda havuç yiyorum

Slm.kilolarından şikayetçi canım arkadaşlarım ooff bu çocuk yüzünden sanırım diyete filan gerek kalmayacak sabahtan beri yediğim sadece 1 pk.bisküvi ve yanında şekersiz çay hiçbişeye vaktim yok şimdi uyududa biraz belki bişeyler atıştırabilirim çok düzensiz öğünlerim ama bikaç gündür tartılmıyorum belki biraz değişiklik olmuştur açım valla aççç(

Bende canım bende benım 10 kılo vermem lazım.. verecegız ınsallah..
bırbırımızden destek alalım hırs alalım yapalım bak bız aytenle ıddıalastık bıle.. kaydirigubbakcemile3

öğlen tavuk çorbası içtin 2 dilim etimek+ salata. şu anda havuç yiyorum
Süpersin canım benım, ben corbayı aksama bırakıyrum mecbur yemek saatı gec oldugu ıcın en azından hafıf olsun dıye.. benneyaptımki

Ayten maşşallah bacım azmine hayranım valla hepimizden önce zayıflayacan sen sanırım ah bide ben düzene sokabilsem

ayy ağzından bal damlıyo gülşahcım yaa inşalllahhhhhhhhhh hedefim 10 kg dan kurtulmak zaten bir kurtulayım size fotoğraflarımı göstericem. :lepi:

slm bende geldim.:smiley-cool:

boy:1.62
şu anki kilo:56-57 arası gidip geliyor -tatlicadiarzu-
olmam gereken kilo :50

55 kilo ile hamile kalmıştım.şimdi ilk hedefimi kısa tutayım bari 1,5-2 kilo vermem lazım ilk olarak.

hadi bakalım hepimize kolay gelsin.

halime dalgamı geçiyon bacım 1-2 kilo vermede ne var diyetsiz bile verirsin biz napalım şuna bak ya 1,62 boy 56-57 kilosun bide eee nerde fazlalık kaydirigubbakcemile

betülcüm valla burda hırslanıyorum zaten böle halimeciğim salihacım yazdıkça hırs yapıyorum :jeyyar:

oh bacıım ohh sende bendensin desenekaydirigubbakcemile5
biz az vercez allahtan oooh:dance::dance:
darısı cıtırlaşmaya çalışanlara...:sm_cool:kaydirigubbakcemile2

hırs yap bacım yap iyi ya işte bak sizi eritiyom bir bir...:jeyyar::jeyyar:hihoyyyt
hadii bakeemm gitsiin löp etler:roflol:kaydirigubbakcemile2

ne dıyorsun yahu sennn 1,5-2 mıı klava:
aa sırf sızın yuzunuden zayıflıcaz heee.... kaydirigubbakcemile3

kızlar ya bi fikrim var ama cesret edebilen olur mu bilmem herkes şu anki şişko halinin resmini koysun delikafadulden belki halimizden utanır da zayıflarız

kızlar ya bi fikrim var ama cesret edebilen olur mu bilmem herkes şu anki şişko halinin resmini koysun delikafadulden belki halimizden utanır da zayıflarız

Aneeeeeeeee delikafadulden ben kacıyooommm delikafadulden
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

fatma koyucam şimdi ben.ayten aynı zaman da senin için bu resim.ya nolur dalga geçin birazda gaza geleyim.dışarı çıkmaya utanır oldum.benim annem kilolu biraz.eskiden onun bi kazağına 3 özlem sığardı.şimdi bir özlem anca oluyo.arada onun kıyafetlerinden giyiyorum.herşey aklıma gelirdide böyle olacağım aklıma gelmezdi ya.
[img=http://img26.imageshack.us/img26/7735/57007216.jpg]

valla dalga geçemiycem gayet hoşsun.
hem moral bozukluğuyla kilo verilmez canım benim. moralini motivasyonunu yüksek tut.
moralini bozdukça yemeğe sarılırsın.
tabiki yinede kilo ver güzelliğine güzellik katarsın hemde sağlık açısındanda önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…