Kilosundan Memnun Olmayan Eylül Anneleriii !..

kızlar ara verdiğim rejımıme 2 gundur devam ediyorum yoksa zayıfladıgım 3 kıloyuda gerı alıcam yaa bide evde tekım tek basına bişey yiyemıyo insan .....

Arkadaşlar,

Çoook uzun zamandır buraya bir türlü yazamıyordum...Aslında "diyet"e inanmıyorum...Herşey sağlıksız ve kilo aldırıcı şeyleri bırakmak ve düzenli yemekte...Aç kalınak kilo verileceğine kesinlikle inanmıyorum..Abur cuburu bırakırsak,spor(yapamıyorsak da en azından ev içindeki hareketlerimizi arttırırsak) yaparsak,bol su içersek ve geç saatte kilo aldırıcı şeyler yemezsek ben kilo vereceğimize inanıyorum...Gerçi bunların hpsini zaten biliyoruz;ama uygulayamıyoruz...Aslında ben çok sağlıklı beslenen bir insandım ve küçüklüğümden beri sabah kalktığımda ve gece yatarken 2-3 bardağa yakın su içerim..Doktorların önerdikleri bütün şeyler zaten yıllardır benim yaşam biçimim;ama hamilelikte biraz abur cubura düştüm ve de geç saatlerde çok yedim..Bunlardan dolayı vücudumdaki bölgesel yağ oranı arttı..Bendeki kilodan çok bölgesel fazlalık...1.70 boyundayım ve kilom şu an 67,4 ve de yaşım 34;hatta 35'ten gün aldım...Sanırım Eylül 2008 anneleri içerisinde en yaşlısı benim listeden gördüğüm kadarıyla...Kilo yaş ve boyla da alakalı...O yüzden hepimiz yaşımıza ve boyumuza göre kilomuzun fazla veya normal olduğunu düşünmeliyiz... Ben 14 gündür Seda Sayan'ın reklamını yaptığı şu kapsülden kullanıyorum..Belki isim vermem doğru olmaz diye yamadım,ama mahsuru yoksa sonra yazabilirim...ıçmeye başlamadan önce kilom "68,1" idi ve yağ oranım "18,3 kg."dı...Şimdi "67,4 kg." olmuşum ve yağ oranım da "17,6 kg."a düşmüş.. Bu markanın jeli de aynı zamanda kullanıyorum..Günde 3 defa kullanmak gerekmiş;ama ben 2 defa kullandığım halde 10 günde bitirdim ve şimdi 2.sini sipariş ettim...Jel tek başına bile bayağı inceltiyormuş..Benim basenden 3-4 cm. gitti bile...Herkese öneririm...Sabah kahvaltıdan önce kapsülü alıyorum..Bazılarının iştahını kesiyormuş;ama ben zaten çok iştahlı biri olmadığım için beni bol bol susattı...Ben zaten günde 2-3 lt. su içiyordum;şimdi o 4-5 lt.ye çıktı...Acayip susatıyor. Su içemeyen arkadaşlara tavsiye ederim...Hepinize kolay kilo vermeler...

