kızlarrr aşk olsunn dün bana kimse cevap yazmamış bende diyete başlayacagım benide aranıza alın dedim ne yapıyorsunuz dedim ama kimse görmemişşş senağlama
betül tebriklerr ne güzel kilo vermişsin geriye dönüp yazdıklarınızımı okumam gerekiyor diyete başladıgımda geriyede dönüp okuyamamki bugünden itibarenmi takip edeyim. Duygucum suyu nasıl ılık mı içiyorsun. Aytencim sogan suyu agız kokuusu yapıyormu demiştim. günde kaç ögün yiyorsunuz. bunu görmezseniz küstüm size yerimseniben şaka bir yana müsait bir zamanda yine gelir okurum yazdıklarınızı. hepinize rejiminizde başarılar dilerimmm kolay gelsinn Allah sabır ve güç versin. kaydirigubbakcemile2:1hug:
kızlarrr aşk olsunn dün bana kimse cevap yazmamış bende diyete başlayacagım benide aranıza alın dedim ne yapıyorsunuz dedim ama kimse görmemişşş senağlama
betül tebriklerr ne güzel kilo vermişsin geriye dönüp yazdıklarınızımı okumam gerekiyor diyete başladıgımda geriyede dönüp okuyamamki bugünden itibarenmi takip edeyim. Duygucum suyu nasıl ılık mı içiyorsun. Aytencim sogan suyu agız kokuusu yapıyormu demiştim. günde kaç ögün yiyorsunuz. bunu görmezseniz küstüm size yerimseniben şaka bir yana müsait bir zamanda yine gelir okurum yazdıklarınızı. hepinize rejiminizde başarılar dilerimmm kolay gelsinn Allah sabır ve güç versin. kaydirigubbakcemile2:1hug:
a.s. ........ hihoyyyttebrikler canım ha gayret:hooray:
:teytey::teytey:bas gaza yavrum bas gazaaaaaaaaaaa kim tutar seni bas gazaaaaaaa yollar senin hiç durmaaaa hadi uçur kilolarııııııııııı :teytey::teytey:
arkadaşlar akupunktur yaptıran biri vardı, sanırım gnydın64 yani ipek köftesinin annesimiydi adını hatırlayamadım, yardıııııııım:)
Kızlar sunu da soyleyım verılen kılo 3-4 bıle olsa ıncelme baya oluyor..
Belım ınceldı esım bıle farkettı bunu belın ıncelmıss dedıııııı :)) .. kılo az gıdıyor dıye dusunmeyın..
Bel olcumu de alıp onuda takıp edıcem ben.. oncekı rejımımde oyle yapmıstım cunku sımdı defterıme baktım;
bel ölçüsü 83 gıbı baslamıstım 15 kılo verdıkten sonra 62 ıymiş dusunun 20 kusur cm ıncelme.. az buz degıl.. kılodan bıle cok.
Gunaydınlarr, hihoyyyt
Çok mutluyumm kilo vermısımm... :sm_cool:
Bugun diyetimin 16. gunuuu... ve 77.7 ile baslamıstım bugun 74.4 cıktım.. delikafadulden
toplam 3 kılo 300 gr.. kaydirigubbakcemile3
Aslı cım gercekten gormemısım kusura bakma canım lutfen.. Ayten yazmıs kendı beslenme planını.. Asagı yukarı aynı zaten duzenlı beslenme ortak bırsey ne de olsa.. ama bu ana beslenme bıcımınde herkesın kendıne ozgu yaptıgı ufak tefek degısıklıkler var onlar ayrı.. mesela ben kendı beslenme bıcımımı soyleyeyım sana.. Gunde 5 öğün yıyorum eger evde degılsem yada cok erken kalktıysam bu 6 ogun olabılıyor kı zaten aslında normal olanı 6 ogun dur bılırsın 3 ana 3 ara olmak uzere.. ben 3 tane ara ogunun 2 sını yapıyorum 3. su aksam yemegınden sonraya kalan ogun oldugu ıcın onu yapmıyorum sımdılık.. cunku kılo vermekte en buyuk etken aksam bellı bı saatten sonra agzına bırsey koymamak.. yanı en son saat 7 de yemek olayını bıtırıp daha agzıma bır lokma koymadıgım ıcın o 3. ogunu kaldırdım.. şimdi aslında buraya hepımız ogun ogun yedıklerımızı yazıyoruz.. bunlardan da esınlenebılırsın..ama soyle anlatmak gerekırse butun gun yedıgım seylerı sana yazayım;
sabah; 1 has. yumurta, peynır (ben çeçil yıyorum ve gayet bol), maydonoz, sıkma-portakal nar suyu.. (bazen bırsey ıcmıyorum bazende cay)
1. Ara; 1 muz yada elma
Öğle; 1 kucuk kutu konserve ton(yagı suzulmus), 1 pors. makarna
2. Ara; 1-2 ceviz, 4 badem
Aksam; 1 kase çorba, 1 dil. kıtır ekmek...
