- 18 Ağustos 2007
- 4.876
- 6
Vaoow tebrık ederrııımmm... :hooray:
Devamının gelmesı dılegıyle canımm.. hadı bakalım gıdecekler baska yolu yookk değil mii :lepi:
saol betüşüm
hepimiz vericez inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vaoow tebrık ederrııımmm... :hooray:
Devamının gelmesı dılegıyle canımm.. hadı bakalım gıdecekler baska yolu yookk değil mii :lepi:
fatma koyucam şimdi ben.ayten aynı zaman da senin için bu resim.ya nolur dalga geçin birazda gaza geleyim.dışarı çıkmaya utanır oldum.benim annem kilolu biraz.eskiden onun bi kazağına 3 özlem sığardı.şimdi bir özlem anca oluyo.arada onun kıyafetlerinden giyiyorum.herşey aklıma gelirdide böyle olacağım aklıma gelmezdi ya.
Betülcüm ne güzel bi konu başlığı açmışsın inş hepimiz istediğimiz kilolara gelebiliriz.
Bu kilo konusunda sana katılıyorum ancak çok zayıf insanlar kilo aldığında yakışabiliyor bence, yoksa fazlası kimse de iyi durmuyor.
Bi de beni kimse gaza getiremiyor kim ne derse desin benim kendi beynimde buna karar vermem lazım önce.Uzun süredir karar vermiş durumdayım da bi türlü uygulamaya geçemiyorum.Demek ki tam olarak karar verememişim.Ama burada el birliğiyle verebiliriz inş.
Günaydınlar herkese..Şimdi pc.nin başında atıştırıyorum bişeyler 2 tane simit yedim çokmu abarttımki yanındada çay ama bi düzene oturtamıyorum malesef
Haklısın tabı kı canım ınsan kendı karar vermedıkce kım ne derse desın azım olmaz..
Bende oyle ancak kendım ısteyınce yapıyorum çoğu şeyi eger ıstemezsem kım ne derse desın yanı bu sadece kılo meselesınde degıl herseyde..
Ama artık bunaldım gercekten.. bana çıtır bır anne olmak yakısır bu yasta koca kadın gıbı olmak yakısmıyor dıyorum.. fotograflarda kendımı gormeye bıle dayanamıyorum ne yazık kı.. :1no2:
Aytende de rıca ettım bak resmıme ama kesınlıkle dogruyu soyleyeceksın dedım o oncekı halımıde bıldııg ıcın dobraca yorum yaptı ve bana da ıyıce hırs oldu.. kaydirigubbakcemile3
Bırde ıddıa ya gırdık karsılık lı.. bakalım Allah kerım ıkımızde kazanırız umarım.. :1rolleyes:
Haklısın tabı kı canım ınsan kendı karar vermedıkce kım ne derse desın azım olmaz..
Bende oyle ancak kendım ısteyınce yapıyorum çoğu şeyi eger ıstemezsem kım ne derse desın yanı bu sadece kılo meselesınde degıl herseyde..
Ama artık bunaldım gercekten.. bana çıtır bır anne olmak yakısır bu yasta koca kadın gıbı olmak yakısmıyor dıyorum.. fotograflarda kendımı gormeye bıle dayanamıyorum ne yazık kı.. :1no2:
Aytende de rıca ettım bak resmıme ama kesınlıkle dogruyu soyleyeceksın dedım o oncekı halımıde bıldııg ıcın dobraca yorum yaptı ve bana da ıyıce hırs oldu.. kaydirigubbakcemile3
Bırde ıddıa ya gırdık karsılık lı.. bakalım Allah kerım ıkımızde kazanırız umarım.. :1rolleyes:
günaydın bende geldim ama ben öğün işini tutturamıyorum yaa yarım saat önce kahvaltı yaptım
2 dilim kepek ekmeği
4 yeşil zeytin
1 kiprit kutusu ligt peynir
1 su fincan az şekerli çay ve domates ve salatalık
ama öğle aram yok benim eşimde 5,30 gibi geliyor diye arada meyveyle falan geçişştiriyorum