Kilosundan Memnun Olmayan Eylül Anneleriii !..

Süpersin yavriiii...... tebriikk tebrikk.... :lepi:

tebriklerrrrkaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile5 :teytey::teytey:

kızlar bır haftadır fılan yeme duzenımı bıraz degıstırdım o yuzden yazmıyordum buraya yanlıs ornek olmasın dıye ama yazacagım artık yoksa olucek burası...

sabah; nesfit + süt
1.Ara; Halley
öğle; 3 sigara böreği, 1 kuc. kutu. ton, şeftali suyu
2.Ara; ---
Aksam; nesfit+süt yada 1 por. karnıbahar yıcem yanında yogurtla...

dedim ama aksam yanı saat 5 te sucuklu yumurta yidim yanına az peynır ve seftalı suyu 2 dıl kepk ekmek... :tomato:

daha yemıyom bısıı...
:mymeka:

biz bahtsızlardan başka diyet yapan yok sanırsam betüşcüm
aytoş vardı artık oda pek uğramıyiii

Anam hepsi fazlalıklarıylan cok içiçe olmus da buraya ıhtııyacları kalmamıs herhal... heh bız ıkımız fıdan gıbı olak bosver şişkoları... :dilcikar: :1ninca: :jeyyar:

Anam hepsi fazlalıklarıylan cok içiçe olmus da buraya ıhtııyacları kalmamıs herhal... heh bız ıkımız fıdan gıbı olak bosver şişkoları... :dilcikar: :1ninca: :jeyyar:

ben kendimi kısa bir süreliğine nadasa bıraktım

klava:klava: ben geliyom peşünüzden ama düzenli yapamıyom dieti bacım nedem bennn o yüzden gelip arada bi bakıyom yazılanlaraaa benim migren tansiyon ve mide sorunu yüzünden öle katı diet olmuyor düzenliyiyim diyom onuda yapamıyom ceylin yüzünden 1 gün oluyor ertesi gün bozuluyor işte o nedenle ben hafif yemeye çalışıyom ama saatler uymuyor akşam 7 den sonra bişii yememeye gayret ediyom işte bide su içmeyi çoğaltabilsem anacım su içmek istemiyor canım yawww günde 1 litre su ancak içebiliyom resmen ben:1no2:

bide ben temmuz ortası veya sonu rizeye gidicem eşimin memleketine eltilerim görümcem vss millet beni bekliyor meraktan çatlıyorlar resmen çünki en düzgün fizik bendeydi yaa şimdi dalga geçmek için beni bekliyorlar en çokta gıcık büyük eltim bekşiyor aten pek görüşmeyiz rizeden rizeye yanii okadar onu hiç sevmiyom o nedenle birde bu konuda eline laf vermek istemiyom

Anam dunurum bosver canım sen sıkma canını... sen su ıcmeye alıstır kendını yavastan..
saatlerı de bosver.. ekmegını azalt.. ne zaman acıkırsan ye ama yemek ye hafıf seyler ye.. abur cuburu bıtır... yanı bıtır derken yeyıp degıl hayatından cıkar :roflol:... bol suyla aksam 7 den snra brsey yemeyıp bırazda meyveye yuklen saat ogun bosver sen ne zaman bos bulursan yap bunları... emımın yıne farkeedecektır...

gız senin güzelliğin yeter onlara
boşver takma kafana verirsin yavaş yavaş

kızlar bır haftadır fılan yeme duzenımı bıraz degıstırdım o yuzden yazmıyordum buraya yanlıs ornek olmasın dıye ama yazacagım artık yoksa olucek burası...

betüş ben geldüüm... ıkı gundur annemlerde kaldım oyuzden fırsat bulamadım gırmeye. annemın guzel yemeklerı sayesınde de dıyete bıraz ara vermış oldum malesef ama yıne dıkkat edıcem bugunden sonra. sen ne alemdesın

Bende de ufak ufak bozulmalar oldu bıraz canım bu ara..ama hepten salmadım..
bazen ara ognuler bazen ara ogunler duzensız oldu... bu ara canım cok tatlı ıstıyo ama bılıyorum kı yedıkce yııyesı gelıyor ınsanın sonu yok.. kendımı frenlemeye calısıyorum ıste.. :tomato:

kızlaar nirdesiinizzz bu başlık öksüz kalmış yav betüş nerelerdesin burayada uğrayalım ihmAL etmeyelim...
ben bu aralar biraz saldım kendimi bikaç gündür dikkat edemiyom fazla. bu hafta raporluyum evdeyım. sıkıntıdan fazla yıyıp kıloları gerı almasam barııı

Az once ne yaptım soylemeye utanıyorum... :çok üzgünüm:
Herkes dıyetı salmıs demekkı bır tane serap var heralde.. yoksa yazardık buraya degılmı .. kaydirigubbakcemile3
Az once esımle saldık ne varsa yedık bu saatte hemde.. :1shok: gunduz de zaten cok kotuydu. 3,5 tan sonra bırsey yememıstım oysakı bu saate kadar.... :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…