27 yaşındayım çok tesekkürederim herkeze kolay gelsin:)Kizlar menuler guzel..
Neslihancim civarda yabancilarin olmasi cok tesvik edici bisey...kucucukten bizim bosnak komsularimiz vardi..ben de bulgaristanliyim...bizimkilerle onlar bosnakca konustukca cok ozenir kelimeler uydururdum cocuk aklimla..sonra da dile yoneldim zaten:) o yuzden kizin da bir kac yabanci arkadas edinirse ozenip hirslanacaktir...
Gdo isine cok uzuldum..malesef insan olarak hic degerimiz kalmadi..karar mercileri bize bakinca dolar isaretleri goruyorlar...yaziklar olsun..
İlknurcum bugun yine kosturmussun ama her seye degiyor degil mi:) foto koyarsin artik kepli prensesin:)
Gulcancim menun guzel canim..kisa ayriliklar ozlemler srada iyi oluyor derler..umarim oyle olur canim iyi yonden dusun...kizinin uykusuzlugu da duzelir insallah bir an once..uykusuzluk tum dengeyi bozuyor malesef..
Didemcim umarim bir an once sagligina kavusursun..cok zorladi seni bu hastalik..ufaklik nasil oldu...
Secilcim nasilsin..bisiklet nasil gidiyor..eskiden bisiklet basen yapiyor diye duymutum..oyle bir problem olmuyor degil mi..
Devrusum(umarim dogru yazmisimdir). Hosgeldin..yas kac..
Şı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi