"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

İyi geceler fıstıklarrr....
Hanife ve devruşum tebrikler kızlar cok cok iyi kg vermişsiniz.Masallah.Hanife evet yaa kış geri geldi dicem kışın bile bu kadar yagmur yagmadı.Kız soslu olan hicbirseyin faydası yok.Aksine yag oranı fazla.
Ddem önce saglık.Coook gecmiş olsun.Umarım en kısa zamanda iyileşip dönersin.Secil sen cok koptun tatlım ya 72 hedefin olsun hadi,ramazanda kg almak yok,vermek var.İlknur ramazanda nasıl diyet olcak ki?Gecmiş olsun minigine.Sende bu ara saldın kendini ilknur...
Nesli baktın topikte istikrar yok baska topiklere mi kaydın kız??Kuralları okudumda ne kurallar varmış :)))
Sen cok kastın kendini,kacamak olmasın bak ,nasıl gidiyor.Ama sende motivasyon düştü herhalde,topik arayışları başlamış :) kac ay gecti diye düşünme az kg ver ama geri gelmeyen kg ver canım.Bu arada annenler gelmiş gözünaydın.Ddem canım seninde ogluşunun damatlıgını nasip etsin allah.Gülcan canım fazla yeme oralarda....

Kızlar selam çok fena grip oldum yatak döşek yatıyorum çorba içiyorum sadece bide yoğurt canım hiç bişey istemiyo bi kaçgün beni idare edin çok öpüyorum herkezi

canım çok geçmiş olsun genede arada haberdar et canım bizleri merak ederiz rabbim tez zamanda şifanı versin allaha emanet ol..

hoşgeldin canım nasılsın.. evet canım 1 ayı geçti ha la aynı kiloda git gel başladık bakalım neler olacak hayırlısı ramazanda yaklaştı ramazanda diet yapanlar varya ondan dedim ramazanda diet olmuyor zaten ister istemez az yiyorsun..

İyiyim canım cok şükür.Eşim uyuyor bir size bakayım dedim.Ben bu ara dr sayesinde yemek sonrası hemen,sütlü yada süt tozlu neskafe içiyorum.Sonra saat 5'e kadar suu içiyorum....

Kızlar selam çok fena grip oldum yatak döşek yatıyorum çorba içiyorum sadece bide yoğurt canım hiç bişey istemiyo bi kaçgün beni idare edin çok öpüyorum herkezi

yani herkesin bünyesi farklı istersen deneyebilirsin ama her zaman değil birgün arayla yapabilirsin bak bende bugün ekmek yemedim ama acıkmadım yumurta tok tuttu sanırım vede ayran

Sağlın kızlar bu havaların değişimi maff etti beni ya arada girerim merak etmeyin

Bende simdi seni soracaktim gecmis olsun toparlan sen tatlim
Eda hosgeldin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay radar gibi her sayfayida gezmis herbisiden haberi var hatunun masallah sana kiz bu hafta bomba gidiyor merak etme

İyiyim canım cok şükür.Eşim uyuyor bir size bakayım dedim.Ben bu ara dr sayesinde yemek sonrası hemen,sütlü yada süt tozlu neskafe içiyorum.Sonra saat 5'e kadar suu içiyorum....

Acık takip etsinler ki topige motivasyon gelsin.Katılım epey azalmış.Takıma nazar degmiş

çok iyi canım kilonu koruaya çalış eve bizler bu ara pek giremedik kend adıma konuşim ben şu aralar çok yoğunum ama geliyorum gende bu hafta kayıncalidem görümcem felan geliyorlar neler olacak bakalım..

aynen bencede katılsalar iyi olur bak devrim geldi havamız değişti..

Ay radar gibi her sayfayida gezmis herbisiden haberi var hatunun masallah sana kiz bu hafta bomba gidiyor merak etme

15 sayfayı tek tek okudum valla :))) Takipteyim ona göre :))))))Aman bomba olun 2.mezunu verin hadi artık.

15 sayfayı tek tek okudum valla :))) Takipteyim ona göre :))))))Aman bomba olun 2.mezunu verin hadi artık.

O mezun didem oldu simdi çöken bagisikligiyla bogusuyor kiz. Aklim da onda napti diye

Evet devrimi cok sevdik iyilessin donsun aramiza hemen

En son ben diger topikten adam toplicam buraya napam :)

Gecmisle bogusuyom :) evet sen topikteyken maşanla milleti hizaya sokuyordun .

Allah kolaylık versin canım.Ciddi bir katılımda düşüs var.Baksana bizim nesliye hatun 2 topik geziyor burası boşlanınca.Nesli bak masayı size verdim yaaa :))) ne oldu size yaaa.Hadi artık silkelenin.Bak hanifeye nasıl vermiş.Devruşum hadi yeni basladı.....Motivasyon fıstıklar.Hani sporlar,sular...????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…