Arkadaşlar,

Çoook uzun zamandır buraya bir türlü yazamıyordum...Aslında "diyet"e inanmıyorum...Herşey sağlıksız ve kilo aldırıcı şeyleri bırakmak ve düzenli yemekte...Aç kalınak kilo verileceğine kesinlikle inanmıyorum..Abur cuburu bırakırsak,spor(yapamıyorsak da en azından ev içindeki hareketlerimizi arttırırsak) yaparsak,bol su içersek ve geç saatte kilo aldırıcı şeyler yemezsek ben kilo vereceğimize inanıyorum...Gerçi bunların hpsini zaten biliyoruz;ama uygulayamıyoruz...Aslında ben çok sağlıklı beslenen bir insandım ve küçüklüğümden beri sabah kalktığımda ve gece yatarken 2-3 bardağa yakın su içerim..Doktorların önerdikleri bütün şeyler zaten yıllardır benim yaşam biçimim;ama hamilelikte biraz abur cubura düştüm ve de geç saatlerde çok yedim..Bunlardan dolayı vücudumdaki bölgesel yağ oranı arttı..Bendeki kilodan çok bölgesel fazlalık...1.70 boyundayım ve kilom şu an 67,4 ve de yaşım 34;hatta 35'ten gün aldım...Sanırım Eylül 2008 anneleri içerisinde en yaşlısı benim listeden gördüğüm kadarıyla...Kilo yaş ve boyla da alakalı...O yüzden hepimiz yaşımıza ve boyumuza göre kilomuzun fazla veya normal olduğunu düşünmeliyiz... Ben 14 gündür Seda Sayan'ın reklamını yaptığı şu kapsülden kullanıyorum..Belki isim vermem doğru olmaz diye yamadım,ama mahsuru yoksa sonra yazabilirim...İçmeye başlamadan önce kilom "68,1" idi ve yağ oranım "18,3 kg."dı...Şimdi "67,4 kg." olmuşum ve yağ oranım da "17,6 kg."a düşmüş.. Bu markanın jeli de aynı zamanda kullanıyorum..Günde 3 defa kullanmak gerekmiş;ama ben 2 defa kullandığım halde 10 günde bitirdim ve şimdi 2.sini sipariş ettim...Jel tek başına bile bayağı inceltiyormuş..Benim basenden 3-4 cm. gitti bile...Herkese öneririm...Sabah kahvaltıdan önce kapsülü alıyorum..Bazılarının iştahını kesiyormuş;ama ben zaten çok iştahlı biri olmadığım için beni bol bol susattı...Ben zaten günde 2-3 lt. su içiyordum;şimdi o 4-5 lt.ye çıktı...Acayip susatıyor. Su içemeyen arkadaşlara tavsiye ederim...Hepinize kolay kilo vermeler...

slm arkadasım ben aslında kılolu saılmam dogumdan sonra az basenım kaldı az da göbek yuruyus yapıyorum ama bizim ufaklıkla olmuyo zaten mumkunse ismını yazarmısın ilacın fiyatınıda türkıyeden bende getirdeyım bende herbalife zayıflama ilaçlarının iyi oldugunu duydum ama malesef cezairde yok sanırım

Arkadaşım,

Cezayir'de ne işin var? "Hemşire" olduğunu görüyorum;ama orada yapabiliyor musun? Kusuruma bakma,merak ettim de...Takdir edersiniz ki "yurtdışı" denince genelde "Almanya,Belçika,Avusturya,..."falan geliyor insanın aklına...

Tabletin ismi "Elma-Krom",hatta sitesi http://www.elmakrom.com.tr,ben internette tesadüfen buldum ve açıkçası Seda Sayan önerdiği için güvendim...ıyi ki de güvenmişim.. "Nuslank" diye bir Hollanda firması üretmiş ve Türkiye'ye ithal ediliyor.Tüm eczanelerde de bulunuyormuş.ıstersen Türkiye'de bir tanıdığın eczaneden alıp sana da gönderebilir. Jelin de ismi "Nuslank X-Tra Jel"....Herkese kolay ve sağlıklı zayıflamalar...

emetu tesekkür ederım saol bakalım siparış vercem gelen olursa... ben ebeyım canım suan çalışmıyorum burdada çalışmam için teklıfler oldu çok türk var mış burda ben daha tanısamadım ama :KK43: bebeişim daha 7 aylık burda guvenıpde bırakacagım kımse yok... maddi olarakta su an sıkıntımız olmadıgı için bi süre bebeişime kendım bakmak ıstıyorum.. ben daha önce fas' da ildim 2 sene kaldım orda eşim firma değiştirince cezaire geldik.. işte böle canım... krizde iş nerdeyse sende ordasın durumu hoş eşim seviyo yurt dısında olmayı isteyerek geldık buraya ama ben daha alışamadım malesefffff....

Canım ya ben topikte demıstım ya uzun uzun soğan suyunu... kaydirigubbakcemile3
Aytende oyle basladı zateen... sabah ac karnına 1 orta boy soğanı 8 e böl, 2, 5 bardak su koy 15 dl kaynat suz, yarım lımona yakın sık ılık-sıcak iç.. :)

canımmmm, bebeğimiz henüz 7,5-8 aylık süt veridğimiz için soğan suyu sütümüzü acılaştırmıyormu?Bildiğim kadarıyla soğan. sarımsak sütün tadını acıtıyor.

