Kilosundan Memnun Olmayan Eylül Anneleriii !..

günaydın kızlar eşimde evde oldugu için güzel bir hafta sonu kahvaltısı yaptık ben genede dıkkat ettım ama nekadar edilirse yarında gezmeye gidecez dısardamı oluruz evedemi belli olmadı için hafta sonu rejım gume gitti pazartesıye artıkkk
pardon ya cumartesi başlarım tekrar

canım muz kilo yapar helede olgunu haberin ola:)

Canım bılgın ıcın tesekkur ederım.. a.s.
Ancak Tek basına ve olcusuyle yendıgı surece hıcbırsey kılo yapmaz.. :)
Muz normal dıyetlerde nadır yenen bır meyve bunu bılıyorum ama emzıren bır anne oldugum ıcın sutumun yarayısı bakımından bunu yıyorum..
ve kahvaltıdan sonrakı ara öğünüm de mutlaka.. nadıren ogleden sonra yedıgım oluyor..

Son düzenleme:
Herkese merhabalar..
Bugun gırıp ogun ogun yazamadım sımdı toptan yazayım :) ;
-
Sabah; Has. yumurta, çeçil peynir, maydonoz, 1 dil. kıtır ekmek..
Ara ; 1 muz..
Öğle; 2 tavuk but etı, makarna
ikindi; 1 cevız, 4 badem..
Aksam; 1 kase corba, 1 dil. kıtır ekmek.
-

ben bugün diyeti bozdum kek ve poaça yedim :1no2:

Benımde canım şöyle börekler filan çekiyoo.. ama bıraz daha kılo vereyım ondan sonra...

Öğlen 1 kase kısır
1 parça peynir
2 şekerli çay
1 bardak kola:)
Akşam: Bol suuu:bbo:

evet emzirdiğin için haklısın ne diyeyim sen zaten bu konuda bilgi sahibisin ölçülü yioyrsan sorun yok:)

kızlar ılık suyu yatmadan önce içilirse çok faydalımış metabolizmayı hızlandırıyormuş ben şimdi bir bardak içicem bakalım işe yarıyodur umarımmm

Gunaydınlarr, hihoyyyt

Çok mutluyumm kilo vermısımm... :sm_cool:
Bugun diyetimin 16. gunuuu... ve 77.7 ile baslamıstım bugun 74.4 cıktım.. delikafadulden
toplam 3 kılo 300 gr.. kaydirigubbakcemile3

Gunaydınlarr, hihoyyyt

Bugun diyetimin 16. gunuuu... ve 77.7 ile baslamıstım bugun 74.4 cıktım.. delikafadulden

günaydın canımm tebrik ederim daha nice kilolara inşallah

dün öğlen kek poaça yediğim için akşam sedece su katılmamış cacık yedim

bugün de misafir gelecek umarıım kendimi tutablirim

kızlarrr aşk olsunn dün bana kimse cevap yazmamış bende diyete başlayacagım benide aranıza alın dedim ne yapıyorsunuz dedim ama kimse görmemişşş senağlama
betül tebriklerr ne güzel kilo vermişsin geriye dönüp yazdıklarınızımı okumam gerekiyor diyete başladıgımda geriyede dönüp okuyamamki bugünden itibarenmi takip edeyim. Duygucum suyu nasıl ılık mı içiyorsun. Aytencim sogan suyu agız kokuusu yapıyormu demiştim. günde kaç ögün yiyorsunuz. bunu görmezseniz küstüm size yerimseniben şaka bir yana müsait bir zamanda yine gelir okurum yazdıklarınızı. hepinize rejiminizde başarılar dilerimmm kolay gelsinn Allah sabır ve güç versin. kaydirigubbakcemile2:1hug:

oyyyyyyy canım benim ben dün gördümde cevap vereyim dedim dedim unutmuşum, şimdi canım soğanı kaynatıyosun sarı rengi çıkınca yani 15 dk kadar kaynattıktan sonra içine yarım liomu sıkıyosun büyük su bardağında iç, zaten içine limon sıkınca elinde soğan kokusu da gidiyor limonu tuttuğun için, soğan suyundada bir gram koku olmuyor merak etme bak deene göreceksin, ben devam ediyorum hala her sabah onu içtikten yarım saat sonrada kahvaltı yapıyorum günlük ekmek tüketimim maksimum 3 dilim. onun dışında azar azar yiyorum, aralarda meyva yiyorum elimde her besinin kalori değerinin olduğu bir liste var mesela ona çok bakıyorum kalori değeri çok yüksekse yemiyorum. bakalım inşallah yaza 50 kg ile giricem. darısı seninde ve zayıflamak isteyen tüm arkadaşların başına canım

Son düzenleme:
sabah 1 dilim kıtır ekmek:))
1 dilim peynir
1 yumurta
3 adet zeytin
1 fincan çay 2 şekerli

aslıcım mesela sabah kahvaltım genelde böyle, gerçi son bir kaç gündür cornflexe başlamıştım, betül tamamen onu yeme yumurtada ye diyice kahvaltımı böyle yaptım, haklıda hergün cornflex yersem vitaminsiz kalırım. sonra öğle yemeğinden 1 saat önce 1 adet elma yiyorum her gün düzenli, öğle yemeğinde 1 tabak sebze yemeği ve yanında salata veya yoğurt yiyorum salata sınırsız, sonra ara öğün gene 1 elma yiyorum, akşamda tekar aynı 1 tabak sebze yemeği yada işte tavuk ne varsa menuda onu yiyorum gene 1 dilim ekmek, ve mutlaka bol su içiyorum yanımda su şişesi aklıma geldikçe içiyorum. duygunun bahsettiği ılık suda yemeklerden yarım saat sonra.

Gunaydınlarr, hihoyyyt

:teytey::teytey:bas gaza yavrum bas gazaaaaaaaaaaa kim tutar seni bas gazaaaaaaa yollar senin hiç durmaaaa hadi uçur kilolarııııııııııı :teytey::teytey:

Gunaydınlarr, hihoyyyt

tebrikler canım ha gayret:hooray:

arkadaşlar akupunktur yaptıran biri vardı, sanırım gnydın64 yani ipek köftesinin annesimiydi adını hatırlayamadım, yardıııııııım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…