Kilosundan Memnun Olmayan Eylül Anneleriii !..

oh ohh maşallah kızlar diyete başlamışsınız benimde 4 kilo fazlam var eski kıyafetlerimi giymek istiyorum ama yemekte çok yiyorum engel olamıyorum ne yapayım:) sabahları fırsat buldukça plates yapıyorum bayağı faydasını gördüm tavsiye ederim doğum sonrası iç bacaklarımda yumuşama vardı oldukça toparlandım aynaya bakınca kendimi daha iyi hissediyorum eskiden çok güzeldi fiziğim hala kötü sayılmaz plates sayesinde tabi :) ama pantolonlarımın fermuarı kapanmıyor gerçi eskiden yukarı çıkmıyorlardı :) ama diyet yapmayı düşünmüyorum yakında veririm size başarılar dilerim.

ohh gitsin kilolar kızlar gitsin ama ben kendimden pek emin değilim düzene sokamayacağım bozacağım diye korkuyorum hafta sonu çok yedim çokkkk yeşilçaya da devame diyorum akşam fazla yemedim çorbadan tavuktan az az aldım bir kaşıkta yoğurt yedim ekmek yok ama 1 grisini yedim saat 6 dan sonra bişey yemeyeyim dedim ama yetiştiremedim işte napiim olmadı o an ne varsa onla idare edicem artık

Gunaydınlar... :)

Sabah ; 1 dil. kıtır ekmek, has. yumurta, çeçil peynır, maydonoz, sıkma nar suyu...

1 saat sonra bı nescafe...
şimdi ise lımonlu ıhlamur.. :)

ohhhh devam edin diete maşallah maşallahhh ben sabah gene dünki gibi yedim bende az sonra nescafe içicem bu arada kızkardeşim hersabah aç karnına sade nescafe içiyormuş birileri sölemiş onada kardeşim abla 1 haftada hiç bişii yapmadım bacaklarımda incelme oldu ve selilüt ler azaldı diyor ben onun yalancısıyımmm

kızlar ben zayıfladım sanırken kilo almısım 56 kiloyum tartıda bi yanlışlık olmuştur dıyorum bugun rejıme başlayacaktım ama sütüm yok stresten gittişimdi rejımle hepten kesılmesın dıye korkuyorum sabah bi bardak çay domates peynir bir dilim ekmek yedim...

Yurt dısında hep oyle canım ya uyandıklarında once (spor, sonra duş, sonra) sade kahve.. daha sonra kahvaltı.. kaydirigubbakcemile3

Öğlen; 1 er pors. tavuk kavurma ve makarna, 2 kasık yogurt.. şutarafagitti

Olsun hayatım moralını bozma.. gıdecek bu kılolar enınde sonunda.. sen ılk once sutune bak..
O olsun da zayıflamanın acelesı yok.. sen yıne dengelı beslen.. sebze meyve tuket sureklı meyve suları ıc kompostu yap kendıne bılıyorsan hem sutun artar hemde kalıtelı olur.. Abur cuburdan yıne uzak dur zaten aslında hayatımızda olması gereken bu ama ıste bız bunu sadece rejım beslenmesı olarak goruyoruz oyle yerlesmıs.. :)
sıkma canını canım.. :teselli:

betül ya bişey dicem sen kahvaltıyı kaçta ediyon da 13 de öğlen yemeği yiiyon çok mu erken kalkıyosunuz ben bugün 12 de ettim kahvaltı öğlen yemem artık taa akşama

mrb arkadaşlar, bugun kahvaltımı gec yaptım. 2 dılım ekmek, haşlanmıs yumurta, tereyağ, beyaz peynir; ara öğün olarak bır elma yedım. aksama mercımek corbası yapıyorum. bugun bir arkadasımı gordum, bıraz zayıfladıgımı soyledı cok mutlu olduum:)) henuz tartılmadım, rejıme tam gaz devam...

betül ya bişey dicem sen kahvaltıyı kaçta ediyon da 13 de öğlen yemeği yiiyon çok mu erken kalkıyosunuz ben bugün 12 de ettim kahvaltı öğlen yemem artık taa akşama

Evet canım erken kalkıyoruz... ortalama şöyle saatler;

7-8 gıbı kalkıyorum.. 9 da kahvaltı.. 11 de ılk ara ogun.. 13 gıbı öğle yemeği..
15 te ıkıncı ara ogun.. 18.30 gıbı aksa yemegımı de yıyıp agzımın fermuarını cekıyorum... kaydirigubbakcemile3
Aslında ben 2 ara ogun yapmıs oluyorum bu durum da ama öğle ıle aksamın arası bıraz uzun oldugu ıcın bazen 1 er saat aralarla 1 meyve bırde kahve fılan ıcebılıyorum..

akşam yemeğimi yedim ben de 3 kaşık yoğurt 1 parça ızgara tavık

evet kızlar gelelim diyetimizin faydalarına
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

geçen salı akşam yemeği ile başladığım diyetimde 64,9 kiloydum
şuan itibariyle 62,2 kiloyuuuuuuuuuuuummmmmmmmm hihoyyyt

2,7 kilo vermişimmm çok mutluyum çok :lepi:

800 gr daha gitmiş 3. haftamda.

başlangıç kilom (03.03.2009) 85.6 kg
1. hafta 10.03.2009 83.9 kg (1.7 kg gitti)
2. hafta 17.03.2009 82.4 kg (1.5kg toplamda 3.2kg gitti)
3. hafta 24.03.2009 81.6 kg (800 gr toplamda 4 kg gitti)
darısı haftaya
hedefim 55 kg

bu hafta biraz az vermişim doktor bir iki tüyo verdi listemi yeniledi. bakalım haftaya ne olacak. gerçi ben haftada yarım kilo versem iyidir diyorum. hayırlısı

olllleyyyyyyy:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
çok sevindim pes etmek yok aynen devammmm
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

tebrikleeeeer hadi tam gaz devam tüyoları sölesene kız aplacım bizde yaparız belki

Akşam; 1 pors. mantarlı patates yemeği, 1 dil kıtır, 1 dil beyz ekmek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…