Evet devrimi cok sevdik iyilessin donsun aramiza hemen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O mezun didem oldu simdi çöken bagisikligiyla bogusuyor kiz. Aklim da onda napti diye
En son ben diger topikten adam toplicam buraya napam :)
Bende sizi çok sewdim bana kalsa 24 saat burda sizinle sohpet ederim vallaha :))önceden tek başımayken şimdi bi sürü arkadaşım oldu iyikivatsınız kızlar:)))
Bende sizi çok sewdim bana kalsa 24 saat burda sizinle sohpet ederim vallaha :))önceden tek başımayken şimdi bi sürü arkadaşım oldu iyikivatsınız kızlar:)))
Ben cuma yarisma grubuna girdimAllah kolaylık versin canım.Ciddi bir katılımda düşüs var.Baksana bizim nesliye hatun 2 topik geziyor burası boşlanınca.Nesli bak masayı size verdim yaaa :))) ne oldu size yaaa.Hadi artık silkelenin.Bak hanifeye nasıl vermiş.Devruşum hadi yeni basladı.....Motivasyon fıstıklar.Hani sporlar,sular...????
Iyi geceler bol uykular byyfıstıklar ben çıkıyorum çok uykum geldi bugün çk yoruldum hatta uyumuştum telefon çalınca uyandım.. hayırlı geceler canlar allaha emanet olun..
İyi geceler canım.Sen cıkıyorsun,nesli gitti bende cıkıyorum o zaman.İyi gecelerrrrrr......
Ben cuma yarisma grubuna girdim
Yarismadan olmuyor topik yoneticisi senden ii olmasin siki takipci maşali
Kacamak cezasi var fazla spor yapiyorsun :))
Iyi geceler bol uykular byy
ILKNUR guZel menun canim
HANIFE Allah korusun canim ,menu guzel
NESLIHAN iNS nasip olur gitmen canim ,menu fazla karbonhidrat olmus
dEVRIM gecmis olsun bu havalar duzelmedi gitti
eDA tamam canim dikkat edicem haftaya 2.ci mezun ben olucam ins
Günaydın canım iyiyim sen nasılsın? Eşimle bankadayiz menü yazıcamgünaydın kızlaaarr nasılsınz herkes devam ediyor değilmi seçil nerdesin menünü göreli tatlım..
Günaydın canım iyiyim sen nasılsın? Eşimle bankadayiz menü yazıcam
bende iyim hamd olsun canım kahvaltı yapıcam şimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?