Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun canım tahlillerinin temiz cikmasina sevindim insallah bir an önce geçer
canım 9 da işteyim geç sayılmaz aslında ama ben 6 da kalkıyom ya kızı servise veriyom yazlıga taşındıktan beri sonra 35-40dk spor. yazlığa taşınmadan önce kızla okula yürüyordum hergün aletlerede takılıyordum mecburiyetten.ama yazlıkta servisle gidince özel zaman ayırıyorum o nedenle bazan yatıyordum bazende ev işlerine veriyordum kendimi 2 haftadır aksattım sabah sporunu 2 haftadır kilomda tık yok :) ama dün kızdım kendime bu sabah başladım spora kız çıktı bende çıktım 35dk iyi geldi.havada çok ısınmadı terlemedim kahvaltımı edip çıktım evden arabamda var işe geç kalmıyorum 9 da işteyim.
didemcim cim çok geçmiş olsun canım. bi an önce öksürük illetinden kurtulmanı dilerim canım.
sen varya sen bu hafta bomba olacaksın sen :))) bi döndün pir döndün maşallahhhh
Secilcim sen de nasil bir enerji var masallah..sen yazdikca brn kendimi tembel bulmaya basladim:)
Neslihancim valla sabaha enerji dolu baslamissin ne guzel..okullarin kapanmasina az kaldi..sonra sabah vaktin komple sana kalir..
Gulcancim bugun nasil gidiyor krizler...takipteyim seni...
Didemcim gecmis olsun doktora giderek en guzelini yaptin..kafan rahatladi en azindan..pasaya da gecmis olsun..herkes hasta valla...
İlknurcum nerelerdesin..ise guce daldin heralde..kolay gelsin..
Kizlar bugun kuzenlere ingilizce calistiriyorum..simdi birine..aksam digerine..halamda olacagim..gece girer okurum...
Hanife
Krizlere karsi geliyorum canim,cumayaaa az kaldi,sen bugun baya yogunsun
Didem
Havalar isindi bahar bitiyo gecer ins oksurun
aynen öyle canım bu sıcakta baya bi kilo verilir insanı baya terletir ve yoruluruz..
çok geçmiş olsun canım o ilaç işe yarar ama bırakınca 3-5 güne tekrar geliyor kızımda öyle oluyor sürekli vermiyorum ben bimiyorum nolacak..
canım moral bozmak yok yarın hep birlikte detoks yapalım hem havada sıcak dolapta bekletiriz soğuk soğuk içeriz oh mis bugün detokscular hazırlık yapsın yarın detok yapıyoruz ben akşama ıslarım malzemeleri pişiririmyarına hazır olsun..
canım hiç sorma yıl sonu gösterimiz var cuma günü öğretmene birşeyler alıcaz onlarla meşgulum sabahdan bu yana birde kep yaptım onunla uğraştım hayırlsıı bu aralar bıraz yoğunum..
bu arada kolay gelsin canım..
Günaydııınn herkeze iradeli bi şekilde ilerliyorum ben daha yediklerini yazma dediğiniz için yazmıyorum ama burdayım haberiniz olsun:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydııınn herkeze iradeli bi şekilde ilerliyorum ben daha yediklerini yazma dediğiniz için yazmıyorum ama burdayım haberiniz olsun:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
didemim ben o spreyi kullandım yıllarca şöyle yap tatlım.kabı ağzına daya nefes al ver ve tekrar alacakken spreyin düğmesini tetikle nefesle birlikte ilaç ciğerlerine ulaşmalı ağzında kalmamalı. nefes alacakken tetikle iyice hazırlan okey bi yaparsan alışırsın. ben zaten sölemedim ama bölesi bi ilaca ihtiyacın olduğunu tahmin ettim o yuzden ısrarla göğüse git dedim canım.kendine iyi bakarsan beslenmeden bahsediyorum kısa sürede ilaçtan kurtulursun. bak çörek otu ve keten tohumu öğüten özel öğütücüler var aktarda pazarda deneterek al ama okey.bu öğütücü ile taze olarak her sabah aç karna çörek otu öğüt 1 çay kaşığı suyla yut. geçici değil ama her zaman yap bunu bağışıklık güçlendirmeye birebir. eğer organik bal edinebilirsen ballada yutabilirsin.ama balın organik olduğuna emin olmalısın.eğer edineme bilmiyom dersen özelden yaz sana önerebileceğim bal temin edebilirsin.hepinize çok teşekkür ederim kızlar gece çok fena geçti hiç uyuyamadım boğazımda bi kuruluk nefes almaj istemiyorum sürekli öksürük öksürük hiç uyumadım doğru düzgün doktor bana astım ilacı verdi onuda içmeyi beceremiyorum sıkamıyorum sıkıyorum gelmiyo ağzıma heryerime dağılıyo çok acayip bişey
Allahım kullananlara yardım etsin doktor dedi iyice ağzını çalkala yoksa yara yapar dilim yara oldu bile
kızlar bugün detoksçuyum ilk çorbamı içtim bile başka yapan yokmu tek benmiyim ilknur yapıyormusun gülcan sen:44:
:)))) sadece listeye dahil değilsin ama katılım şart menu yazman şart :)))ee bana bu hafta daha listeye alınmadın menülerini yazmana gerek yok falan dedi birisi kim olduğunu bende bilmiyorum.ben her bildirim satinde öylee azdıklarınızı okuyorum yoksa hep burdayım..
