• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Hanife
Annem 1saat uzakta canim burdada kimse yok birakacak,arada esime birakiyorum kuafore falan gidiyorum cok iyi oluyo gercekten surekli evde bagli kalma
k da boguyor

Canim kafama cok sacma seyler takiyotdum yani olmadigini bile bile ya olursa diyordum her konu icin..sonra derslerim cok yogunlasti falan ve benim oyle seyler dusunmeye firsatim kalmadi
Yanlis anlasilmaktan korktugum icin yazmadim ama inan calisinca hem kendin hem de cocugun icin birseyler yaptigini hissedip daha mutlu oluyorsun...bir de evde gecirdigin vakit daha kaliteli oluyor..herseyi hizlandirilmis yasiyorsun yani..
Evde sadece cocugun icin yasiyorsun

Son düzenleme:
Dogru canim daha once demisthn simdi hatirladim,ins buyumemistir canim

DIDEM dondurma daha masum ,siz anali ogullu once bi iyi olunda SOnra yersin,kacamak yaptinmi nasildi detoks

HANIFE ben evde olunCa uzun zamandir cok rey geliyor aklima ,bi ugra7 sart galiba banada deglse kendimi uzucem,ise baslasam diyorum 24saat evde olmuycam cesaret edemiyorum,ben cok unutkanim hatirlayamadim senin bahsettign sorununu :(

iyi geçti canım kaçamak yapmadım sayılır 1 2 parça et yedim sadece çok az onun dışında iyiydi

İyi geceler canim..

ayy kiyamam canim yaa..dondurma yemekten vazgecemiyorum..cunku en sevdigim sey:(

siz yazı erken getirdiniz bende çok severim dondurmayı bu sene 2 kere yemiştim hasta oldum işte ama dondurmadan değil tabiki önceden kiloluyken eşimle her akşam yiyoduk yazın böyle hastalanmıyodum kolay kolay gönlümüzce yiyoduk şimdi cesaret edemem artık

zaten eşimde diyo bu sene dondurma size yasak diye

Canim kafama cok sacma seyler takiyotdum yani olmadigini bile bile ya olursa diyordum her konu icin..sonra derslerim cok yogunlasti falan ve benim oyle seyler dusunmeye firsatim kalmadi
Yanlis anlasilmaktan korktugum icin yazmadim ama inan calisinca hem kendin hem de cocugun icin birseyler yaptigini hissedip daha mutlu oluyorsun...bir de evde gecirdigin vakit daha kaliteli oluyor..herseyi hizlandirilmis yasiyorsun yani..
Evde sadece cocugun icin yasiyorsun

cok haklısın dogru düşünüyorsun canım iş yerindende arkadaslar aynı seyi söylüyorlar kafa mesgul olunca tabi sacma seylere düşünecek vakit olmuyor ben en iyisi iyice düşünüp bi karar vereyim en azından 1 sene sonra yerine bir kac aya baslayabilirim

iyi geçti canım kaçamak yapmadım sayılır 1 2 parça et yedim sadece çok az onun dışında iyiydi

hadi bakalım güzel sonucları görürüz inşallah

günaydın kızlarr dün foto cekindim buraya koymak için sizlerede moral olur belki hemenci
k koyuyorum

+

NESLIHAN
Cok uzucu bi haber ya nasil onay cikar anlamis degilim

Yalniz esim 1000de 0.9 diyor oda kabul edilmemelii ydi

evet canım kaç haftadır yapıcaz diyoruz yapamıyoruz hep bir engel çıkıyor birde ne güzel hazırlamıştım malzemeleri..

bencede o gdo lu ürünler kabul edilmemeliydi yazık yaa evlatlarımıza yazık eskiden regel çocuklarda ortaokulda başlardı şimdi ilkokula düştü hep bu ürünleryüzünden..
kızlar bu yasa milupa mamaları için çıkarıldı. tamda ilknurun dediği gibi bebeklikten zehirleyip kısırlaştırıyorlar çocuklarımızı ve hükümet te bunlara çanak tutuyor. açıkçası ben bu yasanın çıkmasına çok şaşırdım çünki 1,5 sene önce eti,ülker gibi dev firmalar gdo lu mısır şurubu ithali için başvurduğunda greenpeac aracılığı ile yankılı bi kampanya yapılmıştı bizde desteklemiştik kişisel olarak teşir edilen tüm firmalara elektronik mail bombardımına tutmuştuk. sonuç biz kazanmıştık bu firmalar taleplerini geri çekti türkiyede bayram yapılmıştı. derin nefes aldık bisküvülerde çikolatalarda gdo dan kurtulmuştu. şimdide böle bi kampanya yapılmasını bekliyorum olunca heber edeceğim. ama ben mailimi milupaya yolladım bile beklemeden