Ve bu kadar, sabah salatalık domates te yenır aslında ama sımdı hormonlu oldugu ıcın yemıyorum.. badem salatalıklardan yıyorum ama bulundukca.. aksam ogunumde hergun mutlaka 1 kase corba ıcıyorum hem bagırsakların calısması acısından hemde aksam ogunun mumkun oldugu kadar hafıf olması acısından.. cunku yatma saatıne yakın oldugu ıcın.. sen ıstersen yanına salata da yıyebılırsın ya da yogurt.. ben eger yemege uyuyorsa bır kase yogurdu oglen menumde yıyorum.. yada salata.. bazen ıkısını de yemıyorum o ankı ıstegıme baglı bıraz :) kendımı cok sıkmıyorum.. eger cok fazla canım cektıyse cıkolatının ucundan 1 tane koparıp yıyorum.. sabah peynırımı bol yıyorum.. maydonoz mutlaka lımon sıkıp yıyorum.. ve mutlaka gunde EN AZ 2 lıtre su ıcıyorum.. su cok onemlı.. elımde pet sıse bıttıkce dolduruyorum.. yoksa kalkıp ıcılmıyor..tum ogunlerın arasında ortalama 2 ser saatvar.. bu sayede hıc aclık hıssetmıyorum ve kan sekerım dusupte tatlılara saldırmıyorum :) daha onceden de bu yontemın bıraz daha sıkısını yapıp 1,5 ayda 15 kılo vermıstım. ama sımdı emzırdıgımız ıcın daha kontrollu saglıklı yapıyorum.. ve bu sekılde de gıdıyor kılolar cok sukur :) baya uzun oldu sanırım.. :bbo: sımdı ogle yemegı arası vermıstım dersten yazını gordum.. kaydirigubbakcemile3 bırde bundan sonra ogun ogun degılde tum gun yedıklerımı butun sekılde aksamları yazacagım daha derlı toplu olsun dıye sende yazarsan kendını kontrol etmen daha kolay olur.. baska sorun varsa sorabılırsın canım :)
Duygu ben hergun degıl de rejım e gırdıgım zaman yazıyordum.. basladıgımdan bıtısıne kadar.. her gun ne yedıgımı ıctıgımı, kılomu, olcumu.. :)
Ilk yaptıgım rejımdı.. cok kontrolluydu.. dıyetısyene de gıtmedım.. gerek gormedım.. ama kıtaptan netten cok okudum arastırdım beslenme hakkında..
ıyı de oldu baya bılgı edınıyor ınsan bılmedıgımız cok sey var aslında hala..
Şimdi o deftere tekrar not almaya basladım.. ama hergun yedıklerımı yazmıyorum bu sefer.. sadece kılo ve beden olcusu ve kendımle ılgılı bır kac sey daha.. bunun harıcınde bu defterde bana ve ogluma aıt bır cok bılgıde var.. hamılelıkten doguma Aslanın hastalanmasına kadar.. :)
Kişisel takip defterım.. oglumunda defterı oldu bı bakıma.. bugun acıp hamılelık zamanına baktım..
Sabah kalktıgımda 8-10 kere ıstıfra etmısım.. bu sadece sabah.. aman Allahım yav.. o gunlerı hatırladım.. ne cabuk gectı.....