menu süper canım suyunu 3 litreye çıkar. su içmekte zorlanırsan bi sürahi içine su koy limon dilimle nane yaprağı, bi küçük tutam zencefil rendesi , çubuk tarçın koy bu sudan iç. içimide kolay olur limonata vari, hem içime ferah hem bedeni besleyici olur deneyebilirsin.menüm:
sabah bi bardak ılık su 1 kuru incir bi çay bardağı sütle mısır gevreği(diyet)
ara:1 türk kahvesi tek şekerli (şekersiz asla içemem,kahve delisiyim)
öğlen 2 kaşık kısır haşlanmış sebze çok az yağlı
akşam:ton balıklı salat
saat9 da meyveli aktivya yoğurt.2 lt suyumuda içtim gün boyu.
kızlar bu gün okuduğum bi haberle sarsıldım. çok üzüldüm.nasıl bi memleket olduk.biliyorsunuz beni az çok temiz gıda organık gıda koruyucu tıp konusunda biraz hassasım. haberi sizinle paylaşacağım. türkiyedeki gıda teröründen herkesin haberdar olması gerek bende üztüme düşen vazife geregi, farkındalık yaratmak için haberi sizinle paylaşıyorum.
haber konu başlığı: GDO'lu gıda ürünlerinin satışına izin çıktı
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, gıda ürünlerinde yüzde 0.9 ve altında genetik yapısı değiştirilmiş organizma (GDO) bulunan gıdaların üretim ve satışına izin verilmesinin yolunu açtı.
bu demek oluyorki haberimiz olmadan gdo lu ürün tüketebiliriz. ben gdo ya hayır diyorum ve bakanlıktan madem böle karar verdiniz
bu ürünleri etiketlemesini istiyorum. bu konuda oluşacak kamu oyu hareketlerinin içine herzamanki gibi dahil olacağım sizide bu konudan ayrıca haberdar ederim ama bu yazıyı okuyun lütfen olurmu.
GDO SUZ temiz gıda temiz toplum İÇİN
İŞTE İKİ HABERİN LİNKİDE BURDA
http://saglik.bugun.com.tr/bakanliktan-sok-karar-haberi/1123832
http://www.evrensel.net/haber/85228/bebek-mamalarinda-gdo-kullanimi-serbest-birakildi.html
didemim ben o spreyi kullandım yıllarca şöyle yap tatlım.kabı ağzına daya nefes al ver ve tekrar alacakken spreyin düğmesini tetikle nefesle birlikte ilaç ciğerlerine ulaşmalı ağzında kalmamalı. nefes alacakken tetikle iyice hazırlan okey bi yaparsan alışırsın. ben zaten sölemedim ama bölesi bi ilaca ihtiyacın olduğunu tahmin ettim o yuzden ısrarla göğüse git dedim canım.kendine iyi bakarsan beslenmeden bahsediyorum kısa sürede ilaçtan kurtulursun. bak çörek otu ve keten tohumu öğüten özel öğütücüler var aktarda pazarda deneterek al ama okey.bu öğütücü ile taze olarak her sabah aç karna çörek otu öğüt 1 çay kaşığı suyla yut. geçici değil ama her zaman yap bunu bağışıklık güçlendirmeye birebir. eğer organik bal edinebilirsen ballada yutabilirsin.ama balın organik olduğuna emin olmalısın.eğer edineme bilmiyom dersen özelden yaz sana önerebileceğim bal temin edebilirsin.
sen diyet felan derken belki bağışıklığın zayıflamıştır biraz güçlendirsen atlatırsın kuzum oldumu.
:)))) sadece listeye dahil değilsin ama katılım şart menu yazman şart :)))
menu süper canım suyunu 3 litreye çıkar. su içmekte zorlanırsan bi sürahi içine su koy limon dilimle nane yaprağı, bi küçük tutam zencefil rendesi , çubuk tarçın koy bu sudan iç. içimide kolay olur limonata vari, hem içime ferah hem bedeni besleyici olur deneyebilirsin.
aktarzade gibi oldu bu paylaşım biraz
Ilknur Didem sobe
ben yazıyodum tam bide baktım siz gelmişsiniz hoşgeldiniz kızlar naber