Sabhları işe giderken haftada 2-3 gün ben yürüyerek geliyorum. yarım saat kadar, birde 3 beyazı azaltmaya çalışıyorum , şu anda 2 kg. verdim bir ay içerisinde

ben tekrar geldim arkadaşlar bu ara diyeti bırakmıştım, çünkü kilo vermem durmuştu. bugün sabah başladın bismillah. 55,4 üm 50 olmak istiyorum

Eveeeettt bende geldım alkisalkisalkis bugun aytenle habersız olarak baslamısız tekrar tesaduf oldu... hihoyyyt
1 haftayı geckın dıyetım bozulmustu bıraz bı gun guzel uygulasam dıger gun bozmustum dagıldı az.. olsun metabolızma sasmıs olur hıc olmazsa... :)
Bugun aksama dogru ne yedıklerımı yazarak kaldıgımız yerden devam edıyorum.. kaydirigubbakcemile2

canımmmm, bebeğimiz henüz 7,5-8 aylık süt veridğimiz için soğan suyu sütümüzü acılaştırmıyormu?Bildiğim kadarıyla soğan. sarımsak sütün tadını acıtıyor.

Sabhları işe giderken haftada 2-3 gün ben yürüyerek geliyorum. yarım saat kadar, birde 3 beyazı azaltmaya çalışıyorum , şu anda 2 kg. verdim bir ay içerisinde

Yok canım uyguladıgımız zaman bır sıkayetımız olmadı sutle emzırmekle ılgılı..
Zaten sut te yaptıgını soyluyorlar bılmıyorum.. ayrıca yaptıgımız dıyetten zıyade duzenlı beslenme oldugu ıcın sute zararından cok faydası bıle var kalıtelı yapar cunku..
Ama zaten artık gunduzlerı ek gıda yıyıp gecelerı emıyorlar sadece..

Arkadaşlar,

Çoook uzun zamandır buraya bir türlü yazamıyordum...Aslında "diyet"e inanmıyorum...Herşey sağlıksız ve kilo aldırıcı şeyleri bırakmak ve düzenli yemekte...Aç kalınak kilo verileceğine kesinlikle inanmıyorum..Abur cuburu bırakırsak,spor(yapamıyorsak da en azından ev içindeki hareketlerimizi arttırırsak) yaparsak,bol su içersek ve geç saatte kilo aldırıcı şeyler yemezsek ben kilo vereceğimize inanıyorum...Gerçi bunların hpsini zaten biliyoruz;ama uygulayamıyoruz...Aslında ben çok sağlıklı beslenen bir insandım ve küçüklüğümden beri sabah kalktığımda ve gece yatarken 2-3 bardağa yakın su içerim..Doktorların önerdikleri bütün şeyler zaten yıllardır benim yaşam biçimim;ama hamilelikte biraz abur cubura düştüm ve de geç saatlerde çok yedim..Bunlardan dolayı vücudumdaki bölgesel yağ oranı arttı..Bendeki kilodan çok bölgesel fazlalık...1.70 boyundayım ve kilom şu an 67,4 ve de yaşım 34;hatta 35'ten gün aldım...Sanırım Eylül 2008 anneleri içerisinde en yaşlısı benim listeden gördüğüm kadarıyla...Kilo yaş ve boyla da alakalı...O yüzden hepimiz yaşımıza ve boyumuza göre kilomuzun fazla veya normal olduğunu düşünmeliyiz... Ben 14 gündür Seda Sayan'ın reklamını yaptığı şu kapsülden kullanıyorum..Belki isim vermem doğru olmaz diye yamadım,ama mahsuru yoksa sonra yazabilirim...İçmeye başlamadan önce kilom "68,1" idi ve yağ oranım "18,3 kg."dı...Şimdi "67,4 kg." olmuşum ve yağ oranım da "17,6 kg."a düşmüş.. Bu markanın jeli de aynı zamanda kullanıyorum..Günde 3 defa kullanmak gerekmiş;ama ben 2 defa kullandığım halde 10 günde bitirdim ve şimdi 2.sini sipariş ettim...Jel tek başına bile bayağı inceltiyormuş..Benim basenden 3-4 cm. gitti bile...Herkese öneririm...Sabah kahvaltıdan önce kapsülü alıyorum..Bazılarının iştahını kesiyormuş;ama ben zaten çok iştahlı biri olmadığım için beni bol bol susattı...Ben zaten günde 2-3 lt. su içiyordum;şimdi o 4-5 lt.ye çıktı...Acayip susatıyor. Su içemeyen arkadaşlara tavsiye ederim...Hepinize kolay kilo vermeler...

