Kilosundan Memnun Olmayan Eylül Anneleriii !..

Serapcım sana tebrikler canımm:)))
Bende yazayım bari pek diyet gibimi bilmem artıkkaydirigubbakcemile3
Sabah sağanda yumurta(sucuklu)3 dilim ekmek,1 bardak meyve suyu,1 bardak çay
Öğlen su:)))
Akşam kereviz yemeği ve yoğurt

ohaaaa,ne bu rejimmiii
analı,oğullu aldınız başınızı gidiyosunuuuz...
Tosunlaarrrkaydirigubbakcemile5

ya kızlar siz rejim yaptıkça benim psikolojim bozuluyo:KK43: ben bebeğimin kilosuna yansır diye cesaret edemiyorum 4 kilo fazlam var regl 2 aydır oluyorum ama az adam gibi olsa biraz veririm kilo bakalım hayırlısı ben cokacimcoook devam edeyim:)size başarılar dilerim gazanız mübarek olsun...:hooray:

ohaaaa,ne bu rejimmiii
analı,oğullu aldınız başınızı gidiyosunuuuz...
Tosunlaarrrkaydirigubbakcemile5

ay 75 kiloluk bir tulum 65.küsür kiloluk bir kadına tosunmu diyor duyamadım:)))) Hadi len sen kendine bak doğum yaptın 6 ay oldu hala loğusa gibisin kızım ben 65 küsür kiloyum,her sabahta yürüyüşümü yapıyom yazın ben bikini giyerken sen siyah mayo giycen şişko:roflol: sen düşün..Çık artık şu loğusalıktan ya 40 gün sürüyor 6 ay değildelikafaduldenOğlumunda kiloları dert oldu içine kıskananlar çatlasın.Maşallah de çocuğuma yaaa alla senin yüzünden kemik torbası gibi olursa görürsün.sütüm yarıyor şekerim sende yemek yedir seninde olurdelikafadulde

Son düzenleme:
günaydın kızlar sabah kornflex yidim yarım yağlı sütle karıştırıp.

ben bi taraftan yazılanları okuyorum bi taraftan da :KK43: cips yiyorum hep eşimin yüzünden o alıyo engel olamıyorum :)

Kızlar sakın olun yav :bbo: herkesın kılosu kendıne aaa.. kaydirigubbakcemile3

ben bi taraftan yazılanları okuyorum bi taraftan da :KK43: cips yiyorum hep eşimin yüzünden o alıyo engel olamıyorum :)

senin 4 kilo fazlan varmış canım nasıl olsa bence ye gitsin demekki metobolizman hzılı çalışıyor.

Gunaydınnlarrr... kaydirigubbakcemile2

Sabah; 1 pors. menemen, 2 dil ekmek, çeçil peynır....... 1 lokum..

Son düzenleme:
senin 4 kilo fazlan varmış canım nasıl olsa bence ye gitsin demekki metobolizman hzılı çalışıyor.

evet canım metobolizmam iyi çalışıyor doğum yaptığımın ertesi günü 9 kilo gitmişti toplam 15 kilo almıştım sonra yavaş yavaş verdim bi kaç kilom kaldığında almaya başladım yine verdim ama şu 4 kilo gitmiyo tabi gitmez hiç görmemiş gibi yemek yiyorum sadece kahvaltılarımı sağlıklı yapıyorum o kadar çikolata bile yiyorum :) eşim seviyom diye alıyo :eek:klava: bende afiyetle yiyorum ne yapayımdelikafadulden boşa mı gitsin

evet canım metobolizmam iyi çalışıyor doğum yaptığımın ertesi günü 9 kilo gitmişti toplam 15 kilo almıştım sonra yavaş yavaş verdim bi kaç kilom kaldığında almaya başladım yine verdim ama şu 4 kilo gitmiyo tabi gitmez hiç görmemiş gibi yemek yiyorum sadece kahvaltılarımı sağlıklı yapıyorum o kadar çikolata bile yiyorum :) eşim seviyom diye alıyo :eek:klava: bende afiyetle yiyorum ne yapayımdelikafadulden boşa mı gitsin

tabiki boşamı gitisn :roflol: ye gitsin ya huuuu :roflol:

Kızlar sakın olun yav :bbo: herkesın kılosu kendıne aaa.. kaydirigubbakcemile3

betül sakin olcak birşey yokki biz Gülle hep böyleyiz samimiyetten yani yanlış anlaşılmasında:1hug:
yoksa dünya bir yana şişko gülüm bir yana:roflol:

Sayra arkadasım 4 kılo pek dert sayılmaz ama senı onu 4 un katlarına cıkarmada bu gıdısle onemlı olan o.. kaydirigubbakcemile3
Valla bı yemeye verınce ınsan gerısı gelmıyor tıpkı benım dogumdan sonra yaptıgım gıbı.. cokacimcoook

benım kahvaltımda peynir domates maydonoz bir bardak az sekerli çay(sekersiz içemiyorumda)

selam arkadaslar. kılolar ne alemde bakalım. benım menüm, sabah; simit, peynir, 3 zeytin, az tereyağı, haş. yumurta, çay. ara öğün; elma. öğle; bır kase mercımek corbası bır dılım ekmek. ogle yemegınden once bır bardak ılık tarcınlı elma sırkelı su ıctım.

Öğle; kıymalı patates yemegı, 1 dil. kıtır ekmek, 3 kasık yogurt..

ben bu sabah iştahsızdımmm 3 dilim çavdar ekmeği 1 domates bir salatalık 1 fincan çay 1 şekerli 1 kibrit kutusu kadar peynir 4 zeytin dpmates salatalığa zeytinyağ ve limoın döktüm ama tuz değill veee 1 çokoprens :) napiim krizim tuttu onu yemeseydim çikolata yiyecektimmm halada kendimi iyi hisstemiyorum o çikolata mideme inmedikçeee:roflol: ha bitmedi sonra bir nescafe kahvaltıdan 1 saat sonra tabii şimdide öğlen yemeği yemedim henüz elma yiyom elimde duruyorrr:roflol:

X