aytoş twister ı kullanıyormusun bende aldım kullanıyorum günde 10 dk filankıss sen dedin ya 3 öğün çok diye vallaa ben geçen salı başladım. sen dedikten sonrada sadece sabahları içiyorum, yok bana çok gelmiyo 1 yemek kaşığı henüz bir etki görmedim ben belim incelsin istiyorum, twister mıdır nedir ondan bile aldımmm.
aytoş twister ı kullanıyormusun bende aldım kullanıyorum günde 10 dk filan
tabi başka egzersizlerde yapıyom
sorma kızz aldım internetten, biraz pahalıya geldi bana normalde 6 lira falan bir sitede ben 14 e almışım ehüüüüüüüüüüüüüüüüüsenağlama eşim gördü bir kere onun üstünde beni git hayatım yaa ne bu didi senağlama sen anlamzsın sen git dedim bende kaydirigubbakcemile3
Twister ı bı anlatın daaa....
canım Twister ı ben spor salonunda yapıyorm, yerde yuvarlak bir disk, sağa sola hareket ettiriyosun, belini inceltmek için, ben diğer hareketlerle birlikte 3 dk yapıyorum, hemen belimde yanma oluyo, çok işe yarıyo anlıycan :)
kızlar bu alete gerek varmı bel cevırme hareketı norml sopa yada uygun edevatlada yapılıyo ben oyle yapıyordum yanı.. CADIARZU
Nerdesınız be dogru duzgun gelmıyonuz sorumluluk duygunuz yokmu sızın bu dopiği kendumemı actım ben şişkolar.. :mymeka:
Aa oylemı bakayım kızlar arastırayım tesekkurler.. a.s.
1 yemek kasıgı bır bardak ıcın cok degıl mı ?
Sadece sabahlarımı ıcıyorsun ? ne zaman basladın etkı farkedıyormusun ?
Röportaj yapiik bak... alkisalkisalkis
emetu tesekkür ederım saol bakalım siparış vercem gelen olursa... ben ebeyım canım suan çalışmıyorum burdada çalışmam için teklıfler oldu çok türk var mış burda ben daha tanısamadım amabebeişim daha 7 aylık burda guvenıpde bırakacagım kımse yok... maddi olarakta su an sıkıntımız olmadıgı için bi süre bebeişime kendım bakmak ıstıyorum.. ben daha önce fas' da ildim 2 sene kaldım orda eşim firma değiştirince cezaire geldik.. işte böle canım... krizde iş nerdeyse sende ordasın durumu hoş eşim seviyo yurt dısında olmayı isteyerek geldık buraya ama ben daha alışamadım malesefffff....
Nerdesınız be dogru duzgun gelmıyonuz sorumluluk duygunuz yokmu sızın bu dopiği kendumemı actım ben şişkolar.. :mymeka: