Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bugün topiğe ulaşmak ne kadar zor oldu bi bilseniz sabah zaten vaktim yoktu dün yazmıştım neyse sonra kadın siparışleri getirmemiş işim ondan uzun sürdü neyse sonra gittim kendim aldım öğretmenin hediyesini sonra çiçekçi felan gittim geldim tam elime alacatım pc yi bi baktım eşim format atıyor mübarek iki saat sürdü neyse sonra bitti elime aldım hatta yazmışsınız kızlar alıntıladım az kalmıştı apartmanda kavga çıktı neyse sonra olacak gibi eğildi az daha polisi arıcaktık o derece neyse sustular bana geldi komşılar konuşma felan ancak gittiler bundan yazamadım önüme çok engeller çıktı bugün ama ben geldim..
detoksa gelince bende yapamadım bugün kahvaltıyı bile saat 1 geçiyordu yediğimde suyumu içemedim bugün çok tuhaf bir gündü ama sonunda gelebildim ..
meüme gelince ben yazdım sanıyordum menülerimi meğerse baktım yazmamışım neyse bugünü yazim o zaman..
detoksu yapamadım gene kaldı hemde dün malzeeleri haşlayıp dolaba atmıştım sırf yoğurtlamam kalmıştı ama olmadı yarınada kesin ödem tutarım suyu az içtim dünde az içtim gene ödem tutuyor yaz geldi oraya buraya derken suyumu eksik içiyorum buda ödem yapıyor bende..
neyse buda menüm yazimde unutmayım..
öğlen
2 dilim ekmek
beyaz peynir
haşlama yumurta
sucuk
azıcık çokokrem
ara
dondurma
akşam
dün haşladığım bulgur ve yeşilmercimek yedim
bu kadar suyu az içtim 1 litre belki olmuştur..
neslihan çok teşekkür ederim canım evet bağışıklık sistemim bayağı bi çöktü yani ben önceden böyle değildim kolay kolay hastalanmazdım
ama şimdi en ufak bi soğuk alsam hemen hastalanıyorum çok zor geçiyo 1 ay kesin sürüyo fazlasını bilmiyorum
bende sana danışacaktım bağışıklık sistemini güçlendirici bişey biliyomusun diye çörekotunu yapıcam canım çok sağol balıda bilmiyorum
organik bal bulmak çok zor marketlerde sen bana özelden yaz nerden nasıl alıcamı fiyatını falan
ilacıda akşam içicem içime çekicem yani dediğin gibi yapıcam bu sefer inşallah becerebilirim canım çok çok teşekkür ederim
5 yk yogurt,2kayisi,1yenidunya,1turk kahvesi bunlar ekldndi menuye dahada yemem
ILKNUR cok yoruldun simdide uyur kalirsin canim:) menu iyi ,bizim detoks hep kaliyo ya
NESLIHAN menu guzel canim yarin 2gunluk yaparsin spor,uf benimde moralim bozuk esim 5gun yok is nedeniyle ,neyseki anem gelecek
afşyet olsun canım menün güzel.. sabahları kahvaltı yaparsan daha doyurucu olur ekmek yumurta beyaz peynir salatalık domates sabah olsada kahvaltı yapsakmenüm:
sabah bi bardak ılık su 1 kuru incir bi çay bardağı sütle mısır gevreği(diyet)
ara:1 türk kahvesi tek şekerli (şekersiz asla içemem,kahve delisiyim)
öğlen 2 kaşık kısır haşlanmış sebze çok az yağlı
akşam:ton balıklı salat
saat9 da meyveli aktivya yoğurt.2 lt suyumuda içtim gün boyu.
Oglen
3tane yumurtali ekmek,domates.salatalik
Aksam
1 kase nohut yemegi,4yk corba
2 lt su,birazdan sutle meyve
Bende menu yazim
Sabah 1 yumurta az peynir 1 dlm ekmek
Ara yogurt
Ogle taze fasulye 2 kasik bulgur 1 t.b.ekmegi
Ara 1 muz
Aksam firinda izmir kofte 8 kasik 1,5 dlm ekmek
Spor yok bu gun (
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet canım kaç haftadır yapıcaz diyoruz yapamıyoruz hep bir engel çıkıyor birde ne güzel hazırlamıştım malzemeleri..
bencede o gdo lu ürünler kabul edilmemeliydi yazık yaa evlatlarımıza yazık eskiden regel çocuklarda ortaokulda başlardı şimdi ilkokula düştü hep bu ürünleryüzünden..
Bende yazayım hemen
Sabah:bir simit bi dilim beyaz peynir.
Ara:türk kahvesi
Öğlen:kaşarlı tost
Ara:2tane maceron sade türk kahvesi
Akşam:tavuk göğüsünü terbiyeledim yağsız tavada pişirdim.yanına bol yoğurtlu semizotu salatası yaptım
Gün içinde 2 litre ingiliz karbonatlı suyumuda içtim.1 litre normal suyumuda bitirmek üzereyim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amin canım benim cemi cümlesinin evladını..Neyse haftaya yapariz ins gerci ben regl olacam ama sorun olmaz heralde,cok yazik ya sonumuz hayir olsun Allah korusun yavrularimizi
Bende yazayım hemen
Sabah:bir simit bi dilim beyaz peynir.
Ara:türk kahvesi
Öğlen:kaşarlı tost
Ara:2tane maceron sade türk kahvesi
Akşam:tavuk göğüsünü terbiyeledim yağsız tavada pişirdim.yanına bol yoğurtlu semizotu salatası yaptım
Gün içinde 2 litre ingiliz karbonatlı suyumuda içtim.1 litre normal suyumuda bitirmek üzereyim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar selamlar...dun soylemistim arkadasim gelecek diye..sabahtan oglumla markete gittik..tabi bir elimde oglum olunca posetleri arabadan eve 3 postada tasidim..sonra eve gelip isik hiziyla temizlik yaptim...sonra da birseyler hazirladim..saat 2 gibi geldi ama hamile ve kahvalti edelim istiyorum dedi..menumu ona gore degerlendirin diye anlattim:)
Oglen..bir krep..1/4 simit...2 dilim peynir..domates salatalik...5 lokma firinda baharatli patates yagsiz..yarim koy yumurtasi..bir kasik recel..meyve suyu...
Ara..iki un kurabiyesi..
Ara..bir kup dondurma..yaninda 3 rulokat..
Bir daha birsey yemedim..eve gidince bir kahve icecegim..ve biraz taze fasulye yiyecegim yogurtla...
Bu hafta bugun disinda hic kacamak yapmamistim..ama yarin eksi cikamam heralde..kendimi sis hissediyorum zaten...
Kizlar selamlar...dun soylemistim arkadasim gelecek diye..sabahtan oglumla markete gittik..tabi bir elimde oglum olunca posetleri arabadan eve 3 postada tasidim..sonra eve gelip isik hiziyla temizlik yaptim...sonra da birseyler hazirladim..saat 2 gibi geldi ama hamile ve kahvalti edelim istiyorum dedi..menumu ona gore degerlendirin diye anlattim:)
Oglen..bir krep..1/4 simit...2 dilim peynir..domates salatalik...5 lokma firinda baharatli patates yagsiz..yarim koy yumurtasi..bir kasik recel..meyve suyu...
Ara..iki un kurabiyesi..
Ara..bir kup dondurma..yaninda 3 rulokat..
Bir daha birsey yemedim..eve gidince bir kahve icecegim..ve biraz taze fasulye yiyecegim yogurtla...
Bu hafta bugun disinda hic kacamak yapmamistim..ama yarin eksi cikamam heralde..kendimi sis hissediyorum zaten...
Evet canim ya yaptigindan yemesen olmuyor...havalar da isindi suyu daha cok tuketmemiz lazim..canım gelen giden olunca yeniyor bugün bende çok su içemedim bakalım yarına nolacak..
Tamam canim...her sey guzel gecer insallah..kızlar bişey dicem yarın sabah doktora gidicem erkenden ordanda çiçek alıcam eğer vaktim olursa kilo bildirimi yaparım olmazsa öğleden sorna törenden geldikten sonra yazarım bilginize..
Karbonhidrat cok gorundu gozume birde un kurabiyesi yiyip durma kiz benimde canim cekiyo senden gordukce :) yarin a ins eksi cikacaksin