Bende yazayım hemen
Sabah:bir simit bi dilim beyaz peynir.
Ara:türk kahvesi
Öğlen:kaşarlı tost
Ara:2tane maceron sade türk kahvesi
Akşam:tavuk göğüsünü terbiyeledim yağsız tavada pişirdim.yanına bol yoğurtlu semizotu salatası yaptım
Gün içinde 2 litre ingiliz karbonatlı suyumuda içtim.1 litre normal suyumuda bitirmek üzereyim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim oncelikle ismini ogrenebilirmiyim,menud e butun simit bir ogunde fazla 4.5dilim ekmege bedel ama aksam ekmek yemeyerek dengelemissin,ingiliz suyu ne icin faydalimi birde yas kac merak ettim

gülcan ingiliz karbonatı suyun ph derecesini yükseltmek için suyu alkali yapmak için suya belli oranda atılan bi nevi sodyum tuzu canım. suyun ph ı yüksek olduğu zaman vucudun temizlenmesini, yağ yakımını destekliyor. gülkaynak sitesinden ayrıntısını okuyabilirsin canım. tansiyon hastalarının kullanmaması gerekiyor yanlız. bende tansiyon olmadığından bende kullanıyorum uzun süredir , bazan ph damlasıda alıyorum. bu tuz eczanelerde satılıyor güvenmediğiniz yerlerden merak edip almayın sakın kızlar. tansiyonunuz varsa ve suyunuzun ph şını yükseltmek isterseniz bu seferde eczaneden ph damlası alabilirsiniz. alkali diyetini denemek istiyorsanız ben karbonat değil ph damlası öneririm hiç bir zararı yok okey.

NESLIHAN kiz huhuu bugun cayda kalabaligz ama sen yoksun n bu sefer
kız sorma bana akşamları bi uyku basar oldu dün sporda yapamadan 9,30da tavuk gibi yattım sabaha kadar ::::::::)))))))) :52::52:

İngiliz karbonatı şu yeni çıktı ya çok faydalı aynı zamanda zayıflamaya yardımcı bi su alkali suyu diyede geçiyo canım buarada samsunun simitlerini görsen normal simidin yarısı kadar ve incecik o yüzden hepsini yedim:)

eminim bilinçli yapıyorsundur ama genede sorayım karbonatı ölçüsüyle kullanıyorsun dimi canım ölçüyü aşma olurmu istersen tansiyonunuda arada bi kontrol et.

Evet ölçüsüyle kullanıyorum zaten azar azar çoğalttım ilk günden 2 lt içmedim işe yarar inşallah:)

23.05.2014 tarihli bildirim..

1. deryalımm07 81/1100 :nazar::nazar::46::46::46:

2. anetam 75,600/700 :nazar::46::46:

3. gülcan32 57,400/600 :nazar::46:

4. ddem89 61,600/100 ve neslihank4 85,400/100

kilo alanlar

ilknur84 70,500/+1100

secilsecil 72,500/+500

evet kızlar bu hafta kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyip alanlarıda :7::40: (ben ve seçil oluyoruz) bol sporla salatayla haftaya bol kilo vermelerini temenni ediyorum.. kızlar bıraz öncede dediğinm gibi bu haftayı salta ve spor haftası olarak geçirelim böyle olmıcak haftaya hepimiz güzel kilolar verelim özelliklede az verenlere ve veremeyenlere söylüyorum anlaştıkmı arkadaşlar..

kızlar bildirimimi yapayım kimseler gelmemiş

başlangıç 04,03,2014 : 88,700kg geçen hafta : 85,400kg bu gün: 84,700kg fark: -700gr toplam giden: 4,00kg :32: :32:

züğürt tesellisi başlangıca göre çok fena ama şu artıdan kurtulmam süper oldu kızlar. sabahda diyetisyene gittim kadınla sağlıklı beslenme konusunda kapışmamak için zor tutuyom kendimi.hangi çağda akalmışsa bana liht yoğurt tüket diyor ev yoğurdu yağlıymış, avakado yağlıymış napayım ben sağlıklı olanı seçiyorum varsın az gitsin bundan sa sebep kilo verme zorluğumda.

