canım muz kilo yapar helede olgunu haberin ola:)
Canım bılgın ıcın tesekkur ederım.. a.s.
Ancak Tek basına ve olcusuyle yendıgı surece hıcbırsey kılo yapmaz.. :)
Muz normal dıyetlerde nadır yenen bır meyve bunu bılıyorum ama emzıren bır anne oldugum ıcın sutumun yarayısı bakımından bunu yıyorum..
ve kahvaltıdan sonrakı ara öğünüm de mutlaka.. nadıren ogleden sonra yedıgım oluyor..
Gunaydınlarr, hihoyyyt
Çok mutluyumm kilo vermısımm... :sm_cool:
Bugun diyetimin 16. gunuuu... ve 77.7 ile baslamıstım bugun 74.4 cıktım.. delikafadulden
toplam 3 kılo 300 gr.. kaydirigubbakcemile3
günaydın canımm tebrik ederim daha nice kilolara inşallah
kızlarrr aşk olsunn dün bana kimse cevap yazmamış bende diyete başlayacagım benide aranıza alın dedim ne yapıyorsunuz dedim ama kimse görmemişşş senağlama
betül tebriklerr ne güzel kilo vermişsin geriye dönüp yazdıklarınızımı okumam gerekiyor diyete başladıgımda geriyede dönüp okuyamamki bugünden itibarenmi takip edeyim. Duygucum suyu nasıl ılık mı içiyorsun. Aytencim sogan suyu agız kokuusu yapıyormu demiştim. günde kaç ögün yiyorsunuz. bunu görmezseniz küstüm size yerimseniben şaka bir yana müsait bir zamanda yine gelir okurum yazdıklarınızı. hepinize rejiminizde başarılar dilerimmm kolay gelsinn Allah sabır ve güç versin. kaydirigubbakcemile2:1hug:
Gunaydınlarr, hihoyyyt
Bugun diyetimin 16. gunuuu... ve 77.7 ile baslamıstım bugun 74.4 cıktım.. delikafadulden
Gunaydınlarr, hihoyyyt
arkadaşlar akupunktur yaptıran biri vardı, sanırım gnydın64 yani ipek köftesinin annesimiydi adını hatırlayamadım, yardıııııııım:)