"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

27 yaşındayım çok tesekkürederim herkeze kolay gelsin:)
Şı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar bişey dicem yarın sabah doktora gidicem erkenden ordanda çiçek alıcam eğer vaktim olursa kilo bildirimi yaparım olmazsa öğleden sorna törenden geldikten sonra yazarım bilginize..

tamam canim nede dr gidiyon hayirdir

Haklisin canim iyi acidan dusunmek lazim hayirlisi olsun ben cok abartir oldum herseyi takiyorum su zamanlarda,serra 2saat dir uyuyor cok sukur.yagiz pasa iyimi

evet caım değmezmi

Haklisin canim iyi acidan dusunmek lazim hayirlisi olsun ben cok abartir oldum herseyi takiyorum su zamanlarda,serra 2saat dir uyuyor cok sukur.yagiz pasa iyimi

endokrine gidicem canım nodüller var bende kontrol amaçlı 6 aydan 6 aya kontrol..

Ama canim erken yedin aksamda yemedin,o kadarda kosturmaca erimistir merak etme ,bende cok severim o kurabiyeleri yesek yesek sismesek keske ya

sağol canım oğlumda ilaç içiyo işte zor güç oda öksürük
Karbonhidrat cok gorundu gozume birde un kurabiyesi yiyip durma kiz benimde canim cekiyo senden gordukce :) yarin a ins eksi cikacaksin
sizde dondurma dedikçe benim canım çekiyo gülcan kim yiyodu bilmiyorumda ilknurla hanifenin menüsünde hep var sanırım bu sene hiç yiyemicem öksürükten
Yazdim canim ozelden nacizane

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok sağol canım

Canim ben cok yogun olunca.kafama cok birsey takmiyorum onu farkettim..
Kendine ugraslar bulsan..arada serrayi annene birakip tek basina birseyler.yapmayi da dene..kendini dinler belki bu problemine cozum bulursun...evet somut bir problem yok ortada ama dusununce sebebini kendi icinde bulacaksin..ben de yasadim cunku biliyorsun buraya da yazmistim

27 yaşındayım canım..buarada yarın 11 de doktorda olucam yazamam kızlar haberiniz olsun.herkeze iii geceler:)

İngiliz karbonatı şu yeni çıktı ya çok faydalı aynı zamanda zayıflamaya yardımcı bi su alkali suyu diyede geçiyo canım buarada samsunun simitlerini görsen normal simidin yarısı kadar ve incecik o yüzden hepsini yedim:)

İnşallah canım Guvatır için tahlil iyi dedi şimdi birde nodüllere baktırımde büyümüşlermi diye bakalım hayırlısı..

Dogru canim daha once demisthn simdi hatirladim,ins buyumemistir canim

DIDEM dondurma daha masum ,siz anali ogullu once bi iyi olunda SOnra yersin,kacamak yaptinmi nasildi detoks

27 yaşındayım canım..buarada yarın 11 de doktorda olucam yazamam kızlar haberiniz olsun.herkeze iii geceler:)

HANIFE ben evde olunCa uzun zamandir cok rey geliyor aklima ,bi ugra7 sart galiba banada deglse kendimi uzucem,ise baslasam diyorum 24saat evde olmuycam cesaret edemiyorum,ben cok unutkanim hatirlayamadim senin bahsettign sorununu

Tamam canim karafnizdende oldu arkadasimiz ,bir dogu kaldi eksik:)

Hanife
Annem 1saat uzakta canim burdada kimse yok birakacak,arada esime birakiyorum kuafore falan gidiyorum cok iyi oluyo gercekten surekli evde bagli kalma
k da boguyor

fısrıklar ben çıkıyorum çok uykum geldi yatimde bıraz dinleneyim yarın gene koşturmaca beni bekler..
İyi geceler canim..

kimse kalmamış bende yatıyım bari iyi:112: geceler

iyi geceler canım benim yerimede uyukızlar sizde benim yerimede uyuyun öksürmekten nboğazım parçalanıyo artık

ayy kiyamam canim yaa..dondurma yemekten vazgecemiyorum..cunku en sevdigim sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…