- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
hanifem nerelerdesin canım sende kayboldun önemli bişi yok demi canım
didem arada ses ver şekerim
burdayım canım haftasonu gece girebiliyorum siz çıkmış oluyorsunuz..bugün de sağı solu topla..yemek yap...çocuğu uyut derken anca oturdum daha...1 saat sonra da işe gitcem..arada yazayım dedim:)
bu hafta senden çok ümitliyim hadi bakalım:)
gülcancım hafta sonu kaçamak oluyor canım ya ben yemeyince eşim de yemiyor:) ee adamın da bir haftasonu var keyif yapmak istiyor..
meleğin kanatlanıyor artık desene:) yerim ben onu..pıtır pıtır yürür artık...elini de tutturmaz..
ilknurcum tartı olmayınca ne halde olduğunuz bilmiyor insan..hadi gözünaydın bulmuşsun pilini...ben de sabah 500 gram artıdaydım ama ben daha çok bekliyordum o yüzden üzülmedim:) bu haftasonu regl olcam bir de ...o da şişirir artık...
seçilcim bomba gibi geldin valla...sen öyle yazınca ben de cesaretlendim:) sen spor salonuna üyesin herhalde...ne güzel..ben bebeği bırakıp gidemiyorum ya..
gülcanım ben doğma büyüme izmirliyim ama aslen amasyalıyım köyümde amasyada senede 1 kez izmir amasya yapmaya çalışıyorum ama olmadımıda hasret kalıyom.köyde büyümeyi ne çok isterdim anlatamam sana bi şehirli değil köylü olmak isterdim.ekmeğini taştan topraktan çıkartan.nasıl aşığım toprağa anlatamam bak gözlerim yaşardı hemen
bende arada boydan çekiyom foto.kızlar ben kilo vermedim herkez iyice zayıfladın diyor sanırım şu direnç için kullandığım ilaç beni inceltti ne bilem
ama bu hafta cuma yarışmasına katıldım söz verdim kızlarada 83,900 olacam zaten rakibimde var çok dişli
şu leblebi olayını sizden öğrendim bende yiyom çok tok tutuyor kaloriside pek azmış
ÖYLE TABİKİ CANIM AMA GENDE BİR MESAJ DA OLSA YAZIYORSUN KİMSEDEN FAZLA BİŞEY İSTEMİYORUZ Kİ SADECE GÜNDE EN AZ BİR MESAJ ÖTEKİ TOPİKLERİN bir çoğunda 5 mesajın altına üşmicem yoksa listeden çıkarırız diyorlar neyse hayırlsıı eğer rchell birgün gene fikrini değiştirir gelmek isterse kapımız her zaman açık..Gunaydin kizlar bende kesin artidayim ya koye gelince hep tutamiyorum kendimi,dun felaket ti aylardir hic bu kadar yememistim neyse bugun iyi gidiyorum aksama menumu yazacam ins,serramda cok aktif artik yavas yavas adimliyor kelebegm ,
ILKNUR benide ornek gostermissin ama bebekten bazi donemler gercekten firsat ayrica halde kalmiyor ,calisiyor olsam iste daha cok girerim ben,cumaya su artilari atalim canim
NESLIHAN, izmire gitmiyonmu canim koyunu ozlemish.n nezamandir gitmiynrsun
SECIL.hosgeldin canim cim
bakalım canım gitsin artık şu fazlalıklarda rahatlayalım snrada hep dikkat edelim geri glmesinler..Saol canım ya foto koymak insanı motive ediyo bi ara yine cekicem boydan foto.oglumu aldım geldim şimdi okuldan.bide market alışverişi yaptım çerez aldım evde kalmamış beni baya tutuyo özellikle leblebi. Aciktikca yiyosun yada ara öğün olarak süper oluyo.sen arayı baya açtın canım ben sana yetisemem artık. Ilk hedef 71 sonra 69 hadi bakalım bu hafta biraz olsa yaklassam ilk hedefime süper olucak benim için
Saol canım geldim mi pir gelirim benyok canım spor salonuna üye değilim sitenin salonu var.salon dediğim 2 koşu bandı bide bisiklet var 2 tane o kadar.kimsede gelmiyo sabahları bi komşum var beraber iniyoruz iyi oluyo sohbet muhabbet sonrada kahve faslı mis gibi.gunler böyle geçiyo. Seninki de büyüyünce rahat edersin canım. Gerçi büyüyünce de hep gözün üstünde olması lazım bizimki parkta oynuyo ben camda bekliyorum
Leblebi gibisi yok gerçi çerezlerin hepsi öyle faydalı yağ var mesela fındık fıstık ve cevizde abartmamak kaydıyla faydası var.Yaradan herşeyi ne güzel yaratmış. Mahrum bırakmamak lazım vücudu.
Canım spordan incelmissindir sen spor baya sıkılaştiriyo insanı
Valla zaten ise gelirken anneme birakiyorum...yazik annem de calisiyor..isten cikip kosarak bize geliyor...gunduz de evde degil birakamiyorum o yuzden...neyse artik evde ve isteki hareketlerimle yetinecegim..esim cok istiyor salina gitmeyi..ben gidemiyorum diye o da gitmiyor ama kiyamiyorum..zorla da olsa onun yazilmasini saglayacagim..
Kueuyemis konusuna gelince ben diyetisyene gitmedigim icin bilmiyorum gerci nette vardir ama size sorayim neyden ne kadar yememiz lazim..evde ara ogun yapacak bir sey kalmamis..ona gore alayim birseyler...
canım çok geçmiş olsun çocuklardan ayrıyken böye şeyer olunca insan çok endişeleniyor allah korsun minukları..Kizlar izmiri sel basti..ise gelirken bir islandim sormayin..ayaklarim vicik vicik..ic camasirima kadar islagim..sistik olacagim kesin...