mrb canım, bebeğini emziriyormusun, yani emzirirkende bu ilacı kullanabiliyormuyuz?

kızlar bende yarın baslıycam tekrar dıyete... baktım sızlerde tekrar baslamıssınız banada gaz geldıı:)) betüş bende soğan suyunu denıycem. 15 gün yapıp ara mı vermek gerekiyodu canım?

evet oyleydı elifcım... ben tekrar yapmıcam ama onu baska bırsey denıcem 5 ı bı yerde olabılır...

evet betül o çayı emzirenler içemezmiş ben de öyle okumuştum

dün yediklerim

sabah 1 yumurta rafadan
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı bal

öğlen 2 adet patlıcan dolması
yoğurt bolca
2 kaşık makarna

akşam
3 adet köfte

itiraf edeyim dün böyle 3 tane mi ne gofret yedim
1 kase yoğurt

Son düzenleme:
bu arada ben elma sirkeside içmeye başladım. 1 yemek kaşığı bir bardak ılık suya karıştırıp içiyorum sabahları.

canım 5i bi yerde çayını emzirenler içemiyor diye biliyorum. ender saraç söylemişti.ama sen yinede araştır öyle başla.

evet betül o çayı emzirenler içemezmiş ben de öyle okumuştum

Aa oylemı bakayım kızlar arastırayım tesekkurler..
a.s.
bu arada ben elma sirkeside içmeye başladım. 1 yemek kaşığı bir bardak ılık suya karıştırıp içiyorum sabahları.

1 yemek kasıgı bır bardak ıcın cok degıl mı ?
Sadece sabahlarımı ıcıyorsun ? ne zaman basladın etkı farkedıyormusun ?

Röportaj yapiik bak... alkisalkisalkis

Dün yediklerim;

Sabah; 1 has. yumurta, 1,5 dil. ekmek, salatalık, domates, bıber, peynır, maydonoz...
1.Ara; 1 muz
Öğle; makarna, tavuk göğsü
2.Ara; 5 fındık
Akşam (17.00 de) ; nesfit+süt
3.Ara; yarım portakal

2,5 lt su..

Son düzenleme:

Aa oylemı bakayım kızlar arastırayım tesekkurler..
a.s.

1 yemek kasıgı bır bardak ıcın cok degıl mı ?
Sadece sabahlarımı ıcıyorsun ? ne zaman basladın etkı farkedıyormusun ?

Röportaj yapiik bak... alkisalkisalkis

kıss sen dedin ya 3 öğün çok diye vallaa ben geçen salı başladım. sen dedikten sonrada sadece sabahları içiyorum, yok bana çok gelmiyo 1 yemek kaşığı henüz bir etki görmedim ben belim incelsin istiyorum, twister mıdır nedir ondan bile aldımmm.

kıss sen dedin ya 3 öğün çok diye vallaa ben geçen salı başladım. sen dedikten sonrada sadece sabahları içiyorum, yok bana çok gelmiyo 1 yemek kaşığı henüz bir etki görmedim ben belim incelsin istiyorum, twister mıdır nedir ondan bile aldımmm.

Yok ıste ondan sordum dıger ogunler ıcıyormusun dıye... ıcmıyormusnu eyıı... kaydirigubbakcemile3
Istah acısından bır etkı gormedın mı... benneyaptımki

X