Neslihan
Haber edersin canim,guzel uykunu aldin iyi yaptin,kizdan zoraki koyabildim fotoyu tuslara basacam diye cekistirdik pc yi ,belim kalin ya napacam incecik olmuyor,birde dogum sonrasi karnim gogusler cok salkti moralim bozuluyor

Neslihan
Haber edersin canim,guzel uykunu aldin iyi yaptin,kizdan zoraki koyabildim fotoyu tuslara basacam diye cekistirdik pc yi ,belim kalin ya napacam incecik olmuyor,birde dogum sonrasi karnim gogusler cok salkti moralim bozuluyor

gülcan artık 57 kilosun bundan sonra bana sorarsan kilo vermek olmamalı çaban bedenini kaslarını güçlendirmek forma girmek bu yönde spora devam et kiloyu boşver artık. bence en güzeli bi merkezden plates öğrenip devamını evde getirmen ömür boyu. ben misal kilomdan kurtulunca haftada 4 gün plates yapmayı planlıyorum forma girmek ve korumak için
ben bu gün maaş dağıtacam şantiyede işçilere az sonra çıkarım kızlar hepinizi öpüyorum.listeyide merakla bekliyorum

başlangıç 04,03,2014 : 88,700kg geçen hafta : 85,400kg bu gün: 84,700kg fark: -700gr toplam giden: 4,00kg :32: :32:

züğürt tesellisi başlangıca göre çok fena ama şu artıdan kurtulmam süper oldu kızlar. sabahda diyetisyene gittim kadınla sağlıklı beslenme konusunda kapışmamak için zor tutuyom kendimi.hangi çağda akalmışsa bana liht yoğurt tüket diyor ev yoğurdu yağlıymış, avakado yağlıymış napayım ben sağlıklı olanı seçiyorum varsın az gitsin bundan sa sebep kilo verme zorluğumda.

Tebrikler cok iyi 700gr ,bende ev yogurdu ve tam yagli sut kullaniyorum vitaminsi9 olacagina yagli olsun napalim

gülcan artık 57 kilosun bundan sonra bana sorarsan kilo vermek olmamalı çaban bedenini kaslarını güçlendirmek forma girmek bu yönde spora devam et kiloyu boşver artık. bence en güzeli bi merkezden plates öğrenip devamını evde getirmen ömür boyu. ben misal kilomdan kurtulunca haftada 4 gün plates yapmayı planlıyorum forma girmek ve korumak için
ben bu gün maaş dağıtacam şantiyede işçilere az sonra çıkarım kızlar hepinizi öpüyorum.listeyide merakla bekliyorum

57im ama istedigm incelige daha kavusamadim o yuzden vermem lazim,burda yok gidebilecegm plates merkezi hedefe ula7inca elimden geldigi kadar yapacagm spor,kolay gelsin gorusuruz canim

Neslihan in bildirim hosuma gitti
Kasim ayi 78 baslangic
Gecen hafta, 57.4
Bu hafta 56.9.
_500
Toplamda 21.100gr

Kizlar uyumusum ben..
Gecen hafta..75.600
Bu hafta..76.700
Gelen..1.100 gram:(
Dun yediklerim beni mahvetti ya bir ileri bir geri gidiyorum resmen

cok haklısın dogru düşünüyorsun canım iş yerindende arkadaslar aynı seyi söylüyorlar kafa mesgul olunca tabi sacma seylere düşünecek vakit olmuyor ben en iyisi iyice düşünüp bi karar vereyim en azından 1 sene sonra yerine bir kac aya baslayabilirim

hadi bakalım güzel sonucları görürüz inşallah
Basla canim eger imkanin varsa...inan cok iyi gelecek sana...

günaydın kızlarr dün foto cekindim buraya koymak için sizlerede moral olur belki hemenci
k koyuyorum

+
Super gorunuyorsun canim masallah sana..

Tebrikler canim..sen zaten saglikli bir sekilde nasil kilo verilecegini biliyorsun..biz senden akil aliyoruz...hic sinirini bozma bosver..

Neslihan
Canim daha toparlanirsin merak etme..ama bence de artik sen spora odaklan kilodan cok...bolgesel hareketler yapabilirsin evde...

Tebrikler cok iyi 700gr ,bende ev yogurdu ve tam yagli sut kullaniyorum vitaminsi9 olacagina yagli olsun napalim

Neslihan in bildirim hosuma gitti
Kasim ayi 78 baslangic
Gecen hafta, 57.4
Bu hafta 56.9.
_500
Toplamda 21.100gr

Tebrikler canim...bu kadar kisa surede ne kadar cok kilo vermissin supersin...ekimde esimin abisinin dugunu var insallah ben de verebilirim...

Back