Bir de o kadar cok yildirim dustu ki cocugumdan ayriyim diye yuregim pir pir atti...Allahim herkesi korusun..
Canim simdi ciktim..findik soyali ve soslu fistik falan aldim..ara ogunde ariyorum ya..canım çok geçmiş olsun çocuklardan ayrıyken böye şeyer olunca insan çok endişeleniyor allah korsun minukları..
canım sanırım 1 çay bardağı yeniliyor ama tam bi bilgim yok seçil ne dicek bakalım o daha iyi bilir..
kızlar menüm
sabah
2 yumurta haşlama
1 saltalık 3 cerry domates
beyaz peynir
öğlen akşam birlikte oldu
1 tabak bezelye yemeği
yoğurt
ara
ayran
suyu 2.5 litreye tamamlıcam
Ben sana yarin adetleri yazarim lisyemde var.Valla zaten ise gelirken anneme birakiyorum...yazik annem de calisiyor..isten cikip kosarak bize geliyor...gunduz de evde degil birakamiyorum o yuzden...neyse artik evde ve isteki hareketlerimle yetinecegim..esim cok istiyor salina gitmeyi..ben gidemiyorum diye o da gitmiyor ama kiyamiyorum..zorla da olsa onun yazilmasini saglayacagim..
Kueuyemis konusuna gelince ben diyetisyene gitmedigim icin bilmiyorum gerci nette vardir ama size sorayim neyden ne kadar yememiz lazim..evde ara ogun yapacak bir sey kalmamis..ona gore alayim birseyler...
Kizlar izmiri sel basti..ise gelirken bir islandim sormayin..ayaklarim vicik vicik..ic camasirima kadar islagim..sistik olacagim kesin...
Bir de o kadar cok yildirim dustu ki cocugumdan ayriyim diye yuregim pir pir atti...Allahim herkesi korusun..
Oh menunle doydunsa tebrikler canım afiyet olsunkızlar menüm
sabah
2 yumurta haşlama
1 saltalık 3 cerry domates
beyaz peynir
öğlen akşam birlikte oldu
1 tabak bezelye yemeği
yoğurt
ara
ayran
suyu 2.5 litreye tamamlıcam
Kiz allah iyoligini bersin o soslularin bedene bi gaydasi yok tam yersi kilo aldirir sen aktara git 100 er gram ceviz çiğ findik çiğ badem hurma kuru uzum kaysi incir karistirt leblebide ekleyebilirsinbu karisimdan avucunun icini aşmadan aralarda ye canimCanim simdi ciktim..findik soyali ve soslu fistik falan aldim..ara ogunde ariyorum ya..
İnsallah cok yemem...
Menu super canim ac hissetmiyorsun degil mi kendini..
Kizlar iyi aksamlar simdi ciktim..ayaklarim hala islak..
Menumu yazayim da yoldayken eve gidince ne olacagim belli degil...
Sabah ve oglen bir oldu..
3 dilim beyaz ekmek(evde cavdar kalmamis..cikamadim da almaya)
Bir dilim peynir..
Salcali yesilbiber kavurmasi...(3 biber kavurdum)
Bir kucuk domates..
Ara..5 tuzsuz findik..bir fincan cay..
Aksam daha yiyemedim..eve gidince bir tabak barbunya yemegi ve yogurt yiyecegim..
Canim simdi ciktim..findik soyali ve soslu fistik falan aldim..ara ogunde ariyorum ya..
İnsallah cok yemem...
Menu super canim ac hissetmiyorsun degil mi kendini..
Kizlar iyi aksamlar simdi ciktim..ayaklarim hala islak..
Menumu yazayim da yoldayken eve gidince ne olacagim belli degil...
Sabah ve oglen bir oldu..
3 dilim beyaz ekmek(evde cavdar kalmamis..cikamadim da almaya)
Bir dilim peynir..
Salcali yesilbiber kavurmasi...(3 biber kavurdum)
Bir kucuk domates..
Ara..5 tuzsuz findik..bir fincan cay..
Aksam daha yiyemedim..eve gidince bir tabak barbunya yemegi ve yogurt yiyecegim..
Ben sana yarin adetleri yazarim lisyemde var.
Oh menunle doydunsa tebrikler canım afiyet olsun
Kiz allah iyoligini bersin o soslularin bedene bi gaydasi yok tam yersi kilo aldirir sen aktara git 100 er gram ceviz çiğ findik çiğ badem hurma kuru uzum kaysi incir karistirt leblebide ekleyebilirsinbu karisimdan avucunun icini aşmadan aralarda ye canim
:)
Menun iyi vanim afiyet olsun kuruyemislerini kavrulmamis çiğ tercih et okey
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Menumude yazam
1 has yumurta acik lor 2 dlm t.b ekmegi yesillik
Ara 1 kase kiraz
Ogle 1 tabak yaprak sarma piricsiz kurubaklagil ve yarma ile yapildi
Yogurt
Aksam 1 Kase mer corba 1/2 tabak yaprak sarma oglekinden 2 dlm t.b ekmegi
Sabah 45 dk acikhava yuruyusu
Aksam 30 dk plates 10 dk eliptik
Valla benim diger topikte kizlar bu ekmekten vaz gec diyolar karatay yapiyolar 2 ogun doyuyoz diyolar haklimilar ne :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?