Kilosundan Memnun Olmayan Eylül Anneleriii !..

gül hadi bekliyom :)))Hadi döşe hadiii bekliyom hihoyyytoff bak şimdi bana neler yazcakmış önceden söyledi:))

Son düzenleme:

:mymeka::mymeka::mymeka:
Önce peşinen tokatlarımı patlatim de sonra başlayiim...
1.Ben 75 değil 70 oldum canııımmm
2.Beni kocam böyle beğeniyor,dermişiiiiiiiimmmmm
3.Şişko değil balık etliyiim
4.Lan şimdiden sonra azmettim ben de 65 e düşmezsseeeemmmm,sana baskülün resmini çekip yollicam 1 ay ver bana
5.Yollayamazsam kilo veremediğimden değil bil ki kocamın beni böyle daha çok beğenip nooooluuuur kilo verme diye ağlamasındandır
6.Şişko sana derlerrr,sarelle ve baklavaları ne çabuk unuttun
7.Ne siyah mayosu oluum ben haşemayla girem denizeee
8.Senin tosuna bişiy olmaz benim maşallhıma mı kalmış o tosbaaa
9.Ben aç mı bırakıyom kuzumu hem yiyom hem yediriyooom
10.Sensin Şişkoooooookötükedihüso:1ninca::mymeka:kaydirigubbakcemile

Aksam kı menumu sımdıden yazayım :)

1 kase corba, 1 dil kıtır ekmek..

Kıyamam ben sana bende seni böyle beğeniyorum yavrummmm:jeyyar:
Evet şişko değilsin çok güzelsinkaydirigubbakcemile2
Sayemde 65 olcan bak bu gazla benim amacımda buydu zaten:)))
Canım arkadaşım benim yaaa unuturmuyum baklavalı sarelleyi sende herkese söyleme ama iyiki birşey söyledik sana:mymeka:
Neyse hadi bu gazla sen 1 ayda adın gibi olursun Gülfidanım benimmm Şeniz

Lan Duygu bak kafamı bozma 60 olurum hatta 50 olurum sonra da feyşın tivi ye çıkarım defileye hepiniz çotannnk diye çatlarsınız ona göreeeee

Betül benim akşam menüm de aynısı ,afiyet olsuuun...

Lan Duygu bak kafamı bozma 60 olurum hatta 50 olurum sonra da feyşın tivi ye çıkarım defileye hepiniz çotannnk diye çatlarsınız ona göreeeee

Betül benim akşam menüm de aynısı ,afiyet olsuuun...

yürü be kim tutar seni olda görelim bakalım :dilcikar:ben baktım sen zayıflıyon daha çok zayıflarım hemenŞeniz

ama sana o kadar zayıflık yakışmaz arkadaşım ikimizde 60 63 falan olalım bence..

teşekkür edrim canım gamyoncuiremsu

Betülcüğüm,

Tamama canım;çok teşekkürler."Link" vermene gerek kalmadı,hatırladım. Sonunda benim de çizelgem oldu...Yuppi!!!! hihoyyyt:teytey::dance:

sabah pijamalarımla tartıldım. 57,1 kiloyum bu baskülden devam edicem artık yoluma ( yeni baskul aldım da) sabah soğan suyumu içtim. birazdan cornflex yiyeceğim.

herkese merhabalarrr ohh diyetlere başlanmış ne güzell Duygucumm Gülcümm banada gaz verin benimde ihtiyacımm varr ne olurrr. benimde 6-7 kilo vermem lazım.
ayten şu sogan suyuda neyin nesi nasıl yapıyorsun birde agız kokusu yapıyormu okula gidiyorum sonra herkes kaçmasın sabah sabah.

Ah canım yaa bi dr a görün istersen mazallah hastalanırsın hiç bişey yememişsin bende senin gibiyim hiç bişey yiyemiyorum ağzımda çoğalıyo sankidelikafadulden

yok canım ya nerdeyse 3 aydır ne veriyorum ne alıyorum kilo vermek istesem veririm yani diyete girmem gerekiyor ama bebek engel emziriyorken cesaret edemiyorum bakalım hayırlısı:)

Ayten süpersin tebriklerhihoyyyt
Ben her sabah çıplak tartılıyorum en doğru kilo o canım..Pijamalarınıda çıkar üstünü değiştiriyon ya o anda tartıl...
56 küsürlerde çıkarsın daha çok moral olur sana:lepi:
Bende iyicer şımardım 65 e düşemedim bür türlü hatta üstüne 300 gr almışım birde:çok üzgünüm:
Hep Gülün yüzünden gözü kaldı sucuklu yumurtamda:)))
Neyse bugünden itibaren bende dikkat etcem inşallah:a015:
Gül kuşum duydunmu heh bak bende yemiyom artıkın:))

Sabah:3 kayısı,2 bardak su
ıki dilim kızarmış ekmek
1 dilim tulum peyniri
1 kaşık zeytinyağı
3 zeytin
1 bardak süt ve çay

1 saat sonra :1 adet türk kahvesi

Bu arada ben sigara içmeyim dedim hiç 3 gündür anında kilo alıyorum ya olmaz böyle birşey..
3 4 tane içiyordum onuda içmeyim dedim yok yaa olmuyor:çok üzgünüm:

Ah canım yaa bi dr a görün istersen mazallah hastalanırsın hiç bişey yememişsin bende senin gibiyim hiç bişey yiyemiyorum ağzımda çoğalıyo sankidelikafadulden

aynen bacım görüneyim doktora dimiiiiii sonra neme lazımmmmm kilo milo veririmmmm valla benden adam olmazzz dün kaçırdım gene yawwwwwwww bişeye sinirlendim oturdum yedimmmmsenağlama

aynen bacım görüneyim doktora dimiiiiii sonra neme lazımmmmm kilo milo veririmmmm valla benden adam olmazzz dün kaçırdım gene yawwwwwwww bişeye sinirlendim oturdum yedimmmmsenağlama

:) ye bacım boşver battı balık yan gider hatta gel birlikte yiyelimcokacimcoook ben şimdi ara öğünde sütlaç yedim ama öğle yemeğine kapama var sütlaçta ikram ederim delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…